Roger Waters в София30.08.2013 г., стадион Васил Левски
Started by Scardust, окт 29 2012 12:34
1508 replies to this topic
Posted 09 август 2013 - 10:12
Ако няма договор, това ще позволи на принципала (професорката по синтаксис) да прави каквото си иска. Иначе, има редица съдебни решения, включително на върховния съд, че когато става дума за договор между търговци и изпълнението му е започнало, въпреки че не е спазена пиисмената форма, договорът се счита за действителен. В тази връзка, вероятно СМЕ ще си получат правата след няколко години по съдилищата, но нас това едва ли ни топли като фенове.
None are so hopelessly enslaved than those who believe they are free...
Posted 09 август 2013 - 10:15
marillion, on 08 август 2013 - 21:11 , said:
Не става. Стадионът в Ловеч не може да приеме подобна среща, липсва VIP ложа и още нещо дребно, но необходимо по регламент. Като цяло е възможно да получи лиценз, но няма време затова.
Това, разбира се, не е вярно! Не само, че VIP ложа има, при това доста луксозна, ами при нужда може да се обособи и втора такава над сектор "В". Стадионът в Ловеч покрива всички изисквания на УЕФА за провеждане на мачове от Шампионската лига, но не е лицензиран за тази година по обективни причини - неучастие на местния тим в турнирите. Ако има възможност да се лицензира извънредно, то драмата отпада. Ама май няма такава възможност.
Posted 09 август 2013 - 10:17
Geddy, on 09 август 2013 - 09:23 , said:
Вас не ви ли притеснява политизирането и дали това няма да ви се отрази някак? И дали някой читател (евентуално червен) няма да ви обвини в политическа пристрастност, докато музиката трябва да е надпартийна е непоклитизирана? Не се заяждам, просто ми е любопитно...естествено вие хората в екипа си имате определена позиция и е естествено да я споделяте и поддържате.
Ето една приблизителна, повтарям - приблизителна аналогия:
Представи си, че Османската империя съществува отново и отново е нападнала България. Завладяла е всичко на юг от Стара планина. Ние сме на север, завардили сме проходите и още се държим. Част от нас имат сайт за рок музика. И изписват на него с големи букви "Свобода или смърт".
Ще питаш ли тогава дали ни притеснява това, че иначе строго профилираният за музика сайт се политизира? Няма да питаш. Не казвам да не питаш и сега, сега е нормално да питаш. Това е отговорът, който получаваш

WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 09 август 2013 - 10:21
Karolina, on 09 август 2013 - 07:20 , said:
Доколкото разбрах, жребият ще се тегли днес от 12,45 и ще го предават пряко по Btv Action. На работа съм, и няма как да проследя събитието, затова моля бдящите за новини да правят включвания на живо, за да знаем как се развиват нещата.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!

Posted 09 август 2013 - 10:25
Opeth (3), TSO (2), Roger Waters (4)
Posted 09 август 2013 - 10:26
Satyr, on 09 август 2013 - 10:21 , said:
Бъди спокойна, до няколко минути след изтегляна на жребия - ще има новина на сайта 

Знаех си аз, че мога да разчитам...
Само преди няколко дни ако ми беше казал някой, с какъв трепет ще очаквам жребия за мачовете на Лудогорец в ШЛ, щях да му се изсмея много силно

На маймуни ни направиха, ей...
Posted 09 август 2013 - 10:27
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Posted 09 август 2013 - 10:28
Винаги съм стояла встрани от политика и протести, дотолкова съм отвратена от всичко. Но тази лелка-министърката успя да ме вбеси и напълно подкрепям написаното на фона на сайта. Тя просто се направи, че проблем с концерта не съществува, че феновете, които чакат събитието от миналата година с купени билети, нямат никакво значение. Този евтин популизъм за наша сметка ще й излезе през носа. Но съм сигурна, че запалянковците няма да тръгнат да я спасяват.
Edited by Metal Heart, 09 август 2013 - 10:35 .
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Posted 09 август 2013 - 10:31
^^
Това е възможно само и единствено, ако сцената не стъпва на тревата. Не знам тази голяма сцена колко напред отива. Сега не мога да гледам клипчета в тюба - някой, който може, да види такива от стадионната част на турнето, на които си личи къде стъпва сцената и да каже...
Това е възможно само и единствено, ако сцената не стъпва на тревата. Не знам тази голяма сцена колко напред отива. Сега не мога да гледам клипчета в тюба - някой, който може, да види такива от стадионната част на турнето, на които си личи къде стъпва сцената и да каже...
I don't know how I managed it...
Posted 09 август 2013 - 10:37
Ozzy, on 09 август 2013 - 10:31 , said:
^^
Много са тъмни клипчетата, нищо не се вижда. Но пък погледнах схемата за билетите в тикетпро - http://www.ticketpro.bg/jnp/music/976269-roger-waters-the-wall.html - изглеждат като да са на една линия с вратата

Posted 09 август 2013 - 10:37
Хм, не мога да преценя от клипчетата аз... Но принципно ми се струва, че е напълно изпълнимо това. Между другото, тези въпросни 10 дни за строеж на сцената означават, че сцената ще е почната дори и Лудогорец да са домакини в първия мач. Което значи, че това решение с мрежите, затворения Г сектор и т.н. така или иначе ще трябва да се случи...
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Posted 09 август 2013 - 10:40
Ще изглежда малко смешно мач, а от другата страна надвисна сцена, ама какво да се прави. Бих отишъл на мача, само за да гледам как са го измислили

Opeth (3), TSO (2), Roger Waters (4)
Posted 09 август 2013 - 10:41
Ozzy, on 09 август 2013 - 09:31 , said:
Кое е политизиране? Че някакъв олигарх може да си прави каквото си поиска? Че вдига телефона, нарежда на министърката и пет минути по-късно тя обявява: "Наредих датата да бъде запазена за футболната среща", без да я интересува, че 20 000 човека са с купени билети и концертът е обявен преди година?
Къде тук видя политизиране?
Къде тук видя политизиране?
Satyr, on 09 август 2013 - 10:17 , said:
Не, не ни притеснява. Има обстоятелства от исторически мащаб, които са толкова силни в момента, че няма значение овчар ли си, шофьор на автобус, продавач в магазин, офис-служител, програмист, млад меринджей, филолог, математик, ядрен физик и т. н. И ако се занимаваш с поддръжката някакъв вид медия в своята област и чувстваш, че трябва да заявиш гражданската си позиция - правиш го.
Представи си, че Османската империя съществува отново и отново е нападнала България. Завладяла е всичко на юг от Стара планина. Ние сме на север, завардили сме проходите и още се държим. Част от нас имат сайт за рок музика. И изписват на него с големи букви "Свобода или смърт".
Ще питаш ли тогава дали ни притеснява това, че иначе строго профилираният за музика сайт се политизира? Няма да питаш. Не казвам да не питаш и сега, сега е нормално да питаш. Това е отговорът, който получаваш

Пак казвам, напълно подкрепям позицията ви и питам по-скоро от любопитство...а може би и малко съм стресиран, защото медията в която работя се старае да бъде безпристрастна, въпреки че всички от чистачката до шефа виждаме и осъзнаваме лайната в които затъва държавата ни в момента...да не говорим че голяма част от колегите ми също са си купили билети за Стената и се чудят какво ще става сега...
antubis, on 09 август 2013 - 10:25 , said:
аха...явно всичко е възможно, когато хората започнат да мислят с главите си и се постараят да направят всичко възможно в интерес на спорта, на музиката и на феновете им...вместо да мислят със задниците си и да се изказват неподготвени, като някои футболни дейци и псевдоминистри
Даже чувам (ТОВА ВЕЧЕ Е ШЕГИЧКА

So ya
Thought ya
Might like to
Go to the show.
To feel that warm thrill of confusion,
That space cadet glow.
I've got some bad news for you sunshine,
Pink isn't well, he stayed back at the hotel
And they sent us along as a surrogate band
We're gonna find out where you folks really stand.

Edited by Geddy, 09 август 2013 - 10:52 .
HeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:
Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:
Posted 09 август 2013 - 10:59
antubis, on 09 август 2013 - 10:25 , said:
Това дали отговаря на изискванията на УЕФА?

Иначе си представям треньора на Лудогорец ще пусне Empty Spaces да прати закодирано съобщение на играчите си:
What shall we use
To fill the empty spaces
What am i supposed to do when the sky begins to fall ?
Posted 09 август 2013 - 10:59
На мен пък не ми е до шеги.
За мен вероятността да преебат концерта заради мача е абсолютно сравнима с назначението на Пеевски за шеф на ДАНС. Това назначение го отмениха, но голямото черно петно остана и ще стои още дълго. За стадиона може би ще се намери компромисен вариант и дано се намери, но още едно голямо черно петно остава и ще стои още дълго. Накрая цялата история на това управление ще оцветена като далматинец без бялото
За мен вероятността да преебат концерта заради мача е абсолютно сравнима с назначението на Пеевски за шеф на ДАНС. Това назначение го отмениха, но голямото черно петно остана и ще стои още дълго. За стадиона може би ще се намери компромисен вариант и дано се намери, но още едно голямо черно петно остава и ще стои още дълго. Накрая цялата история на това управление ще оцветена като далматинец без бялото

Posted 09 август 2013 - 11:02
Satyr, on 09 август 2013 - 10:59 , said:
На мен пък не ми е до шеги.

+1
още като сложиха тази г-жа професорка за министър ми беше ясно, че ще има гафове, но не предполагах, че ще са на мой гръб
българска работа... няма значение, че някой там нещо платил, договори, такива неща.. АЗ казах!!
та така.. и аз като някой по-горе за пръв път тръпна от очакване какъв ще е жребия за ШЛ, хаха
Posted 09 август 2013 - 11:04
Satyr, каквото и да стане, това "правителство" ще продължи с абсурдните решения, изказвания и действия....просто трябва да си ходи. Но в момента се надявам само за благопроятен жребий за Лудогорец а ако не - поне да приложат това компромисно решение...макар че с това компромисно решение пак ще станем за смях пред световната футболна и музикална общественост (дано поне Roger не разбере)
p.s. то не че само това правителство е зле, ама някои хора в него се престарават с абсурда
p.s. то не че само това правителство е зле, ама някои хора в него се престарават с абсурда
Edited by Geddy, 09 август 2013 - 11:09 .
HeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:
Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:
Posted 09 август 2013 - 11:10
hendy, on 09 август 2013 - 11:02 , said:
ще има гафове, но не предполагах, че ще са на мой гръб
Eто това е глобалният проблем, по моето скромно мнение - че докато не ни засегне лично, сме склонни да търпим всякакви своеволия и дерибейщини - нали някой друг страда от това, може пък и да си го е заслужил... Но това е една съвсем друга тема...
Edited by Karolina, 09 август 2013 - 11:11 .
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users