Roger Waters в София30.08.2013 г., стадион Васил Левски
Started by Scardust, окт 29 2012 12:34
1508 replies to this topic
Posted 13 ноември 2012 - 10:17
^ Чул те Господ, прощавай...Родж...

18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 13 ноември 2012 - 11:15
Той сега Фънки като е във VIP brother ще спечели 300к и ще намали цените на билетите, ще видите!
Opeth (3), TSO (2), Roger Waters (4)
Posted 13 ноември 2012 - 11:49
^
Най-много като спечели Биг Брадър да увеличи цената на билетите. Друго не виждам какво би могло да се случи.
Най-много като спечели Биг Брадър да увеличи цената на билетите. Друго не виждам какво би могло да се случи.
I don't know how I managed it...
Posted 13 ноември 2012 - 20:37
antubis, on 13 ноември 2012 - 11:15 , said:
Той сега Фънки като е във VIP brother ще спечели 300к и ще намали цените на билетите, ще видите!
Чул те Господ или по-скоро чул те Фънки

Макар че за Роджър бих дал и 300лв (Queen клонят към +∞ все още

Please don't look right through me,
hurts my heart when you do that to me!
Love you when I say, oh!
An' I've made up my mind,
I ain't wasting no more time! -
I have to find the will to carry on!
hurts my heart when you do that to me!
Love you when I say, oh!
An' I've made up my mind,
I ain't wasting no more time! -
I have to find the will to carry on!
Posted 14 ноември 2012 - 12:27
Ето схемата на билетите за концерта на Roger Waters у нас.

Posted 14 ноември 2012 - 12:43
Не мога да не се похваля:

What am i supposed to do when the sky begins to fall ?
Posted 14 ноември 2012 - 12:53
^
От тук ли ги купи или от чужбина? Цена? Жена ми си намери от тук, ама на "Wish You Were Here".
От тук ли ги купи или от чужбина? Цена? Жена ми си намери от тук, ама на "Wish You Were Here".
Posted 14 ноември 2012 - 13:03
Една приятелка ми ги направи, както и много други неща е правила за мен. Мога да дам контакти (не взима скъпо и работи бързо, надявам се не нарушавам някое правило с рекламата). Кецовете са обикновени Mania, но са от малко по-скъпите и са здрави.
Да се похваля и с мое произведение като съм тръгнал:
Да се похваля и с мое произведение като съм тръгнал:

Edited by Scardust, 14 ноември 2012 - 13:04 .
Posted 14 ноември 2012 - 13:05
Пичове, според тези, които са ходили в чужбина, дали за тоя концерт няма да е по-оферта седящо място на трибуните, отколкото фронт ъф стейдж? Какво мислите?

Posted 14 ноември 2012 - 13:07
witchking, on 14 ноември 2012 - 13:05 , said:
Пичове, според тези, които са ходили в чужбина, дали за тоя концерт няма да е по-оферта седящо място на трибуните, отколкото фронт ъф стейдж? Какво мислите? 

Много зависи колко си висок

В Будапеща бях на ВИП, препоръчвам ти ако си на трибуни, да си малко по-назад, защото иначе има вероятност да не виждаш Кръга посредата.
Posted 14 ноември 2012 - 13:43
Току що направих запитване до СМЕ за цените на билетите. Очаквам хаплив и язвителен отговор от тяхна страна. Дано не е така!
Insane in my brain
Posted 14 ноември 2012 - 13:55
От там едва ли ще ти отговорят. Може би трябваше пратиш запитването до Тикетпро.
Ако ти отговорят хапливо, прати им вече пуснатата в този форум схема на стадиона и им напиши: "Всъщност, вие не сте ми нужни. Аз знам всичко още преди вас."
Ако ти отговорят хапливо, прати им вече пуснатата в този форум схема на стадиона и им напиши: "Всъщност, вие не сте ми нужни. Аз знам всичко още преди вас."

Posted 14 ноември 2012 - 14:07
Тази схема е от Facebook акаунта на Ticketpro.
Тъй като си взех билет за концерта в Берлин, мога да кажа, че нашите цени са много добри. Може би не погледнато върху общата картина на положението в България, но в Берлин най-евтиния билет е 180лв, което се равнява на зоните за 65-100лв при нас. Цената за Front of Stage започват от 210лв и стигат до 460лв!
Тъй като си взех билет за концерта в Берлин, мога да кажа, че нашите цени са много добри. Може би не погледнато върху общата картина на положението в България, но в Берлин най-евтиния билет е 180лв, което се равнява на зоните за 65-100лв при нас. Цената за Front of Stage започват от 210лв и стигат до 460лв!
Posted 14 ноември 2012 - 14:12
^^^ Средната заплата в Германия е около 2400 евро, така че сравнението ти е неакуратно!
А разбира се, но нека изчакаме отговора им. Давам им 2 дни, след това ще се постарая българските медии да обърнат внимание на въпроса.
Ozzy, on 14 ноември 2012 - 13:55 , said:
От там едва ли ще ти отговорят. Може би трябваше пратиш запитването до Тикетпро.

А разбира се, но нека изчакаме отговора им. Давам им 2 дни, след това ще се постарая българските медии да обърнат внимание на въпроса.
Insane in my brain
Posted 14 ноември 2012 - 14:14
@antubis
Абсурдно е да се сравнява концерт в България, с концерт в Берлин. В Източна Европа и особено на Балканите билетите на големите групи и за големите концерти винаги са били по-евтини от тези в Средна и Западна Европа. Понякога дори със значителен процент.
Сравнения е редно да се правят със съседните ни държави, а там, както вече видяхме, цените са драстично по-ниски от нашите. В тази връзка, няма как да се каже, че нашите цени са много добри. Не, не са. Те са АБСУРДНИ.
Абсурдно е да се сравнява концерт в България, с концерт в Берлин. В Източна Европа и особено на Балканите билетите на големите групи и за големите концерти винаги са били по-евтини от тези в Средна и Западна Европа. Понякога дори със значителен процент.
Сравнения е редно да се правят със съседните ни държави, а там, както вече видяхме, цените са драстично по-ниски от нашите. В тази връзка, няма как да се каже, че нашите цени са много добри. Не, не са. Те са АБСУРДНИ.
Posted 14 ноември 2012 - 14:21
Roger Waters не го вълнува колко е заплатата в държавата. Той си иска хонорара.
@Ozzy Може ли да пуснеш схемите и цените на билетите от съответните държави? Нека да видим за какви пари, какво се предлага.
@Ozzy Може ли да пуснеш схемите и цените на билетите от съответните държави? Нека да видим за какви пари, какво се предлага.
Posted 14 ноември 2012 - 14:28
Не е като да не съм пуснал

Posted 14 ноември 2012 - 14:34
antubis, on 14 ноември 2012 - 14:21 , said:
Roger Waters не го вълнува колко е заплатата в държавата. Той си иска хонорара.
Цените за Сърбия и Хърватия съм ги пуснал по-рано в темата. Поразрови се, ще ги намериш. Ето и цените в Румъния:
- правостоящи пред сцената: 120 лв. (при нас са 140 лв.)
- правостоящи Категория 2: 78 лв. (при нас са 100 лв.)
- правостоящи Категория 3: 58 лв. (при нас са 65 лв.)
- седящи: 250 лв.
При нас седящите места са доста по-евтини, но е важно да се отбележи, че концертът в Румъния не е на стадион, а е на площад. И там за да има някакви седящи места, се изграждат трибуни. Местата за тези трибуни са силно ограничени като бройка, а не са огромно количество като на нашия. Затова и цената в Румъния е толкова висока за седящите билети.
Така... След като вече знаем цените в Хърватска, Сърбия и Румъния, спокойно и с чиста съвест можем да кажем, че цените в България могат да бъдат определени единствено и само като пладнешки обир.

Posted 14 ноември 2012 - 14:36
@antubis, ето за какво става въпрос.
Ozzy said:
Цените в Сърбия:
- правостоящи пред сцената: 96 лева
- правостоящи: 78 лева
- трибуни: 131 лева
Без коментар...
Ценита в Хърватска (стандартът там е близо два пъти по-висок от тук):
- седящи 1: 104 лв.
- седящи 2: 85 лв.