Astral Doors - Jerusalem (2011)

Soulfly - Enslaved (2012)
Ебати албума,честно !!!
 Прочетох много хубави ревюта преди да го изслушам и видях,че тук във форума доста народ го върти,но за съжаление едва сега намерих време да го чуя.И макар и само след 1 слушане,спокойно мога да се присъединя към хората,които му се кефят.
Прочетох много хубави ревюта преди да го изслушам и видях,че тук във форума доста народ го върти,но за съжаление едва сега намерих време да го чуя.И макар и само след 1 слушане,спокойно мога да се присъединя към хората,които му се кефят. 
Страхотен албум,който ще се слуша много занапред.
След Soulfly олекотих музиката и в момента съм на това:

Within Temptation - The Unforgiving (2011)
За съжаление,албума съм го изпуснал когато му е било времето,но пък сега ме кара задължително да се запозная с останалото творчество на бандата и почти сигурно тази група ще бъде дълго търсената втора основателна причина,заради която да си струва да посетя София Рокс,след Godsmack.
 Не,че и други банди от лайнъпа не ми харесват,но просто не ме кефят до толкова,че да си купя билет,и не ме радват колкото Godsmack и може би Within Temptation.
 Не,че и други банди от лайнъпа не ми харесват,но просто не ме кефят до толкова,че да си купя билет,и не ме радват колкото Godsmack и може би Within Temptation.

Edited by Agent Orange, 31 март 2012 - 15:20 .

0
 0 

This topic is locked
 This topic is locked