Bon Jovi в София14.05.2013 г. - стадион "Васил Левски"
Started by Joey, окт 30 2012 12:23
364 replies to this topic
Posted 09 ноември 2012 - 10:19
В Ивентим, освен досега продаваните, са пуснати и две нови категории билети:
- VIP PACKAGE Diamond Circle - 343,00 лв.
- VIP PACKAGE Front of stage - 259,00 лв.
"ВИП Пакетите включват подаръци и сувенири, изготвени специално за феновете, които са закупили тези пакети."
- VIP PACKAGE Diamond Circle - 343,00 лв.
- VIP PACKAGE Front of stage - 259,00 лв.
"ВИП Пакетите включват подаръци и сувенири, изготвени специално за феновете, които са закупили тези пакети."
I don't know how I managed it...
Posted 12 ноември 2012 - 22:01
Докато се води ожесточения спор за цените на билетите и "още нещо" в съседната тема за RW, съвсем не на шега за 12 дни са продадени 15 000 "ценни хартийки" за JBJ.

"Металистите - това е най-развитата и напредничава класа и никой не може да отрича, че тъкмо те са предния отряд на целия пролетариат. (В.И.Ленин,"Събрани съчинения", том 24)"
Posted 12 ноември 2012 - 22:20
stivan, on 12 ноември 2012 - 22:01 , said:
Докато се води ожесточения спор за цените на билетите и "още нещо" в съседната тема за RW, съвсем не на шега за 12 дни са продадени 15 000 "ценни хартийки" за JBJ. 

Да и какво от това, това не прави билетите евтини, хаххаха! Аз не съм и очаквал нещо друго за този концерт, предполагам и за RW ще бъде същото.
Insane in my brain
Posted 12 ноември 2012 - 23:08
Joey, on 12 ноември 2012 - 22:20 , said:
Да и какво от това, това не прави билетите евтини, хаххаха! Аз не съм и очаквал нещо друго за този концерт, предполагам и за RW ще бъде същото.
И понеже Ozzy е зает с мача на годината го няма никакъв тук.
Edited by stivan, 12 ноември 2012 - 23:12 .
"Металистите - това е най-развитата и напредничава класа и никой не може да отрича, че тъкмо те са предния отряд на целия пролетариат. (В.И.Ленин,"Събрани съчинения", том 24)"
Posted 12 ноември 2012 - 23:59
Тук съм, тук съм... Джоката здраво ми къса нервите, но съм тук.
Posted 13 ноември 2012 - 00:31
Ozzy, on 12 ноември 2012 - 23:59 , said:
Джоката здраво ми къса нервите
И въпреки това показа какво се нарича мъжка игра! Браво, Джока, с ОГРОМЕН кеф слагам и Лондон под аватара си и добавям още една титла в подписа си

Поредна страхотна година за тенисист No 1 в света и страхотен завършек на сезона!!! Да спечелиш турнир, в който участват само осемте най-добри тенисисти на планетата, при това с пет поредни победи, като на финала биеш Федерер - не се случва всеки ден. Мога много неща да кажа, но Федерер го каза най-добре, обръщайки се към Джоката: "Amazing year. Amazing tournament. Amazing match. You are THE BEST!"
Извинявам се за офтопика.
Posted 13 ноември 2012 - 00:45
Офтопика си заслужава. Наздраве по случай победата.

Posted 13 ноември 2012 - 00:46
^^
Заслужена победа за настоящия номер 1 в ранглистата!!!
Няма какво повече да се каже
Джоката показа по-силна воля и усилията му се увенчаха с красива победа!!!
Заслужена победа за настоящия номер 1 в ранглистата!!!

Няма какво повече да се каже

Джоката показа по-силна воля и усилията му се увенчаха с красива победа!!!
Edited by marooned, 13 ноември 2012 - 00:47 .
"He is an Ocean! I am just a fish in a pond!"
Carlos Santana about Miles Davis
"Fear builds walls!"
Roger Waters
"When the house is rocking, don't bother knocking!"
Stevie Ray Vaughan
"Fear builds walls!"
Roger Waters
Stevie Ray Vaughan
Posted 13 ноември 2012 - 01:04
Ozzy, on 13 ноември 2012 - 00:31 , said:
И въпреки това показа какво се нарича мъжка игра! Браво, Джока, с ОГРОМЕН кеф слагам и Лондон под аватара си 
Поредна страхотна година за тенисист No 1 в света и страхотен завършек на сезона!!! Да спечелиш турнир, в който участват само осемте най-добри тенисисти на планетата, при това с пет поредни победи, като на финала биеш Федерер - не се случва всеки ден. Мога много неща да кажа, но Федерер го каза най-добре, обръщайки се към Джоката: "Amazing year. Amazing tOurnament. Amazing match. You are THE BEST!"

Поредна страхотна година за тенисист No 1 в света и страхотен завършек на сезона!!! Да спечелиш турнир, в който участват само осемте най-добри тенисисти на планетата, при това с пет поредни победи, като на финала биеш Федерер - не се случва всеки ден. Мога много неща да кажа, но Федерер го каза най-добре, обръщайки се към Джоката: "Amazing year. Amazing tOurnament. Amazing match. You are THE BEST!"
Дори при загуба на финал, Федерер, винаги показва голямата си класа, отдавайки нужното уважение на победителя (за разлика от другите двама калпазани - Надал и Мъри).
Както казва съпругата на Били Хойл в "Белите не могат да скачат":
"Sometimes when you win, you really lose, and sometimes when you lose, you really win..."
Що се отнася до офтопика, няма нужда от извинения.
Няма как да не отдадем заслуженото за отбелязаната точка от Джокович през първия сет при 5:4 (оставам на Ozzy да добави при какъв резултат в самия гейм), както и отбелязаната точка от Федерер за 6:6 в тайбрека.
Дори и Bon Jovi бледнеят пред двамата великани

"He is an Ocean! I am just a fish in a pond!"
"Fear builds walls!"
Roger Waters
Stevie Ray Vaughan
"Fear builds walls!"
Roger Waters
Stevie Ray Vaughan
Posted 13 ноември 2012 - 09:10
marooned, on 13 ноември 2012 - 01:04 , said:
оставам на Ozzy да добави при какъв резултат в самия гейм

И понеже темата е за Bon Jovi, снощи си мислех, че няма да е лошо, ако групата запише по едно парче за Джоката и Федерер. Те/той ги умеят тези работи - "Blaze of Glory", "Keep the Faith", "I Beleive", "Hey, God", "All I Want Is Everything", "The Fighter" и т.н.

Posted 13 ноември 2012 - 09:42
marooned, on 13 ноември 2012 - 01:04 , said:
Дори при загуба на финал, Федерер, винаги показва голямата си класа, отдавайки нужното уважение на победителя (за разлика от другите двама калпазани - Надал и Мъри).
"Sometimes when you win, you really lose, and sometimes when you lose, you really win..."
За Мъри не съм обърнал голямо внимание (той чак тази година взе да печели

ама Надал винаги показва уважение към противника след мача
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.
Posted 15 ноември 2012 - 23:44
Айде заминаха и билетите за FOS
,освен ако не го разширят "малко". С тези темпове на разпродажба за 14 февруари много девойки,ще останат без желания подарък.

Posted 16 ноември 2012 - 08:56
^
Пише "В момента контингента е изчерпан", а не "Разпродаден", но така или иначе другите три големи концерта у нас догодина (ако не станат и повече, де) ще има да чакат подобни продажби...
Пише "В момента контингента е изчерпан", а не "Разпродаден", но така или иначе другите три големи концерта у нас догодина (ако не станат и повече, де) ще има да чакат подобни продажби...
Posted 16 ноември 2012 - 22:51
Хахаха, номерата на селските БЕКове,отново има билети за FOS! Може FOS да стигне до центъра на терена,няма значение,важното е кинти да се правят!
Posted 16 ноември 2012 - 22:56
^
Както по-рано написах, билетите за тази зона не са свършвали. Те зареждат определена бройка (примерно 1000 билета) и когато тя свърши, докато заредят нова, се изписва "В момента контингента е изчерпан". Когато свършат всички възможни билети за съответната категория се изписва "Разпродаден". Няма драма тука
Както по-рано написах, билетите за тази зона не са свършвали. Те зареждат определена бройка (примерно 1000 билета) и когато тя свърши, докато заредят нова, се изписва "В момента контингента е изчерпан". Когато свършат всички възможни билети за съответната категория се изписва "Разпродаден". Няма драма тука

Posted 16 ноември 2012 - 23:13
Не може да се има доверие на този,който през 2008 извъртя същия номер с концерта на Металика.

Posted 16 ноември 2012 - 23:14
^
Това вече си е твоя логика. Аз просто ти казвам как процедират тикет-компаниите
Това вече си е твоя логика. Аз просто ти казвам как процедират тикет-компаниите

Posted 16 ноември 2012 - 23:35
Това е добре,че имаш доверие на българските промоутъри.Аз нямам такова и мисля че не го заслужават.
Posted 17 ноември 2012 - 09:33
Продължаваме да говорим за различни неща. Ти за промоутъри, аз за тикет-компании.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users