Jump to content

"Sofia Rocks - 2013"26.07.2013 - Национален стадион "Васил Левски"

355 replies to this topic

#281 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 26 юли 2013 - 08:42

Феновете ходят с различни надуваеми неща по фестивалите - мечове, чукове, китари, балони и какво ли още не. На мен те не са ми интересни по никакъв начин. Аз предпочитам да отида с надуваемо извънземно, което чука крава. Жалко, че у нас не може да се намери, но в чужбина, при първа възможност си го купувам! :yes:

На 3:50:

B)
I don't know how I managed it...

#282 Karolina

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 102 posts

Posted 26 юли 2013 - 09:22

Айдеееее, Dorrn паднаха... Как пък така бързо намериха кой да ги замести???

Какви ли още изненадки предстоят до довечера?

Честно, тия заслужават човек да си купува билети едва след като хедлайнера се е качил на сцената и забива първите си акорди...

#283 Depositus Cordis

I might be a dog

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 593 posts

Posted 26 юли 2013 - 09:57

Не виждам какво е виновен организатора при това положение, освен че с действията си често предизвикват съдбата.

#284 Envy

Not Telling

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2409 posts

Posted 26 юли 2013 - 10:00

^ Да, организаторът едва ли е виновен за отпадането на някоя група, но е длъжен да информира хората, които си купуват билетите му, навреме за промени в лайн-ъпа, а не в деня на "фестивала". Това е и винаги е бил основният проблем на този организатор - изключително некоректното му отношение към хората, на чийто гръб живее.

#285 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 26 юли 2013 - 10:06

Направо да пускат Enslaved хедлайнери и да се свършва :D Ето затова, втора поредна година ходя със спечелени/подарени билети, поне да не се ядосвам за глупости.

#286 stivan

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 137 posts

Posted 26 юли 2013 - 10:20

View PostEnvy, on 26 юли 2013 - 10:00 , said:

...Това е и винаги е бил основният проблем на този организатор - изключително некоректното му отношение към хората, на чийто гръб живее.
... и дебелее...
"Металистите - това е най-развитата и напредничава класа и никой не може да отрича, че тъкмо те са предния отряд на целия пролетариат. (В.И.Ленин,"Събрани съчинения", том 24)"

#287 Karolina

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 102 posts

Posted 26 юли 2013 - 10:31

Никой не може да предвиди и изключи напълно всякакви форсмажорни обстоятелства. Въпросът е в "отиграването на топката" след това - реално до момента новината се разпространява по форуми, във фенски страници във фейсбук, беше обявена по Z-Rock и в Katehizis. Официално от промоутъра до момента няма НИЩО - нито на официалния сайт, нито на страницата им във фейсбук, където жизнерадостно продължават да постват снимки на първите фенове, отишли на стадиона...

Става въпрос за принципи и елементарна коректност.

Иначе едва ли някой ще зарони горки сълзи за отпадането на Dorrn, дори мисля, че те са тези, които скубят коси и проклинат съдбата за пропуснатия (и може би единствен в кариерата им :yes: ) шанс да свирят на една сцена с BFMV и Рамщайн...

#288 Envy

Not Telling

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2409 posts

Posted 26 юли 2013 - 11:24

View PostKarolina, on 26 юли 2013 - 10:31 , said:

Официално от промоутъра до момента няма НИЩО...

Явно промоутърът е над тези неща, съдейки по факта, че току-що PR-ките му разпространиха официално сензационната информация, че "сцената на Sofia Rocks е напълно готова за грандиозния спектакъл на Rammstein!" (ето, на това му викам новина!), но в текста така и не се споменава нито дума за Дорнове, Спайншанкове и пр. дребни и крайно незначителни подробности. Важното е, че няколко часа преди началото на даден концерт сцената за него била готова - събитие, невиждано досега не само в България, но и в глобален аспект.

#289 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 26 юли 2013 - 11:35

Но за сметка на това сигурно четат форума, защото току що обявиха официално, че отпадат и Ла...нещо си ще ги заместват. :)

#290 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 26 юли 2013 - 11:56

View PostEnvy, on 26 юли 2013 - 11:24 , said:

Важното е, че няколко часа преди началото на даден концерт сцената за него била готова - събитие, невиждано досега не само в България, но и в глобален аспект.

:lol2:

#291 Scardust

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 623 posts

Posted 26 юли 2013 - 12:24

Най-смешно ще ви стане, като ви кажа че самите Дорн вчера са били в РокИТ :lol2: :lol2: :lol2:
What am i supposed to do when the sky begins to fall ?

#292 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 26 юли 2013 - 12:50

View PostScardust, on 26 юли 2013 - 12:24 , said:

Най-смешно ще ви стане, като ви кажа че самите Дорн вчера са били в РокИТ :lol2: :lol2: :lol2:

Хмм, че последните пъти като съм била там, алкохола винаги е бил качествен...Греда :drinks:

#293 Depositus Cordis

I might be a dog

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 593 posts

Posted 26 юли 2013 - 13:04

Вокалистката им явно се е разболяла(или уморила) след срещата си с българските фенове :lol2:
Не е стабилка като Рамщайн които и в Син Сити да наминат после всичко е наред.

#294 THE DEADMAN

Bultras

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 390 posts

Posted 27 юли 2013 - 01:33

Уникални, Rammstein! :worship: Лично за мен по - силно изпълнение от 2010, макар че и тогава си беше лудница. За другите групи и организацията - утре, а сега лека.

П.С. хванах си палка от Шнайдер. B)

#295 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 27 юли 2013 - 02:11

View PostOzzy, on 26 юли 2013 - 08:42 , said:

надуваемо извънземно, което чука крава. Жалко, че у нас не може да се намери, но в чужбина, при първа възможност си го купувам!
Според мен, това е самоделка от две отделни надуваеми фигури. Някой е проявил творчество като на протест против Олигарски и турско-червените боклуци :)
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#296 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 27 юли 2013 - 08:25

^
Възможно е. А относно Олигарски - снощи беше първият концерт в живота ми, на който в паузите между групите на всеки 5-10 минути публиката спонтано започваше да вика "О-СТАВ-КА!", а по едно време дори запя и химна.

Иначе, Rammstein бяха извънземни, както винаги. За пети път ги гледам - на живо са истинска машина. Особено Тиля :neo:

#297 McVicar

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 70 posts

Posted 27 юли 2013 - 08:47

Така е. И аз ги гледах за 5ти път и мисля ,че няма да ми е за последно. Иначе - същия сет от Белград, а там бяха на самостоятелен. Обаче почва да ми става жал за Флаке - то не го вариха, пекоха, кофи с бомби му изсипваха на предишни концерти, ама тоя път го отнесе най-много... :shout: Не смея да си представя какво ще му се случи следващите турнета... :lol2:

#298 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 27 юли 2013 - 09:03

^
Тил отдавна си го е*е по концертите, хич не му е за първи път. Още през 2001-а, когато направих сефтето на Rammstein в Прага, той въртя Флаке на шиша :lol2: В Загреб преди две години се случи същото B) Абе, да не си на неговото място :secret:

#299 Depositus Cordis

I might be a dog

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 593 posts

Posted 27 юли 2013 - 09:40

Хубав концерт стана, нямам оплаквания :harhar:
Тук мисля, че добре изигра Mad Butcher:
http://photo-forum.n...5&USER_ID=17378

#300 stormbringer

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 535 posts

Posted 27 юли 2013 - 10:10

View PostOzzy, on 27 юли 2013 - 08:25 , said:

А относно Олигарски - снощи беше първият концерт в живота ми, на който в паузите между групите на всеки 5-10 минути публиката спонтано започваше да вика "О-СТАВ-КА!"

сега ми попадна
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users