Depeche Mode в София12.05.2013 г. - стадион "Локомотив"
Started by Ozzy, окт 04 2012 18:20
407 replies to this topic
Posted 30 октомври 2012 - 12:50
Не знам. Аз си мисля, че тези три концерта + Rammstein, са много за България (говорим за 4 стадионни концерта), а не мога да си представя какво ще бъде, ако има и още.
Е, все пак да не забравяме, че за момента BJ и RW не са потвърдени.
I don't know how I managed it...
Posted 30 октомври 2012 - 12:56
Ozzy, on 30 октомври 2012 - 12:50 , said:
Не знам. Аз си мисля, че тези три концерта + Rammstein, са много за България (говорим за 4 стадионни концерта), а не мога да си представя какво ще бъде, ако има и още.
Аз съм на същото мнение, ако BJ се потвърди, той ще обере всички немеломани и присъстващи по default на концерти от този ранг. А на DM публиката би спаднала драстично, все пак сме ги гледали вече! А ако се обяви БОМБАТА, за която си мисля, тогава вече не знам............
Insane in my brain
Posted 30 октомври 2012 - 13:02
Сега вече ми е доста интересно, ако наистина януари започва ремонт на "Герена", то как ще преместят концерта на "Васил Левски", при положение, че Bon Jovi обикновено са със сцена, която се строи 3-4-5 дена.
Posted 30 октомври 2012 - 13:06
Тук съвсем сериозен става въпроса с евентуалния ремонт на стадион "Георги Аспарухов" и невъзможността от преместване на DM на "Васил Левски".
Изпревари ме.
Изпревари ме.

Edited by stivan, 30 октомври 2012 - 13:08 .
"Металистите - това е най-развитата и напредничава класа и никой не може да отрича, че тъкмо те са предния отряд на целия пролетариат. (В.И.Ленин,"Събрани съчинения", том 24)"
Posted 30 октомври 2012 - 13:10
stivan, on 30 октомври 2012 - 13:06 , said:
Тук съвсем сериозен става въпроса с евентуалния ремонт на стадион "Георги Аспарухов" и невъзможността от преместване на DM на "Васил Левски".
Изпревари ме.
Изпревари ме.

Арена Армеец, ако има по голям интерес от 12-15000, две дати и готово. Ех ама колко лесно звучи, а?

Edited by Joey, 30 октомври 2012 - 13:11 .
Insane in my brain
Posted 30 октомври 2012 - 13:12
Да си постна от другата тема...
Jurisprudent, on 30 октомври 2012 - 13:01 , said:
Мен пък щеше да ме накефи направо на една и съща дата да ги нахакат - Депеш и Бон Джоуви, уникално в световен мащаб - с общ концерт. И няколко хиляди женски оргазма, таени с години пред снимки на Дейв и Джон, ще разтърсят стадиона под звуците на съвместното импровизирано изпъленние "Keep the...Silence"
Plus Ultra.
"This world is totally fugazi."
"We will always be so much more human than we wish to be."
"From the Stars back to our Cities"
Jazz fusion audio centre
1001 albums online
"This world is totally fugazi."
"We will always be so much more human than we wish to be."
"From the Stars back to our Cities"
Jazz fusion audio centre
1001 albums online
Posted 30 октомври 2012 - 14:32
Гениална идея.
Предлагам за кулминацията накрая да се разработят също песните "I'll Sleep When I'm Dead In Your Room", "Have A Nice Day, Sister Of Night", "Useless Medicine" и "It's No Good These Days". Всъщност, най-добре през цялото време да са на една сцена.
Предлагам за кулминацията накрая да се разработят също песните "I'll Sleep When I'm Dead In Your Room", "Have A Nice Day, Sister Of Night", "Useless Medicine" и "It's No Good These Days". Всъщност, най-добре през цялото време да са на една сцена.
Posted 31 октомври 2012 - 00:08
Понеже от Шоуто на Денис ме отебаха (изтриха), да питам, при положение, че ще има нов албум, дали има изобщо някаква възможност концерта да бъде преместен на Васил Левски?
Posted 31 октомври 2012 - 09:11
Според мен няма. Както по-горе казах, сцената на Bon Jovi се строи поне 3-4 дена, което не дава възможност два дена преди концерта им да има друг концерт. Още едно нещо ме навежда към това заключение: ако можеше да е на Националния, то щеше да бъде обявен там. Миналият концерт на Depeche, който бе отменен, трябваше да се състои именно на "Васил Левски". Предполагам, че организаторите и сега са искали да е там, но когато са тръгнали да го запазват, са разбрали, че на 14 май има голям концерт и няма как да стане, поради което са се обърнали към Бай Ганя.
А какво точно означава "Понеже от Шоуто на Денис ме отебаха (изтриха)", че ми стана интересно?
А какво точно означава "Понеже от Шоуто на Денис ме отебаха (изтриха)", че ми стана интересно?
Posted 31 октомври 2012 - 09:36
Не мога да не изразя огромното си възмущение от цените на билетите за мероприятия на СМЕ. Не е точно за Depeche Mode, но лакомията на родните промоутъри просто ме потресе.
Става въпрос за детския спектакъл "Disney On Ice", който ще бъде другата седмица в Арена Армеец, както и в подобни зали в околните страни. Билетите в София са на цени 40, 50, 60, 70, 80, 90 лева, като най-евтините са за гълъбарниците на залата, а 90 лева са за "ВИП" столчетата на терена. Да речем, че смислените ценови категории са 70-80 лева, за да може детето ми да вижда нещо все пак. Предвидени са 5 представления, за всяко от които са продадени по няколко места от сектор на тези безумни цени.
Същото мероприятие в Белград е на цени:
67 лева за ВИП столчетата на терена и ложите
25 лева за всички останали места в залата
Анализи и коментари няма да правя, защото ми иде да напиша не много културни изляния по адрес на оялите се и вечно гладни "промоутъри".
Става въпрос за детския спектакъл "Disney On Ice", който ще бъде другата седмица в Арена Армеец, както и в подобни зали в околните страни. Билетите в София са на цени 40, 50, 60, 70, 80, 90 лева, като най-евтините са за гълъбарниците на залата, а 90 лева са за "ВИП" столчетата на терена. Да речем, че смислените ценови категории са 70-80 лева, за да може детето ми да вижда нещо все пак. Предвидени са 5 представления, за всяко от които са продадени по няколко места от сектор на тези безумни цени.
Същото мероприятие в Белград е на цени:
67 лева за ВИП столчетата на терена и ложите
25 лева за всички останали места в залата
Анализи и коментари няма да правя, защото ми иде да напиша не много културни изляния по адрес на оялите се и вечно гладни "промоутъри".
Posted 31 октомври 2012 - 09:37
При положение, че ще има концерт на Бон Джови почти по същото време ми се струва, че посещаемостта на този доста ще пострада. Най-вероятно е да бъде в Арена Армеец.
One Shih Tzu ... Seven Psychopaths
Posted 31 октомври 2012 - 09:49
Не ми се вярва SME и управата на Георги Аспарухов да не знаят че едните ще правят ремонт, а другите ще правят концерт по същото време. Със сигурност има някаква уговорка, някакви договори и ако всичко е по план и на 1 май ремонта приключи, значи няма проблеми. Това е голям риск за СМЕ, но те сигурно имат алтернатива - стадион Българска Армия, например или Арената.
Opeth (3), TSO (2), Roger Waters (4)
Posted 31 октомври 2012 - 09:53
До колкото знам, "Българска Армия" няма лиценз. Нещо ставаше там с тоя стадион, ама в един момент ми писна да следя чорбарските дела
Marillion да каже какво е положението със стадиона им, той е чорбарче

Posted 31 октомври 2012 - 09:56
И аз съм чорбарче
Последното ми инфо е от преди месец - стадиона е годен за концерти..демек лицензи и тн.
Само дето заради това затънахме още повече...

Edited by Scardust, 31 октомври 2012 - 09:57 .
What am i supposed to do when the sky begins to fall ?
Posted 31 октомври 2012 - 09:59
Значи поне има някакъв резервен вариант.
Posted 31 октомври 2012 - 11:00
Пернишките боклуци само това и чакат, да гушнат някой друг "въздушен" лев. В петък имам среща с един човек по друг повод. Ще го попитам за ситуацията и после ще пиша. Има нещо скрито в цялата работа, ако този човек ми разреши после ще напиша за какво иде реч...
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 31 октомври 2012 - 17:38
Снощното издание на предаването "Денис и приятели" е било изцяло посветено на Depeche Mode и предстоящия концерт в София. Гостуват Амебата и хора от екипа на depeche-mode.org, има интервю с групата /Мартин и Флеч/, дадено специално за предаването, а Остава правят кавър на "Useless". Обсъждат се и въпросите за цените на билетите и преместванията на концерти. Може да се гледа тук, има интересни неща.
-----------------------------------------
Слушай силно!
Слушай силно!
Posted 31 октомври 2012 - 22:40
Гледах, и все още се надявам Депеш най-сетне да си бъдат където трябва - на Васил Левски. Мисля, че е крайно време. Просто защото това е единствения стадион, достоен за подобно сънитие, да го кажа най-меко 
*оф, събитие

*оф, събитие
Posted 31 октомври 2012 - 22:43
Фенове в БГ, фенове по целите Балкани, НОВ АЛБУМ, много интересна неизвестна... такива неща...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users