Jump to content

Amorphis, Edguy и Benediction, в София03.11.2007, Тангра Мега Рок 7 - Зимен дворец

• You cannot reply to this topic
285 replies to this topic

#81 Vaskes

Contemplator

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 178 posts
  • Interests:Post-punk, Industrial, Gothic Rock, Punk, New Wave, Rock'n'Roll, Orchestral, Instrumental, Experimental

Posted 28 септември 2007 - 14:25

Тази тема я прегледах цялата, но не видях някъде да се споменава нещо за номерата, извинявам се, ако съм пропуснал :P

Btw, относно номерата току що ми казаха обратното. Цитирам "Като гледам май TSC (Ticket Serial Code?) трябва да се прати защото аз имам два билета издадени с една касова бележка. Номерът - черния горе е еднакъв за двата докато червеният е различен за двата с разлика една цифра." Накрая ще пратя два СМС-а с двата кода, ще преживея трийсетте стотинки :metal:

Темата за концерта на Глен Хюз също я прегледах (то тя е само една страница) и сетлист не видях (сега пак я прегледах и пак не виждам ;) ).

За Helloween и Gamma Ray - my bad :)

Edited by Vaskes, 28 септември 2007 - 14:32 .

There's a devil crawling along your floor

#82 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 28 септември 2007 - 14:39

View PostVaskes, on Sep 28 2007, 15:25, said:

Btw, относно номерата току що ми казаха обратното. Цитирам "Като гледам май TSC (Ticket Serial Code?) трябва да се прати защото аз имам два билета издадени с една касова бележка. Номерът - черния горе е еднакъв за двата докато червеният е различен за двата с разлика една цифра."
Кой ти го казва това?
Ти нали имаш няколко Тикетстриймски билета? Номерата им отпред еднакви ли са или различни?

Темата за концерта на Глен Хюз също я прегледах (то тя е само една страница) и сетлист не видях (сега пак я прегледах и пак не виждам :P ).
И трети път да я прегледаш - пак няма да го намериш там. Слез малко по надолу и разгледай темата за Концерта на Глен Хюз в Каварна ;)
I don't know how I managed it...

#83 Vaskes

Contemplator

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 178 posts
  • Interests:Post-punk, Industrial, Gothic Rock, Punk, New Wave, Rock'n'Roll, Orchestral, Instrumental, Experimental

Posted 28 септември 2007 - 15:01

View PostOzzy, on Sep 28 2007, 15:39, said:

Кой ти го казва това?
Ти нали имаш няколко Тикетстриймски билета? Номерата им отпред еднакви ли са или различни?
Различни са, ама всички са с различни касови бележки, не с една като на онзи.

View PostOzzy, on Sep 28 2007, 15:39, said:

И трети път да я прегледаш - пак няма да го намериш там. Слез малко по надолу и разгледай темата за Концерта на Глен Хюз в Каварна ;)
:doh: Сори, бях останал с впечатлението, че сетлиста само за този концерт е специален и ще изпълнява само неща на Пърпъл, пък то в Каварна също свирили само Пърпъл...
Благодаря :P
There's a devil crawling along your floor

#84 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 28 септември 2007 - 15:10

View PostVaskes, on Sep 28 2007, 16:01, said:

Различни са, ама всички са с различни касови бележки, не с една като на онзи.
Че трябва да се прати предния номер го знам от организатора "Радио Тангра", с които говорих специално по този въпрос.
Това знам по въпроса.

#85 Rebel

Dein Negativ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 745 posts

Posted 28 септември 2007 - 16:34

View PostVaskes, on Sep 28 2007, 14:31, said:

Хм, твоят билет от Тикетстрийм ли е или от Ивентим? Защото аз имам пет билета от Тикетстрийм и всичките, включително и този за 20 Years Nuclear Blast имат номер и отзад. Написан е с червен цвят и има едно TSC пред него.

Всъщност, ето за какво говоря (това е от билета за Пърпъл):

(отпред)
Posted Image

(отзад)
Posted Image

И ако серийният номер е този първият, единицата отдолу към него ли е?
Моят билет е от Ивентим и нямаше никаква дилема, тъй като си има само един сериен номер отпред :yes:
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?

#86 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 02 октомври 2007 - 08:47

Снощи засякох по телевизията започналата вече кампания за местни избори и ми светна, че изборите ще се проведат на 28ми Октомври ако се не лъжа. Та в София ако има балотаж - той ще е следващата седмица (т.е. на 4ти Ноември), а по време на такива мероприятия имат навика да забраняват продаването на алкохол :) Представяте ли си 20 години Nuclear Blast без бира :metal: Софиянци - обединявайте се и избирайте кмета си още на първи тур :metal:

#87 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 03 октомври 2007 - 08:05

Сетлиста на Edguy за цялото им щатско турне, което тече в момента е:

1. Intro
2. Catch Of The Century
3. Sacrifice
4. Babylon
5. Lavatory Love Machine
6. Tears Of A Mandrake
7. Vain Glory Opera
8. Drum solo
9. Superheroes
10. Save Me
11. Fallen Angels или Mysteria
Encores:
12. Avantasia
13. King Of Fools

По всяка вероятност и у нас ще е така.

#88 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 03 октомври 2007 - 17:56

View PostJavor, on Oct 2 2007, 09:47, said:

Представяте ли си 20 години Nuclear Blast без бира :) Софиянци - обединявайте се и избирайте кмета си още на първи тур :metal:

Posted Image Posted Image Posted Image
олеле !!! не така !!!
Софиянци от всички страни, обединявайте се.
Нека ни посрещнете както подобава - бира да се лее.
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#89 Geddy

Спасителя в RUSH-та

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1053 posts
  • Interests:Progressive Rock, Progressive Metal, Heavy Metal, Hard Rock, Jazz, Jazz-Rock, Prog-Folk, Folk-Rock...

Posted 06 октомври 2007 - 18:28

Някой гледа ли тегленето на играта по ТанграТВ, което същевременно беше и старта на телевизията? Кошмар!
Много евала за идеята, ама е хубаво като ше правим нещо сериозно първо да знаем за какво става дума (вкл и технически), после целия екип да знае какво прави, вместо да пийва биричка и накрая да има някакъв синхрон помежду си...(така например не схванах що под рекламния каш пуснаха звука от концертно изпълнение на Експлоитед, как веднъж пуснаха "Аgainst the widows" на Аморфис, а после под клипа на Агатадеймън пак вървеше звука от същото парче на Аморфис...и т.н.)
Не е плюене това, а градивна критика, щото се занимавам и с телевизия, а и все пак не е хубаво да се излагат така хората-говори зле за тях.

Айде стига толкоз храна, първо предаване им е на хората, пожелавам да оправят проблемите и да ни радват занапред...а аз да се похваля че (май) спечелих някаква фанелка (предпочитах бира, ама...от Шуменско по убаво нема...ама и Холстена става) :wacko:
А още някой нещо да се пофали? :huh:

View PostHeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:

Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:

#90 spurjata

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 36 posts

Posted 07 октомври 2007 - 19:30

А има ли някъде оповестени спечелилите от играта с билетите, щото аз нищо не намерих... -_-

#91 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 07 октомври 2007 - 20:16

View Postspurjata, on Oct 7 2007, 19:30, said:

А има ли някъде оповестени спечелилите от играта с билетите, щото аз нищо не намерих... -_-
СМС получи ли? Обаждане? Вероятно не... Значи печелиш *** :D

#92 MartinOwaR

TrueInside

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 420 posts
  • Interests:True, trueeeeee

Posted 08 октомври 2007 - 22:07

На мен днес ми се обадиха, че печеля тениска на Н. Бласт, след сряда да отида до радиото за връчването :harhar:

#93 Vamp

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 6 posts

Posted 09 октомври 2007 - 23:15

Като чух новината по Фрактура се изкефих адски много.Венага започнах да зжъня.Amorphis са страхотни,а и аз много харесвам The Revenged Project. :pardon:

#94 spurjata

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 36 posts

Posted 10 октомври 2007 - 18:14

View PostMartinOwaR, on Oct 8 2007, 23:07, said:

На мен днес ми се обадиха, че печеля тениска на Н. Бласт, след сряда да отида до радиото за връчването :unsure:
Е и на мен ми се обадиха. че съм спечелил тениска, първо си мислех, че някой приятел се ебава с мен, ама като ти прочетох мнението видях, че не е така :blink:

#95 MartinOwaR

TrueInside

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 420 posts
  • Interests:True, trueeeeee

Posted 10 октомври 2007 - 18:35

ТУК са написани имената на спечелилите нещо :blink: Кажи сега къде трябва да отидем, та да се накиприм с по една тениска :unsure:

#96 stiff

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 80 posts

Posted 10 октомври 2007 - 19:26

Тениските- на касите в деня на концерта, пичове. Още не са пристигнали в България. казвам го, защото аз ви се обаждах.

It's a cash & carry world, you pay as you go...
...sometimes you have to pay a little, mostly a lot, once in a while all you've got
STEPHEN KING (STORM OF THE CENTURY)

#97 Rebel

Dein Negativ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 745 posts

Posted 10 октомври 2007 - 21:06

View Poststiff, on Oct 10 2007, 20:26, said:

Тениските- на касите в деня на концерта, пичове. Още не са пристигнали в България. казвам го, защото аз ви се обаждах.
И аз си имам тениска, но явно ще се чака до концерта... Тъкмо смятах утре да мръдна до радиото.....
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?

#98 Geddy

Спасителя в RUSH-та

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1053 posts
  • Interests:Progressive Rock, Progressive Metal, Heavy Metal, Hard Rock, Jazz, Jazz-Rock, Prog-Folk, Folk-Rock...

Posted 11 октомври 2007 - 01:34

View Poststiff, on Oct 10 2007, 20:26, said:

Ти сериозно ли? Щото Гласа каза след сряда и аз вързах една приятелка да ходи да тормози днес-утре че аз чак петък следобед ще довтасам у Софията...

View PostHeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:

Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:

#99 stiff

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 80 posts

Posted 11 октомври 2007 - 10:48

View PostGeddy, on Oct 11 2007, 01:34, said:

Ти сериозно ли? Щото Гласа каза след сряда и аз вързах една приятелка да ходи да тормози днес-утре че аз чак петък следобед ще довтасам у Софията...

сериозно

It's a cash & carry world, you pay as you go...
...sometimes you have to pay a little, mostly a lot, once in a while all you've got
STEPHEN KING (STORM OF THE CENTURY)

#100 Dew

кюре

• Отлъчени
  • PipPip
  • 51 posts

Posted 11 октомври 2007 - 14:35

View Poststiff, on Oct 11 2007, 11:48, said:

сериозно

потвърждават се подозренията ми, че пристигат с морски транспорт от Китай. Което отнема 1 месец. :D даже седмица-две повечко, като сложим и товаренето на контейнера....Да не се окаже само че ще пристигнат навреме за..концерта на Криейтър! ;)

Stiff, драсни ред ако дойдат и ги пуснете по-рано. В деня на концерта само това остава в навалицата, да си търся тениската... и моята да е дамска кройка, моля :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users