Jump to content

Amorphis, Edguy и Benediction, в София03.11.2007, Тангра Мега Рок 7 - Зимен дворец

285 replies to this topic

#221 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 04 ноември 2007 - 21:29

Да си драсна и аз мнението за концерта, че то какво стана тука...
Групата, заради която отидох, беше Аморфис, всички останали бяха между другото. Пристигнахме пред залата към 4 следобяд, заварихме рехава публика и о, изненада, НИКАКЪВ мърчъндайз на Аморфис :angry3: Пичът обясни, че ей сега взели последната тениска, а в залата видях само едно момче с тишърт на Silent Waters :unsure: Излизах периодично в паузите между групите да проверявам дали няма да донесат - грънци :mellow: А заредиха поне пет вида тениски на Едгай! Възмутена съм! Ядосах се и на себе си, че забравих да взема оригиналните си дискове за автографи.
Признавам, че в по-голямата част от времето, ако трябва да сме точни - 6-те часа чакане на Аморфис, останах пасивна - пазих глас и сили за любимците си и когато най-после излязоха на сцената в 10 и нещо (с някакъв си час закъснение от обявеното), буквално избухнах :metal: Няма такъв кеф, чакането си заслужаваше :yes: Драх си гърлото до последната песен, изправена на крака, само дето не правих поклони до земята :harhar: Не очаквах, че публиката ще остане сравнително вяла точно на хедлайнерите :blink: Явно бирата и умората си казаха думата... Съгласна съм, че чистите вокали на Томи се позагубваха, но затова пък на другите компенсира стократно :D Не усетих кога свърши концертът - Аморфис слязоха от сцената към полунощ, а участието им за мен мина като миг. Затова пък това на Едгай ми се стори прекалено дълго и често си поглеждах часовника, когато започваха речите на Тоби. Иначе имаше контакт с публиката човекът, не може да му се отрече. На блекаджиите най-много ме впечатли външният вид на вокалиста :blush: Почти не го чувах... Публиката на Бенедикшън беше най-дива, погледната отгоре, те самите адски се изкефиха, но като музика не ми се сториха нищо особено. За българските групи мога да кажа само РЕСПЕКТ. Радвам се, че точно те подгряваха, защото и двете са много добри и дадоха всичко от себе си пред малобройната (особено в началото) публика. Така и не разбрах защо не дойдоха повече хора - при това стилово разнообразие, с тези групи и на тази цена :dntknw:

Edited by Metal Heart, 04 ноември 2007 - 21:37 .

It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#222 Nosferatu

Vampire Demigod

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 813 posts

Posted 04 ноември 2007 - 21:34

View PostMetal Heart, on Nov 4 2007, 21:29, said:

Да си драсна и аз мнението за концерта, че то какво стана тука...
Групата, заради която отидох, беше Аморфис, всички останали бяха между другото. Пристигнахме пред залата към 4 следобяд, заварихме рехава публика и о, изненада, НИКАКЪВ мърчъндайз на Аморфис :harhar: Пичът обясни, че ей сега взели последната тениска, а в залата видях само едно момче с тишърт на Silent Waters
и това трябва да съм бил аз, защото аз не видях абсолютно никой друг с такъв т-шърт...и брат ми беше единствения с т-шърт от Еклипс, а принципно хората с тениски на Аморфис се брояха на пръсти... то вярно, че аморфис тениските са рядкост де...

#223 Blackiel

Bastard

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 755 posts

Posted 04 ноември 2007 - 21:35

Оффф начетох се на глупости. Сега най-голямата сензация била че Тоби имал розов парцал на гащите и че много говорил. Ебааааси меломаните сте...сериозно. И за това че има розов парцал на гащите и говори много не е достоен да бъде аплодиран от намръщените трюта. Ама да ви кажа ето това за мен е приъствие на сцената. Важното е хората да се забавляват и да бъдат откъснати за малко от ежедневието. Думата е Ентъртеймънт.
Колкото до концерта аз се забавлявах страшно.
Всичко ме изкефи да си кажа честно. От първата до последната група ме впечатлиха честно. Обаче някак си Аморфис с хладното си поведение ме поиздразниха и не ги доизгледах дори ми се приспа, ама след Бенедикшън и Едгай се бях изтощил. Тоби с перфектен глас. И тва е - супер яко всичко.
Айде среща на 18.11.2007 :harhar:

П.С. Ай докарайте Блеки да му чуем целия Идол наживо :dntknw:
\m/

#224 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 04 ноември 2007 - 21:37

Аз като цяло съм много доволен от концерта.
Имаше известно закъснение от обявената програма понеже ние влязохме към 16:30 и Overdawn още пищяха, а в програмата пишеше, че към 5 трябва да излязат Agathodaimon.
Та да карам и аз поред.
Първо мърчъндайза беше адски зле. Неищо обещанията на Васил Върбанов относно част от феста не се изпълниха. Продавачите на бира не бяха облечени като рицари :angry3: мърчъндайза беше зле, закъснението и факта, че хората, които са се надявали да се приберат с последните рейсове май ги изпуснаха (пък такситата в София са отвратително скъпи :blush: ). Кенефа също беше на безбожна цена. Всъщност това да се плаща за кенеф е мега гигантска простотия. И сандвичите дето се предлагаха на първия етаж бяха зле. Някак си ми се вижда откровено нагло да искаш 2 лева за 2 малки филийки хляб с някакъв колбас толкова тънко нарязан, че можеш да четеш книга през него.
Така да минем на групите.

Overdawn
Като влязох те вече свиреха и погледнах през вратата за какво става въпрос, след което се отдадохме на разглеждане на мърчъндайза и за последната им песен вече бяхме долу пред сцената. От това, което чух си правя извода, че са ебати скучната банда. Предвид стила, който свирят това не е толкова учудващо... Не ми харесаха. Виждам, че във форума доста хора са ги харесали, но аз лично не открих нещо, което да ми допадне в тях.
The Revenge Project
Страхотна банда. Изпълнението им беше много добро и определено раздвижиха влязлата публика, която не беше особено многобройна. Екраните бяха малко размазани през повечето време.
Agathodaimon
Това беше една от групите, които чаках с нетърпение. За съжаление останах невероятно разочарован :unsure:
Новия вокал е доста ужасен. Защо им трябваше да се разделят с Akaias?
В началото още не ми харесаха и после влязох само за изпълнението на Serpent's Embrace обаче заради лошия звук така и не чух чистите вокали :metal:
Ако си намерят по-добър вокалист и с по-добро озвучаване определено бих ги гледал отново.
Benediction
Знаех ги само като име и какво свирят обаче до вчера не бях чувал нито една тяхна песен. Страхотна банда са и определено пометоха залата с изпълнението си. Искрено се израдваха на посрещането, а и публиката определно им се раздаде най-много. Ще ги следя отсега нататък и дано дойдат отново за концерт у нас.
Edguy или Edgay :mellow:
Фен съм на групата от 4-5 години и с нетърпение очаквах да ги видя наживо. Минус към изпълнението им беше, че първите песни бяха откровено глупави, а те имат къде по-добри парчета, които да изпълнят наживо, гей-вида на Hellfire Tobi :blink: и непрестанното му дърдорене, което изяде поне 2 песни. Иначе съм много доволен от тях. Със Свилип бяхме много напред и видяхме и чухме всичко от страхотна позиция. Добре се усетиха да разпеят публиката докато имаха проблем с едната китара. По принцип имам едно на ум когато някой започне да разправя след всяка песен колко ме страхотни обаче се надявам, че сме им допаднали като публиката, защото макар и публиката да не беше така раздаваща се като на Benediction определено в залата имаше много фенове на Edguy. За мен не бяха излишни. Даже внесоха известно разнообразие в програмата. Обаче оная лигава балада беше излишна. Да бяха изпълнили Nailed To The Wheel или All the Clowns вместо нея.
Amorphis
Въпреки, че чистите вокали се губеха на места финландците се справиха страхотно.
За тях вече бяхме на оградите и борбата за първите места определено не беше лека та ми изяде вниманието за първите 15-на минути от концерта. Няма и как да е иначе. Всеки иска да бъде най-отпред. Не съм сигурен дали се изкефиха на нашата публика тъй като ми се видя, че са малко вглъбени и общо взето пускаха по някоя и друга усмивка, а Томи не беше особено словоохтлив (особено в сравнение с Тоби ама това не е минус) пък и като говореше много не го чувах какво приказва :yes:
Новите песни малко трудно ги различавах не знам защо. Адски еднакво ми звучат наживо :dntknw:
Страхотен сетлист все пак и невероятен край с Онази песен :harhar:

Явно подобни събития имат почва у нас и предполагам, че с времето и повече публика ще започнат да събират или поне така се надявам. Като организация има какво да се желае още. Като плюс ще спомена и това, че охраната беше доста учтива и не стояха там като вързани против волята си.
Дано има още събития от този тип поне веднъж годишно.
Следващият път ще е по-добре.

п.п. Бирата беше отврат. Ама като за едно левче толко. Баси това ако беше Холстен Хамърфол да продадат от следващи яси албум 40 милиона копия за една седмица :D

Edited by Джуджето_GIMLY, 04 ноември 2007 - 21:51 .

Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!

#225 Guest_RocknRollNigger_*

• Гости

Posted 04 ноември 2007 - 22:42

Overdawn бяха най-свежата група на феста. Не говоря за качество и ала-бала. Просто за свежест. Иначе - много яки!

Edited by RocknRollNigger, 04 ноември 2007 - 22:43 .

#226 tormentor

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 90 posts

Posted 04 ноември 2007 - 23:05

Фестивала си беше як. точка :dntknw:

След фестивала, в Мърфис, беше още по яко. Бенедикшън са ебаси пичовете, къркахме до последно с тях. Снимах се за кой ли път с Billy Gould ... тоя човек да няма вече БГ гражданство :harhar:

#227 Geddy

Спасителя в RUSH-та

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1053 posts
  • Interests:Progressive Rock, Progressive Metal, Heavy Metal, Hard Rock, Jazz, Jazz-Rock, Prog-Folk, Folk-Rock...

Posted 05 ноември 2007 - 01:02

Бре, бре, бре...що неща са се изписали дорде ме нямало...аз нощес след концерта си пътувах за Варна, после цял ден бях на работа, тъй че ще драсна накратко в резюме, щото съм уморен, а и още ми държи от снощи...а и журналистите ще го напишат по хубаво от мен :dntknw:

ОРГАНИЗАЦИЯТА...много плюсове и минуси...то верно, аз отидох като фен, а не за да гледам под лупа организацията и да търся за какво да се заям, ама ще спомена 3 неща които издразниха.
1 При наличието на толкова много хубава (и евтина бира), обещаните химически тоалетни много липсваха, а пред нормалните се образуваха гигантски опашки (даже единия път пуснахме едно момиче пред нас в мъжката че горката вече не издържаше, а тяхната опашка беше също огромна)
2 Закъснението. В интерес на истината беше малко за български концерт, като се има предвид че някои са закъснявали с часове, но това не е оправдание...е да...силно пристрастен съм в мнението си, защото по план щях да видя Аморфис (заради които бях отишъл), но се наложи да пропусна 3-4 (май) песни, за да си хвана последния автобус за Варна (бях на работа рано сутринта...да им го...на балотажите :harhar: )
3 Звука. Че Зимния дворец е хамбар, а не зала в вярно. Че у нас няма хубави зали за такъв род концерти с достатъчен капацитет-и това е вярно. Ама ми се струва че гениите зад звуковия пулт се постараха допълнително да омажат каквото могат (а концерта уж закъсня заради саундчек и пак преди всяка група имаше мотане, неуредици и проби)
Айде стига съм плюл...дори само заради сесиите с автографи си затварям очите пред неуредиците...

ГРУПИТЕ...Ами аз отидох само и единствено за Аморфис, другите не ги бях чувал, с изключение на разни парчета на Едгай. Обаче бях приятно изненадан.
Българските групи, признавам не са ми по душа като стил, но стоят добре на сцена според мен..трябва им още малко участия да се очупят...и по хубав звук за да схванеш какво искат да ти кажат.
Агатъдеймон и Бенедикшън не са точно моя стил, но ми харесаха, особено Бенедикшън-много енергични, много яка къртеща музика, много готино поведение. Направиха ми впечатление на много земни хора като вземах автограф (подарих го после на един приятел, който пропусна, а им е фен), даже се ръкуваха с мен, разменихме по 2-3 приказки, симпатяги...всъщност първо на тях слязох да се поразтъпча и да си покуфея малко...яки са.
Едгай...няма да ги коментирам (тъпо е да се обиждаме на групи...смятам) - не съм им фен, но се радвам за феновете им които са се накефили.
Аморфис...ех...лятото по време на Вакен си писахме смс-и с приятели, които бяха там. Талиесин потвърди че Аморфис са страшни наживо...когато (преди колко време беше...) се потвърди фестивала, много се нахъсах. Сдобих се с билет дни след като ги пуснаха. Слушах си ги много и се надъхвах за концерта, правеха се уговорки с хора в София, щях даже отпуска да взимам и т.н....после дойдоха ш@@@ните избори и се разбра че ще има балотажи във Варна и аз ще бъда зает, даже и в съботата...бях като попарен (абе сигурно разбирате как се чувствах)...предложих си билета за продажба, поне да не изгарям с 35 лева...и след като никой не го поиска няколко дена (за добро) се нахъсах (благодарение и на приятели) и си казах майната му-ако ше да ме уволнят, идвам...и дойдох...и се убедих лично - АМОРФИС МАЧКАТ НАЖИВО и дори скапания звук не можа да скрие този факт. Перфектни музиканти, перфектен Томи във всичките вокали (доколкото звука позволяваше да чуем)-страшни са. За съжаление трябваше да пропусна биса, за да си хвана рейса (бирата не успя да притъпи докрай отговорността ми към професията :unsure: а и чак толкоз нямах желание да си подритвам трудовата книжка :mellow: ), но въпреки че тогава ми се скапа настроението мога да кажа като финал:
Щастлив съм че видях Аморфис наживо, защото са велики!...и си имам автограви с посвещение от цялата банда...ихааа!
p.s. Satyr, случайно да ти се намират и други снимки от сесията с автографите? Щото аз бях сред първите 3-4 на опашката и ме снимаха, а още не съм се видял като хората (на твоите снимки ме има на втората-точно зад камерата вляво, докато Томи-китариста ми разписва диска)

View PostHeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:

Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:

#228 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 05 ноември 2007 - 01:53

View PostGeddy, on Nov 5 2007, 01:02, said:

p.s. Satyr, случайно да ти се намират и други снимки от сесията с автографите? Щото аз бях сред първите 3-4 на опашката и ме снимаха, а още не съм се видял като хората (на твоите снимки ме има на втората-точно зад камерата вляво, докато Томи-китариста ми разписва диска)
Имам и други снимки, но май не съм те хванал. С какво си облечен, все пак? :harhar:
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#229 Geddy

Спасителя в RUSH-та

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1053 posts
  • Interests:Progressive Rock, Progressive Metal, Heavy Metal, Hard Rock, Jazz, Jazz-Rock, Prog-Folk, Folk-Rock...

Posted 05 ноември 2007 - 02:02

View PostSatyr, on Nov 5 2007, 01:53, said:

Имам и други снимки, но май не съм те хванал. С какво си облечен, все пак? :harhar:
Всъщност диска ми го разписва Jan - барабаниста (абе този дето е най-отсам, на момента бях развълнуван и разсеян, а после ми се стори по снимката че е Томи...е май не е). А аз съм с една сива карирана риза с дълъг ръкав, ама разкопчана и отдолу съм с фанелка от Вакен 2007 (с обърнатия пентаграм)

Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:

#230 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 05 ноември 2007 - 02:11

Уви, няма те изобщо на останалите ми снимки :harhar:

#231 Geddy

Спасителя в RUSH-та

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1053 posts

Posted 05 ноември 2007 - 02:39

View PostSatyr, on Nov 5 2007, 02:11, said:

Уви, няма те изобщо на останалите ми снимки :harhar:
карай :dntknw: ...сори за ОФ-а...

#232 Dew

кюре

• Отлъчени
  • PipPip
  • 51 posts

Posted 05 ноември 2007 - 02:43

View PostNosferatu, on Nov 4 2007, 21:34, said:

и брат ми беше единствения с т-шърт от Еклипс

айде бе, ти пък как го установи това сред тълпата от 3000 човека :angry3: :blush: :metal:
аз също бях с оригинална еклипс тениска, имаше и други
но определено бях единствеата с еклипс нокти, каквито музикантите казаха че сефте виждат, всички бяха много впечатлени, някои дори си ги снимаха с камерите :mellow:

абе лудница. и концертът и после...чак до сутринта :unsure: и двете групи са ми много любими и не разбирам кво толкова феновете на едните плюят другите
:harhar: много яки пичове се оказаха и едгай и аморфис.
но определено вторите пият повече :dntknw:

#233 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 05 ноември 2007 - 09:18

View PostBlackiel, on Nov 4 2007, 21:35, said:

Обаче някак си Аморфис с хладното си поведение ме поиздразниха и не ги доизгледах дори ми се приспа
Ами и аз така на EDGUY, за целта просто напуснах залата и се установих навън във фоайето, така че да не преча на феновете им, а и да не ми пречат те на мен да си пия бирата.

П.С. Ай докарайте Блеки да му чуем целия Идол наживо :dntknw:
Никакъв Идол нямам аз :harhar:
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#234 Nosferatu

Vampire Demigod

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 813 posts

Posted 05 ноември 2007 - 09:33

@Dew
имаш ли снимка някъде на модела на твоята тениска? :dntknw: Иначе аз чесно гледах много хорските тениски на Аморфис и виждах най-вече на Tales From The Thousand Lakes. :> Не видях нито една Silent Waters като моята, а ми беше странно, защото доста се купуват уж от сайта на wizard, а и от про-рок магазина предполагам.
бтв... аз ли съм единствения, който чуваше ВСИЧКИТЕ вокали на Томи перфектно? Не помня някъде чистите вокали да са му се губели...ще разпитам хората около мен дето бяха, може от местото да е...или вече съм започнал да чувам гласове... :harhar:

Edited by Nosferatu, 05 ноември 2007 - 09:35 .

#235 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 05 ноември 2007 - 09:47

View PostNosferatu, on Nov 5 2007, 09:33, said:

бтв... аз ли съм единствения, който чуваше ВСИЧКИТЕ вокали на Томи перфектно? Не помня някъде чистите вокали да са му се губели...ще разпитам хората около мен дето бяха, може от местото да е...или вече съм започнал да чувам гласове... :harhar:
Много е възможно да си единственият. На първите песни, докато снимах, бях съвсем пред сцената и чисти вокали почти не чувах :dntknw:

#236 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 05 ноември 2007 - 10:04

Хайде и аз да си изтипосам мнението за тази културна проява :metal:
Още от 12 часа бях заседнал в една кръчма срещу Зимния дворец и кротко подгрявах с бири (абе Арианата ли е станала пикня или аз съм отвикнал от вкуса и - преди сякаш биваше). По едно време на съседната маса се настаниха някакви англоговорящи индивиди, които в последствие се оказа, че са част от членовете на Benediction - много се забавляваха като няколко доста "подгрели" фена ги познаха и дойдоха при тях и се разкрещяха "Be-ne-dict-ioooooon" - нормалните посетители и персонала на кръчмата(носеща звучното име Яхъра и предлагаща манджа на народни цени и чалга обикновено) бяха меко казано потресени. Към 16 часа влязохме в залата - обстановката вътре си беше съвсем нормална - не видях нищо чак толкова оригинално, както твърдяха, че ще бъде. Евтината бира и безплатния гардероб бяха хубава изненада, кенефа по 50 стотинки не чак толкова приятна - идеше ми да си поискам касова бележка от тия тетки дето алчно прибираха стотинките на метълите в нужда. Като цяло организацията си беше пич - за това спомогна и учудващото малко хора, които посетиха фестивала.

Overdawn - гледах ги от седалките, където се чуваше голямо мазало. Предполагам ако звукът им беше като хората щяха да звучат прилично - като една от много банди с подобен стил, нароили се в последните години по света и у нас.

Revenge Project - при тях всичко беше на по-добро ниво и затвърдиха мнението ми, че ако бяха имали късмета да се родят в някоя западна държава, сега щяха да свирят в Щутгарт на фестивала на Nuclear Blast :harhar: От седалките пак звука не беше като хората, затова се придвижих хем да заредя с поредната бира, хем да чуя дали около озвучителите се чува по-добре.

Agathodaimon - началото на изпълнението им ме накара да изляза от залата и да поема на епичен поход към тоалетните по времето на който засякох доволно много познати, включително и агитката от форума. По едно време се върнах в залата, но там продължаваше да властва отвратителното озвучаване и аз се предадох отново и излязох. Хммм не видях и обещаните екрани във фоайето за отегчените посетители ?

Benediction - ей те това е танцувална група :mellow: :blink: Може и да не им знаех и да не им различавах нито една песен (всъщност като се сетя май хванах "припева" на Agonized), обаче това не ми попречи да се позабавлявам по "детметълски". Иначе си признавам, че техен албум едва ли ще си пусна да слушам за удоволствие вкъщи. Дръпнах се и на седалките да огледам отгоре как изглежда публиката - блъсканицата отпред изглеждаше добре и като си извън нея, само дето когато публиката беше подканена за circle pit нищо не се случи :yes: Няма го тренинга явно.

Edguy - за тях бях дошъл основно и от тях останах най-доволен. Супер забавни хорица, които не се взимат толкова на сериозно, както може би им се иска на повечето метъли. Че приличаха на гей дружинка от време на време - приличаха. Обаче това въобще не попречи на перфектното им изпълнение и на много хубавата им музика. За втори път ги гледам наживо и тъй като първият път твърде много дъжд ме валя, за да им се зарадвам както трябва, сега си наваксах максимално. На тях звука им май беше най-добре, поне в предните редици беше така. Което ме убеждава, че в България са се понаучили да озвучават хеви метъл концерти донякъде, обаче на по-бруталните стилове малко издъхват.

Amorphis - поне за тях очаквах, че публика ще се е събрала, обаче не би. Без проблеми след разходки за бира и пикане пак се намърдах на културно място между озвучителния пулт и сцената. Срамота :blush: Иначе за изпълнението им - голяма група, много качествена музика и евала им за новия фронтмен - само той проявяваше живинка на сцената и демонстрираше поведение - всички останали свиреха много вглъбено :unsure: Звука им беше доста пресилен на моменти и наистина като че ли това скриваше чистите вокали малко. И старите и новите неща ме зарадваха много - наистина качествена музика. В сравнение с това което гледах от тях преди три години - още един път браво за избора на нов вокалист, защото предния просто имах усещането, че е готов да заспи на сцената. Завършекът с Black Winter Day го оставям без коментар и ме остави тотално без глас :dntknw:

В заключение на това мое учудващо дълго мнение - изключително добро събитие - дано да зачестят подобни мини фестивали с разнообразни групи :angry3:

#237 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 05 ноември 2007 - 10:13

View Postcadaurus, on Nov 4 2007, 10:55, said:

Towards and Against.

Можеше да ме питаш, вместо да се караш на жена си. :dntknw:
Ми аз те питах в петък, ама ти тогава не знаеше... Само диско ти беше в главата :harhar:
Тучната и вакла бира ще я получиш на концерта на Андерсън - хем да го гледаш от първия ред, хем да утоляваш прогресивната си жажда :unsure:
I don't know how I managed it...

#238 ArthurDent

епископ

• Отлъчени
  • PipPipPip
  • 245 posts

Posted 05 ноември 2007 - 10:25

Не си единствения :unsure: :dntknw:

#239 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 05 ноември 2007 - 10:28

бтв... аз ли съм единствения, който чуваше ВСИЧКИТЕ вокали на Томи перфектно? Не помня някъде чистите вокали да са му се губели...ще разпитам хората около мен дето бяха, може от местото да е...или вече съм започнал да чувам гласове... :unsure:
Абе понякога ми се иска да ти имам слуха :harhar:
Как така на всички концерти чуваш всичко перфектно докато останалите хора се оплакват от нещо :dntknw:
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!

#240 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 05 ноември 2007 - 10:57

Май никой не се обади със сетлист на Бенедикшън ? :harhar:
Аз мога да изброя нещата, които със сигурност помня, но не и да ги поставя в някакъв ред...
Помня:

Blood From Stone
Nightfear
The Grotesque
The Dreams You Dread
Agonised
Magnificant
(подредих ги по хронология на албумите)

Имаше със сигурност поне една песен от Subconscious terror, но не я познах коя е. Също така имаше може би 2-3 песни от Organised chaos, но него не съм го слушал(грешка, която ще бъде поправена), както и поне 1 от предстоящия албум.
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users