Depeche Mode в София12.05.2013 г. - стадион "Локомотив"
Started by Ozzy, окт 04 2012 18:20
407 replies to this topic
Posted 23 октомври 2012 - 16:14
утре рано-рано за билети за пред сцената, че помните ли оная зимна опашка и как свършиха аламинутно

...и покапаха жълти капки...
Posted 23 октомври 2012 - 16:15
^
Не го виждам това да се случи сега точно по този начин.
Не го виждам това да се случи сега точно по този начин.
I don't know how I managed it...
Posted 23 октомври 2012 - 16:29
...защото не виждаш какво става в орг-а
пълчища вече чакат топлите билетченца из най-различни кътчета на БГ!
)))) е, и аз очаквам, че поне до няколко дни няма да бъдат разпродадени, но това не ме успокоява по никакъв начин
))))))

Posted 23 октомври 2012 - 16:33
Ясмина, on 23 октомври 2012 - 16:29 , said:
...защото не виждаш какво става в орг-а 

Което, разбира се, не означава, че съм прав. Просто си разсъждавам.
Posted 23 октомври 2012 - 16:41
няма да намериш нито един истински депешар, който ще се посвиди да даде дори 130 лева за пред сцената, не говоря изобщо за останалата част на стадиона, випа и прочие тъпи места. стадионът може и да не се напълни, но кошарата пред сцената ще е пълна с вранни ягънца
Posted 23 октомври 2012 - 16:53
Аз пък помня една друга комична ситуация. Най-големите дивоутита, които чакаха цяла нощ пред касите на НДК, в крайна сметка си купиха билети за терен и трибуни, а не за кошарата пред сцената. Пак повтарям, скептичен съм по отношение на пълна разпродажба на стадион от DM в България през 2013 г. Може и да се случи, но не по-рано от месец-два преди самото събитие. Въпросът е дали на хората от "Live Nation" ще им издържат нервите дотогава или ще решат да преместят шоуто в зала...
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 23 октомври 2012 - 16:55
Ози, някой е поправил датата. В началото беше 2012 г.

18.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 23 октомври 2012 - 17:16
marillion, on 23 октомври 2012 - 16:53 , said:
Аз пък помня една друга комична ситуация. Най-големите дивоутита, които чакаха цяла нощ пред касите на НДК, в крайна сметка си купиха билети за терен и трибуни, а не за кошарата пред сцената.
интересно ми е кого точно визираш. аз нямам такива впечатления - от моето стадо в кошарата никой не липсваше

Posted 23 октомври 2012 - 19:13
^ Искаш да ми кажеш, че очакваш до няколко дни да свършат пропуските за фронт стейдж? Аз по скоро не го вярвам и се чудя дали да рискувам за началото на ноември за свеж приток от пари или да инвестирам наличните. Да кажем, че имаме 5000 билета, правейки се на статистик
имаме 1600 потребители в орга, да кажем 800 са платежоспособни ултраси от тях, още толкова фанатици да чакат извън въпросния сайт и максимум 2500 билета ще изчезнат моментално. Останалите биха могли да се разпродадат в следващите 5-6 месеца, та да остане и за мен.
Този факт звучи наистина обещаващо за визията на новото турне, та да не се мъчим да се взираме в нищото като на сцената от предишното.

violator, on 23 октомври 2012 - 14:53 , said:
Единственото конкретно нещо беше, че Корбийн ще прави сценографията на турнето.
Edited by garigazari, 23 октомври 2012 - 20:29 .
Posted 23 октомври 2012 - 20:13
е кво да кажа - чакай си - ама не разбрах от какво ще спестиш с това. инак има някакви слухове, че започва ремонт на стадиона, който може и да не свърши до 12-ти май, но какво от това, все ще сме някъде Там.
Posted 23 октомври 2012 - 20:29
Ozzy, on 23 октомври 2012 - 15:03 , said:
... В пространството вече обикалят слухове за още поне два концерта от този калибър...

"Металистите - това е най-развитата и напредничава класа и никой не може да отрича, че тъкмо те са предния отряд на целия пролетариат. (В.И.Ленин,"Събрани съчинения", том 24)"
Posted 23 октомври 2012 - 21:28
^
Съжалявам, не... И то не защото съм го чул от някой промоутър. Напротив - слуховете си циркулират свободно. Но поради факта, че все пак Katehizis е в близки отношения с (почти) всички промоутъри, не мисля, че е много коректно да започна да говоря какво и къде съм чул. Да, знам, че има един-двама умопомрачени болни мозъци, имащи нужда от лекарска помощ, които по разни други места непрекъснато се правят на врачки, с цел да оставят впечатление, че са голяма работа, но тук такива хора няма.
Между другото, никак не е трудно да прецениш кой има шанс да мине през България идната година. Вече навсякъде се знае кои са големите имена, които ще правят турне из Европа. Във всеки чуждестранен форум, а и вече на доста официални места, ще срещнеш имена като Iron Maiden, The Rolling Stones, Metallica, Roger Waters, Manowar и т.н.
Съжалявам, не... И то не защото съм го чул от някой промоутър. Напротив - слуховете си циркулират свободно. Но поради факта, че все пак Katehizis е в близки отношения с (почти) всички промоутъри, не мисля, че е много коректно да започна да говоря какво и къде съм чул. Да, знам, че има един-двама умопомрачени болни мозъци, имащи нужда от лекарска помощ, които по разни други места непрекъснато се правят на врачки, с цел да оставят впечатление, че са голяма работа, но тук такива хора няма.
Между другото, никак не е трудно да прецениш кой има шанс да мине през България идната година. Вече навсякъде се знае кои са големите имена, които ще правят турне из Европа. Във всеки чуждестранен форум, а и вече на доста официални места, ще срещнеш имена като Iron Maiden, The Rolling Stones, Metallica, Roger Waters, Manowar и т.н.

Posted 23 октомври 2012 - 21:57
^
Благодаря за отговора,въпреки липсата на конкретика в него.За мен нещата се изясниха,от списъка горе две са групите,които могат да напълнят стадион в България през 2013 година - Metallica и Iron Maiden( с риск да си навлеча гнева на феновете на The Rolling Stones).
Благодаря за отговора,въпреки липсата на конкретика в него.За мен нещата се изясниха,от списъка горе две са групите,които могат да напълнят стадион в България през 2013 година - Metallica и Iron Maiden( с риск да си навлеча гнева на феновете на The Rolling Stones).
"Металистите - това е най-развитата и напредничава класа и никой не може да отрича, че тъкмо те са предния отряд на целия пролетариат. (В.И.Ленин,"Събрани съчинения", том 24)"
Posted 23 октомври 2012 - 22:04
Малко излизаме извън темата, но личното ми мнение е, че шансът The Rolling Stones да не напълнят стадион в България, е равен на шанса утре сутринта слънцето в София да не изгрее.
И нещо, което написах в друга тема - от стадион до стадион има разлика. Manowar, примерно, спокойно биха напълнили стадион "Академик" (при разположение на сцената долу на границата между пистата и тревата, срещу седалките).
И нещо, което написах в друга тема - от стадион до стадион има разлика. Manowar, примерно, спокойно биха напълнили стадион "Академик" (при разположение на сцената долу на границата между пистата и тревата, срещу седалките).
Posted 23 октомври 2012 - 22:16
Говирим за стадион 40 000+ зрители(Васил Левски,Георги Аспарухов) , а не за трибуна или сектор 10 000(Академик).И макар,че излизаме извън темата,съм готов да споря за броя на потенциалните зрители на концерт на The Rolling Stones в БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2013 ГОДИНА.
Posted 23 октомври 2012 - 22:26
stivan, on 23 октомври 2012 - 22:16 , said:
Говирим за стадион 40 000+ зрители
Posted 23 октомври 2012 - 22:53
Ясно е, че става въпрос за U2, The Rolling Stones и Bon Jovi,но предвид бруталистичните цени на подобни концерти, аз си мисля, че само Bon Jovi ще се справят перфектно със задачата, като за Стоунс ще си има една въпросителна.
Posted 24 октомври 2012 - 07:25
Ясмина, on 23 октомври 2012 - 20:13 , said:
е кво да кажа - чакай си - ама не разбрах от какво ще спестиш с това. инак има някакви слухове, че започва ремонт на стадиона, който може и да не свърши до 12-ти май, но какво от това, все ще сме някъде Там.
До тази дата няма да е започнал, ако питаш мен. Иначе новината за този концерт е много добра.
Nothing to prove
Just a hellish rock n' roll freak
You call your metal black?
Its just plastic lame and weak
We're too old too cold
Too old and too cold
Just a hellish rock n' roll freak
You call your metal black?
Its just plastic lame and weak
We're too old too cold
Too old and too cold
Posted 24 октомври 2012 - 07:33
Цени на билетите:
- правостоящи пред сцената - 120 лв.
- правостоящи 2 - 70 лв.
- правостоящи 3 - 50 лв.
- седящи 1 - 130 лв.
- седящи 2 - 110 лв.
- седящи 3 - 90 лв.
- правостоящи пред сцената - 120 лв.
- правостоящи 2 - 70 лв.
- правостоящи 3 - 50 лв.
- седящи 1 - 130 лв.
- седящи 2 - 110 лв.
- седящи 3 - 90 лв.
Posted 24 октомври 2012 - 07:34
Да повдигна един стар колкото космоса въпрос:
Е ли Депеш Мод стадионна група сега или не?
Е ли Депеш Мод стадионна група сега или не?
Plus Ultra.
"This world is totally fugazi."
"We will always be so much more human than we wish to be."
"From the Stars back to our Cities"
Jazz fusion audio centre
1001 albums online
"This world is totally fugazi."
"We will always be so much more human than we wish to be."
"From the Stars back to our Cities"
Jazz fusion audio centre
1001 albums online
1 user(s) are reading this topic