Jump to content

Depeche Mode в София12.05.2013 г. - стадион "Локомотив"

407 replies to this topic

#261 stivan

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 137 posts

Posted 09 януари 2013 - 11:12

Posted Image

Седалките вече са демонтирани. :bye: на сектор А.
"Металистите - това е най-развитата и напредничава класа и никой не може да отрича, че тъкмо те са предния отряд на целия пролетариат. (В.И.Ленин,"Събрани съчинения", том 24)"

#262 garigazari

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 138 posts

Posted 09 януари 2013 - 18:15

В крайна сметка има един друг стадион с монтирани седалки, който няма да се взривявава, няма опасност да се срути, нито такава да се намокриш:
Posted Image

#263 stivan

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 137 posts

Posted 09 януари 2013 - 18:58

^
Имах щастието да бъда на този стадион през миналата година,само че на футболен мач.Наистина е невероятен и предполагам,че концерта на DM ,ще бъде незабравимо преживяване. :) А доколкото съм забелязал от него те делят 70 км. и такса мост. ;)

Edited by stivan, 09 януари 2013 - 19:00 .

"Металистите - това е най-развитата и напредничава класа и никой не може да отрича, че тъкмо те са предния отряд на целия пролетариат. (В.И.Ленин,"Събрани съчинения", том 24)"

#264 garigazari

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 138 posts

Posted 09 януари 2013 - 19:37

http://yoticket.net/...k=details&id=94 - Тук намерих оферта за пътуване и закупуване на билети. Ще отида да попитам за подробности в близките дни. Ако някой е заинтересуван може да ми драсне ЛС.

#265 Dobri

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 79 posts

Posted 18 януари 2013 - 10:34

Местят ДМ на стадион Локомотив според техен пост в Туитър. ;-)

#266 reader

s'duh

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 226 posts

Posted 18 януари 2013 - 10:37

View PostDobri, on 18 януари 2013 - 10:34 , said:

Местят ДМ на стадион Локомотив според техен пост в Туитър. ;-)
И във FB пише така.
Someone's gonna love me...

#267 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 18 януари 2013 - 10:38

О, не... :(
I don't know how I managed it...

#268 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 18 януари 2013 - 10:59

От 8-и януари:

"Локомотив София ще домакинства в град Своге през пролетния полусезон. "Железничарите" са заявили официално днес желанието си да домакинстват край река Искър.
Единственият вариант това да не се случи, ще бъде ако стадион "Локомотив" вземе лиценз. Нещо, което ще стане много трудно.
През този сезон "железничарите" домакинстваха на стадион "Славия"."

От 9-и януари:

"Ръководството на „Локомотив” (Сф) е заявило три стадиона за пролетния дял на шампионата. “Железничарите” се надяват до подновяването на първенството да приключат ремонта на стадион “Локомотив” и отново да заиграят в “Надежда”. Ако това не се случи обаче имат два варианта за домакинствата си - стадион “Славия”, където изиграха по-голямата част от двубоите си през есента, както и теренът в град Своге. “Работим за това „Локомотив” да се върне в дома си. Надяваме се, че ще получим лиценз и след двугодишно митарство отново ще играем в “Надежда”. Все пак обаче бяхме длъжни да заявим и алтернативни варианти”, обясниха от ръководството на клуба."

От 11-и януари:

"Изпълнителният директор на Локомотив (София). Георги Марков заяви пред журналистите днес, че все още няма яснота какви са предписанията на БФС, за да може стадионът в Надежда да вземе лиценз в А група. Проблемът с базата се оказа основен за Локомотив, който през цялата есен се оказа играещ по други места в столицата. Самият президент Николай Гигов пък неколкократно заяви, че ако Локомотив играе в Надежда, ще продължи да дава пари.
"Сектор В е проблемен. Мисля, че може нещо да се направи. Трябва да се намажат въжетата над козирката там. Освен това е необходимо да се подобри и състоянието на терена, обясни Марков.
Има вариант цялата публика на Локомотив (София) да бъде вместена в сектор А, а отсрещната трибуна да бъде затворена и забранена за посещения."

Иди, че разбери какво се случва...

#269 Veron

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 150 posts

Posted 18 януари 2013 - 11:55

Пълна трагедия...
Cannot the Kingdom of Salvation take me home...

#270 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 18 януари 2013 - 17:11

Съобщението е от преди малко:

Във връзка с многобройните запитвания и коментари за безопасността на стадион "Локомотив" СМЕ иска да успокои феновете на DEPECHE MODE, че те не трябва да се притесняват за своята сигурност.

„Преди да обявим новата локация за провеждане на концерта, проведохме консултации и направихме всички необходими срещи с отговорните институции – заяви Иван Несторов, изпълнителен директор на СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС. – Има предварителен график и срокове за изпълнение на всички ремонтни дейности на стадиона. Най-важните от тях са укрепване на металните въжета над козирката в сектор „В“ и подмяна на част от мазилката на стадиона. Всички ремонтни дейности ще приключат преди датата на обявения концерт – 12 май 2013 г.“
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#271 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 18 януари 2013 - 17:15

Аха... Значи се надяват стадионът да вземе лиценз до месец май. Т.е., в следващите три месеца и половина, Гигов да извади пари и да направят ремонт. Прогнозата ми е, че това няма да стане. Очаквам второ местене.
Ако все пак стане, билетът ми е за пред сцената. Който иска да рискува, да се катери по разпадащите се трибуни.

#272 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 18 януари 2013 - 17:20

Във всички случаи СМЕ са изправени пред твърде сложна дилема. Честно казано не виждам много опции за излизане от ситуацията. Ако действително сцената не може да се побере в новата зала, тогава остават двата стадиона без лиценз към настоящия момент. Да ме прощаваш, но дори и да не беше прословутия инат на чичо Венци, "хобитовата дупка" не става за концерти...
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#273 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 18 януари 2013 - 17:31

View Postmarillion, on 18 януари 2013 - 17:20 , said:

Ако действително сцената не може да се побере в новата зала, тогава остават двата стадиона без лиценз към настоящия момент

Никоя институция в България няма да позволи да се проведе концерт, на който ще присъстват 20 000 души (да речем), на стадион, който няма лиценз за подобни събития и създава реална опасност за здравето и живота на хората. Ако към началото на месец май "Локомотив" и "КочинПарк" нямат такъв лиценз, концерт на тях няма да има.
И стига с това "сцената няма да се побере в "Армеец". Red Hot Chili Peppers нямаха сцена за зала. Сцената им беше конструирана специално за стадиони, защото всичките им концерти в Европа бяха стадионни. И въпреки това направиха така, че концертът да се проведе в зала. При това не от най-големите в Европа.
Побира ли се или не в зала - това е без значение. Няма ли някой от двата споменати от мен стадиона лиценз - концерт на тях няма да има. Това е повече от ясно.

#274 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 18 януари 2013 - 17:36

Съгласен съм с теб, аз затова подчертах, че двата стадиона са без лиценз към настоящия момент. За вариант новата зала достатъчно говорихме. Аз ще бъде не по-малко щастлив от теб, ако това се случи, но просто не виждам как ще стане. Дори и да бъде възможно от техническа гледна точка, според мен залата ще бъде прекалено тясна за "Ордите", а и съвсем не ми се иска отново да се бутаме като сардели по подобие на концерта на RHCP. Дали пък да не помислим за някоя широка поляна в/около София или пак ще обърнем темата към "фестивалната култура"? :P
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#275 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 18 януари 2013 - 17:42

View Postmarillion, on 18 януари 2013 - 17:36 , said:

"Ордите"

Ордите са толкова орди, че билети за пред сцената има колкото ти душа иска. И ще има още дълго.
Що се отнася до поляните край София, аз знам за една, която е в самата София. При това на нея вече се е провеждал концерт и то с огромно количество публика, голяма сцена, екрани, мултимедии и т.н. А най-интересното е, че наричат въпросната поляна "стадион". Говоря за ето това (да не се бърка със стадиона, който е до зала "Фестивална").

#276 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 18 януари 2013 - 17:48

Аз пък имах предвид поляната в южняка за "Цвете за Гошо", че ни е близо и биричката някак там върви по-леко...

Е, верно, че кметицата има навик да дърпа шалтера баш преди бисовете, ама (г)ордите ще го превъзмогнат некак си...
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#277 joro123

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 25 posts

Posted 18 януари 2013 - 18:00

От фейсбука на СМЕ :

Във връзка с многобройните запитвания и коментари за безопасността на стадион "Локомотив" СМЕ иска да успокои феновете на DEPECHE MODE, че те не трябва да се притесняват за своята сигурност.

„Преди да обявим новата локация за провеждане наконцерта, проведохме консултации и направихме всички необходими срещи с отговорните институции – заяви Иван Несторов, изпълнителен директор на СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС. – Има предварителен график и срокове за изпълнение на всички ремонтни дейности на стадиона. Най-важните от тях са укрепване на металните въжета над козирката в сектор „В“ и подмяна на част от мазилката на стадиона. Всички ремонтни дейности ще приключат преди датата на обявения концерт – 12 май 2013 г.“

#278 THE DEADMAN

Bultras

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 390 posts

Posted 18 януари 2013 - 19:33

Тези два стадиона и да вземат лиценз пак могат да бъдат опасни за хората. Толкова са занемарени, че са нужни много по - мащабни ремонти отколкото леки корекции.

#279 Edwar_77

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 197 posts

Posted 18 януари 2013 - 21:15

Значи говориш за Картофената Нива!!!:), вариант е, но май "Умните Глави" в СМЕ още не са се сетили за това :)

#280 violator

Malloy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2234 posts

Posted 25 януари 2013 - 11:58

Delta Machine ще се казва новият албум на Depeche Mode. В някакво интервю Гаан беше споменал, че названието му ще е анаграма на името на групата и доста ме измъчи в разиграване на всевъзможни комбинации. А то се оказа полу-анаграма. Или Дейв не знае какво е анаграма..., както и да е.
Предполагам, че търсената аналогия е с базисния стил "Делта блус", съчетан с технологията на електронната музика. Демек - нещо като Първична машинария. Или Електро-машинен блус.

Списъкът с песните:

1. Welcome to My World
2. Angel
3. Heaven
4. Secret to the End
5. My Little Universe
6. Slow
7. Broken
8. The Child Inside
9. Soft Touch/Raw Nerve
10. Should Be Higher
11. Alone
12. Soothe My Soul
13. Goodbye
Bonus disc:
1. Long Time Lie
2. Happens All the Time
3. Always
4. All That's Mine

Ето и обложката:

Posted Image

На 5-и февруари чакаме с нетърпение сингъла Heaven.
-----------------------------------------
Слушай силно!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users