Roger Waters в София30.08.2013 г., стадион Васил Левски
Started by Scardust, окт 29 2012 12:34
1508 replies to this topic
Posted 04 септември 2013 - 10:11
Без чук е 55 лева, ама присъствието/неприсъствието на чука не определя цената. Просто в издателството ти я дават на възможно най-тънката цена.
Иначе, мислех си, че са направили същия модел чук, какъвто виждаме в анимациите от филма. Днес ми пратиха снимка - най-обикновен чук от железария.
Иначе, мислех си, че са направили същия модел чук, какъвто виждаме в анимациите от филма. Днес ми пратиха снимка - най-обикновен чук от железария.
I don't know how I managed it...
Posted 04 септември 2013 - 10:13
^
Но увит с "фирмен" плакет, както вече споменах...
Но увит с "фирмен" плакет, както вече споменах...

18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 04 септември 2013 - 10:19
Голяма работа, фирмен плакет... Чук от железарски магазин.
Иначе книгата е наистина страхотна.

Posted 04 септември 2013 - 10:33
Ozzy, on 04 септември 2013 - 08:14 , said:
Не разбрах само каква е причината да не присъстваш на срещата, която си спечелил и ти се полага по право?
Среща имаше, но не беше такава каквато си я представях след като я обявяваха като лична. Всичко се разви в антракта за 1 минута. Бяхме осем човека. Казаха ни предварително - никакви снимки и никакви автографи. Доведоха Уотърс и фотографка на организаторите ни направи обща снимка. Това е. При което, както писах вече, се наложи да излизам от тълпата. Бях се намърдал в средата и пред мен имаше само 5 човека, а втората част я гледах от десетки метри назад. А по телефона ми обясняват, че "ако се наложело, съм щял да изпусна някоя песен". Че аз за какво съм си купил осем месеца предварително билет ако ще пропускам песни...

Все пак имам групова снимка с Уотърс - с което малко хора могат да се похвалят.

А, историята с автографа е страхотна и ако плочите са били на повече хора - точно ти си късметлията.

edit.
От кореспонденцията със СМЕ, току що:
"...мога да Ви уверя, че много голяма част от тези срещи протичат точно по този начин. Подробностите се уговарят в последния момент от мениджмънта на артиста с оглед евентуална смяна в личната програма също в последния момент. Депеш Мод също не са разписвали плочи, снимки и т.н. Имайте предвид, че тогава срещата се проведе буквално половин час преди концерта. Така че моля за разбиране от Ваша страна - не очаквайте от артист на световно ниво да се среща по отделно с всеки спечелил среща и да отделя по половин час на всеки по отделно. Така че може би в случая грешката е в обявяването на наградата от медиите като "лична среща". Сами се досещате, че това няма как да се случи в един половинчасов антракт."
Кой съм аз, че да имам претенции към артист от световно ниво? Аз нищо не очаквам, само това, което са ми обещали... Не си спомням, друг път да съм се вълнувал толкова. Като ми се обадиха за наградата, аз веднага звъня на жената. Та колкото бях развълуван, тя толкова се и притесни. Говорех несвързано по телефона, а тя си помислила да вика бърза помощ, че не разбира какво ми е.

Edited by Tisho, 04 септември 2013 - 10:55 .
Posted 04 септември 2013 - 10:37
Както вече казах, нямам нищо общо нито с тази плоча, нито с въпросния автограф

Posted 04 септември 2013 - 11:02
Tisho, on 04 септември 2013 - 10:33 , said:
Среща имаше, но не беше такава каквато си я представях след като я обявяваха като лична.
Е, все пак си докоснал Господ, а това не е никак малко. Имай предвид, че условията на подобни срещи се определят от мениджмънта на артиста. Това което са ти написали от СМЕ е самата истина. Защо медиите са преекспонирали събитието и са му придали друг характер е отделен въпрос. Аз също се опитах да се "вредя", но логично не ме огря, защото не познавам лично хората от мениджмънта на Родж...

15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 04 септември 2013 - 11:17
Ozzy, on 04 септември 2013 - 10:19 , said:

Posted 04 септември 2013 - 11:43
marillion, on 04 септември 2013 - 11:02 , said:
Е, все пак си докоснал Господ, а това не е никак малко. Имай предвид, че условията на подобни срещи се определят от мениджмънта на артиста. Това което са ти написали от СМЕ е самата истина. Защо медиите са преекспонирали събитието и са му придали друг характер е отделен въпрос. Аз също се опитах да се "вредя", но логично не ме огря, защото не познавам лично хората от мениджмънта на Родж... 

Че как ще е малко. Колко хора са били толкова близко и са се снимали, пък било то и на групова снимка. Затова ви пожелавам и на вас да ви се случи подобен късмет, защото сте си го заслужили с толкова много посещения на концерти.

McVicar, on 04 септември 2013 - 11:17 , said:
Колко се смях, като видях тази снимка... Толкова ли не намериха някой ,който да направи макар и пластмасови чукчета по подобие на тези от клипа (веднага ми изплува "куче касичка..." :-))) Някой вносител на китайски чуЦи явно се е облажил...:-))) А книгата ще я взема и аз, чакам малко финансови постъпления...
Наистина е по-добре да се купи от издателството, след като я дават с търговската отстъпка. За разликата от цената що чукове ще си купиш!

Posted 04 септември 2013 - 11:53
Вземи я покажи тази прословута снимка и ние да я видим

ПИСУК!
Posted 04 септември 2013 - 12:06
marillion, on 04 септември 2013 - 11:02 , said:
Имай предвид, че условията на подобни срещи се определят от мениджмънта на артиста. Това което са ти написали от СМЕ е самата истина. Защо медиите са преекспонирали събитието и са му придали друг характер е отделен въпрос. Аз също се опитах да се "вредя", но логично не ме огря, защото не познавам лично хората от мениджмънта на Родж... 

А някой знае ли дали книгата ще се продава в някакви книжарници в провинцията (да речем Варна) или пък в някой онлайн магазин? Аз лично се поколебах дали да си я взема от официалния мъч, но тогава нямах достатъчно пари и реших да наблегна на фанелка и чаши, пък книгата да я търся после
HeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:
Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:
Posted 04 септември 2013 - 12:11
Ако си я поръчаш от официалния сайт на издателството, мисля, че ползваш 10 или 15 процента отстъпка.
Posted 04 септември 2013 - 12:15
Geddy, on 04 септември 2013 - 12:06 , said:
А някой знае ли дали книгата ще се продава в някакви книжарници в провинцията (да речем Варна) или пък в някой онлайн магазин? Аз лично се поколебах дали да си я взема от официалния мъч, но тогава нямах достатъчно пари и реших да наблегна на фанелка и чаши, пък книгата да я търся после
ПИСУК!
Posted 04 септември 2013 - 12:26
Благодаря 
между другото...последните няколко страници си говорим за политика, за емоциите от концерта, за Господ (Роджър) и пророка Му (Дейвид), за книги, други концерти и т.н....аз обаче не видях коментари за звука. Одеве един колега (който си беше взел билет, ама го домързя да иде на концерта) пита друг колега който беше на концерта "Как беше звука". Отговора беше силно саркастичен "ставаше
"
Та, какво мислите за звука и какво биха коментирали хората които са гледали шоуто повече пъти?
Аз лично мисля че това е най-добрия концертен звук от всички концерти които съм посетил в чужбина и у нас, а аз съм много претенциозен. Чувах всеки един детайл (вкл. звуковите ефекти), който познавам от филма и студийния албум, същевременно звука беше достатъчно мощен като за рок концерт, но и без да ти спуква тъпанчетата. Бях на първа редица пред сцената, под единия грозд колони и Съпругата. Съраунда също го усещах, макар хора да споделиха че по средата се усещал по добре.

между другото...последните няколко страници си говорим за политика, за емоциите от концерта, за Господ (Роджър) и пророка Му (Дейвид), за книги, други концерти и т.н....аз обаче не видях коментари за звука. Одеве един колега (който си беше взел билет, ама го домързя да иде на концерта) пита друг колега който беше на концерта "Как беше звука". Отговора беше силно саркастичен "ставаше

Та, какво мислите за звука и какво биха коментирали хората които са гледали шоуто повече пъти?
Аз лично мисля че това е най-добрия концертен звук от всички концерти които съм посетил в чужбина и у нас, а аз съм много претенциозен. Чувах всеки един детайл (вкл. звуковите ефекти), който познавам от филма и студийния албум, същевременно звука беше достатъчно мощен като за рок концерт, но и без да ти спуква тъпанчетата. Бях на първа редица пред сцената, под единия грозд колони и Съпругата. Съраунда също го усещах, макар хора да споделиха че по средата се усещал по добре.
HeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:
Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:
Posted 04 септември 2013 - 12:36
За разлика от Белград, където определено имам забележки към звука (заради местоположението си, разбира се), в София не мога да кажа абсолютно нищо лошо за озвучаването. Напротив. Там, където бях (сектор В), беше перфектно. Едно от най-добрите озвучавания на концерт, които съм чувал.
Имам приятел, който е бил в сектор А. Каза, че там звукът не е бил добър. Не мога да го потвърдя, но предполагам, че това е било заради козирката, в която звукът по принцип се удря и се връща като ехо.
Имам приятел, който е бил в сектор А. Каза, че там звукът не е бил добър. Не мога да го потвърдя, но предполагам, че това е било заради козирката, в която звукът по принцип се удря и се връща като ехо.
Posted 04 септември 2013 - 12:39
Звукът беше стерилен, но в добрия смисъл на думата. Като прибавим към това и съраунд ефектите, които създаваха обем, спокойно мога да кажа, че това беше най-добре озвучения концерт провел се на открито в България за всички времена. На второ място поставям шоуто на DM от тази година, а за третото място конкуренцията е значително по-голяма и без размисъл не мога директно да посоча кандидат...
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 04 септември 2013 - 16:23
Аз бях между дилей кулите на концерта и мога със сигурност да кажа, че това е най-кристалният, балансиран и чист звук, който съм чувал на концерт. Перфектно балансирани нива на инструментите, страхотни съраунд ефекти, много чисто чуващи се вокали, изобщо...... страхотия!

Insane in my brain
Posted 04 септември 2013 - 17:57
От моята гледна точка звукът в сектор Б беше сравнително добър,но в никакъв случай перфектен. Бях на почти същото място и на концерта На AC DC,тогава звукът беше наистина перфектен, също и публиката беше най много според мен поне 50 хиляди, а сега бяха около 40 хиляди така поне си мисля.
Posted 04 септември 2013 - 19:10
Ozzy, on 04 септември 2013 - 10:19 , said:

Преди почти година купих английското издание от книжарница в софийски мол за 32 лв. Нямаше чук, нито тесла, пила и т.н. Беше си супер качество. Още съм озадачен как е възможно да е струвала 32 лв. Говоря в минало време, понеже я подарих...

A new level reached, where the absence of air lets me breathe...
Posted 05 септември 2013 - 09:23
Не знам (или е ясно) защо не са я пуснали с меки корици тази книга - в амазон разликата е повече от 2 пъти - 20 долара за меки и 45 за твърди. В английския амазон е 13.5 паунда. Е ясно е ,че превода я е оскъпил, но все пак...
Posted 05 септември 2013 - 09:29
^
Тази тема я дъвчихме достатъчно преди няколко страници, нека да не се повтаряме. Между изданието с меки корици и въпросното луксозно издание с твърди корици, разликата е от земята до небето...
Тази тема я дъвчихме достатъчно преди няколко страници, нека да не се повтаряме. Между изданието с меки корици и въпросното луксозно издание с твърди корици, разликата е от земята до небето...
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users