Jump to content

Amorphis, Edguy и Benediction, в София03.11.2007, Тангра Мега Рок 7 - Зимен дворец

285 replies to this topic

#61 Rebel

Dein Negativ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 745 posts

Posted 18 септември 2007 - 08:11

Билети има от една седмица, в НДК не продават. Аз лично си взех от книжарница "Booktrading" на Графа. Има в магазин "ОЧЗ", "На тъмно", в "Плесио" и други, виж на сайта на Тангра. А и впрочем на билета пише 20 years Nuclear Blast и така се знае и концерта. Ако кажеш Аморфис или Тангра на много от продавачите забелязах, че не им е ясно.
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?

#62 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 18 септември 2007 - 08:18

Билети могат да се купят от всички офиси на Тикетстрийм и Ивентим. Поразрови се из двата сайта и си намери най-близкия до тебе офис :D
I don't know how I managed it...

#63 Nwarth

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 46 posts

Posted 18 септември 2007 - 12:21

А някой може ли да ми намери плейлист на Agathodaimon, че откривам за невъзможно да се регна във форума им по необясними за мен причини ; D. Какъвто и да е плейлист, колкото да видя кои "класики" свирят по принцип наживо.

#64 valя

интересуваща се

• Енориаши
  • PipPip
  • 85 posts

Posted 18 септември 2007 - 15:11

View PostArthurDent, on Sep 3 2007, 19:03, said:

"концертната есен"
в Зимния дворец.
Бррр, стана ми студено от нахлулия студ. Надявам се Amorphis да ме сгреят. :haha:
Ама май ще мога да разчитам повече на Тобиас, стига да ми изпее нещо от "Hellfire club"... е, ти пък сега ;) :

View PostCulfalathiel, on Sep 13 2007, 16:41, said:

Моите най-големи надежди са свързани с времето - искам да е мрачно и студено и да вали на 3 ноември :fool:

Вчера гледах, че и в книжарниците (по-големи) продават билети.

#65 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 18 септември 2007 - 15:27

За това събитие всячески ще се постарая да си домъкна задника от Ямбол. Дори и с риск тъщи, свекита и прочие роднини да ме обявят за лош татко :fool: Само дето булката няма да може да дойде и тя, а и се иска много- ама няма как - бебока още не е пропил бира :haha:

#66 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 18 септември 2007 - 16:04

View PostJavor, on Sep 18 2007, 16:27, said:

За това събитие всячески ще се постарая да си домъкна задника от Ямбол. Дори и с риск тъщи, свекита и прочие роднини да ме обявят за лош татко ;) Само дето булката няма да може да дойде и тя, а и се иска много- ама няма как - бебока още не е пропил бира :fool:
Да си гледат работата. И мене са ме обвинявали. И кво? Да не живея, да плащам данък обществено мнение?
Пък булката не ти трябва. По-добре си е да се надивееш сам и на спокойствие :haha:

#67 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 18 септември 2007 - 16:10

View PostSvil, on Sep 18 2007, 17:04, said:

Пък булката не ти трябва. По-добре си е да се надивееш сам и на спокойствие :haha:
Недей така, бре! Булката му може да чете форума и след подобни изказвания съвсем няма да го пуснат :fool:

#68 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 18 септември 2007 - 16:16

View PostOzzy, on Sep 18 2007, 17:10, said:

Недей така, бре! Булката му може да чете форума и след подобни изказвания съвсем няма да го пуснат :fool:
Той мъж ли е или лукова глава :haha:

#69 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 18 септември 2007 - 16:20

View PostSvil, on Sep 18 2007, 17:16, said:

Той мъж ли е или лукова глава :haha:
А де?! Значи да обобщим: отговор на този въпрос ще дадем след концерта, като той /отговора/, ще зависи от присъствието/НЕприсъствието на нашия съфорумник на въпросния концерт! :fool:

#70 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 18 септември 2007 - 16:28

Искам те на входа със списък на форума и да отмяташ присъстващите :haha:

#71 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 19 септември 2007 - 07:53

Малииии каква дискусия заформих :lol: Тя булката добре се оправя по концерти - няма нужда от пазене и подобни кавалерски прояви от моя страна и не ми пречи да си дивея (винаги знам, че след концерта ще се чакаме в най-близката кръчма за бири) :D Но както и да е - ще съм на този концерт, ако трябва ще докладвам лично присъствието си - особено ако има сбирка преди това за пиене на бира :lol:

#72 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 19 септември 2007 - 14:58

AMORPHIS и EDGUY ще свирят по час и половина на фестивала 20 Years Nuclear Blast на 3 ноември в Зимния дворец на спорта в София, стана ясно след разговор, проведен между Тангра Мега Рок и мениджмънта на двете групи, явяващи се ко-хедлайнъри на събитието.

Бяха уточнени и сетовете на Benediction и Agathodaimon, които ще излязат на сцената преди Amorphis и Edguy. Британските дет метъл ветерани ще се вихрят пред родната публика над 1 час, а немските им колеги - около 45 минути.
Инфо: Тангра Мега Рок

Много културно от тяхна страна :lol2:

#73 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 21 септември 2007 - 10:06

А за Ривендж не се ли споменава колко ще свирят?

#74 Vaskes

Contemplator

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 178 posts
  • Interests:Post-punk, Industrial, Gothic Rock, Punk, New Wave, Rock'n'Roll, Orchestral, Instrumental, Experimental

Posted 26 септември 2007 - 20:35

"Стани VIP гост на Nuclear Blast Festival в Германия!"

За да спечелите, е необходимо да направите следното:

1. Купете БИЛЕТ за фестивала 20 Years Nuclear Blast в София. Информация за местата за продажба на билети ще откриете ТУК.

2. Изпратете ЕДНОКРАТНО уникалния пореден номер на билета си чрез SMS със съдържание "TANGRA номера на билета" на номер 1780 (за всички мобилни оператори).

Цената на SMS е само 30 ст. (с вкл. ДДС).
Крайният срок за пращане на SMS е 3 октомври.

3. СПЕЧЕЛЕТЕ една от следните награди:

- Един от вас ще стане носител на ГОЛЯМАТА НАГРАДА - пътуване до ГЕРМАНИЯ (самолетен билет и хотел) като VIP ГОСТ (backstage pass и достъп до афтър-партито) на фестивала 20 Years Nuclear Blast в Щутгарт на 27 октомври с участието на Blind Guardian, Dimmu Borgir, Kataklysm, Edguy и Subway to Sally!

- Мнозина от изпратилите SMS с номера на билета си ще получат утешителни награди под формата на каси бира "Holsten", фланелки, шапки, CD и DVD компилации "20 Years Nuclear Blast" от каталога на музикална компания Wizard и др.

На билета обаче има два номера, един отпред и един отзад. Кой от двата е въпросният сериен номер?

Edited by Vaskes, 26 септември 2007 - 20:37 .

There's a devil crawling along your floor

#75 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 27 септември 2007 - 08:49

Разрешават любителските фотоапарати :angry3:
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#76 Abadon

приятел на Чубака

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 577 posts

Posted 27 септември 2007 - 09:21

какво ще да рече любителски фотоапарат
щото моя на някои места го водят висок клас любителски, на други професионален
друг е въпроса че задапаратното ми устройство е много любителско
Знаете ли че ...

Мириса на пламъка от запалката мирише на изгорели косми от носа.

#77 Rebel

Dein Negativ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 745 posts

Posted 27 септември 2007 - 19:28

View PostVaskes, on Sep 26 2007, 21:35, said:

На билета обаче има два номера, един отпред и един отзад. Кой от двата е въпросният сериен номер?
На моят билет няма номер отзад...Серийният номер е отпред в долните ъгли, няма друг номер по билетите.
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?

#78 Vaskes

Contemplator

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 178 posts
  • Interests:Post-punk, Industrial, Gothic Rock, Punk, New Wave, Rock'n'Roll, Orchestral, Instrumental, Experimental

Posted 28 септември 2007 - 13:31

Хм, твоят билет от Тикетстрийм ли е или от Ивентим? Защото аз имам пет билета от Тикетстрийм и всичките, включително и този за 20 Years Nuclear Blast имат номер и отзад. Написан е с червен цвят и има едно TSC пред него.

Всъщност, ето за какво говоря (това е от билета за Пърпъл):

(отпред)
Posted Image

(отзад)
Posted Image

И ако серийният номер е този първият, единицата отдолу към него ли е?
There's a devil crawling along your floor

#79 MartinOwaR

TrueInside

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 420 posts
  • Interests:True, trueeeeee

Posted 28 септември 2007 - 14:01

Ивентимските също имат 2 номера: BG ххххххххххххххх (един дъъъълъг такъв), другият е петцифрен. Та кой от двата?

#80 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 28 септември 2007 - 14:15

View PostVaskes, on Sep 28 2007, 14:31, said:

Хм, твоят билет от Тикетстрийм ли е или от Ивентим? Защото аз имам пет билета от Тикетстрийм и всичките, включително и този за 20 Years Nuclear Blast имат номер и отзад. Написан е с червен цвят и има едно TSC пред него.

Всъщност, ето за какво говоря (това е от билета за Пърпъл):

(отпред)
Posted Image

(отзад)
Posted Image

И ако серийният номер е този първият, единицата отдолу към него ли е?

При Тикетстриймските билети валиден за томболата е предния номер. Единицата, която е отдолу и реално се пада последна цифра, можеш да я напишеш, а може и не. Без значение. За тях са важни първите цифри.
И още нещо - моля, преди да започнеш да питаш из всички теми, първо попрочети какво сме написали в тях. Няма да ти отнеме повече от 10-15 минути. В темите ще намериш и сетлиста на Хюз, и откъде се продават от хубавите билети за Хелоуин, и всякаква друга полезна информация. Всички тези неща сме ги обсъждали.
Първо чети, после питай :P

Edited by Ozzy, 28 септември 2007 - 14:18 .

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users