Ами, да, стоим си в София

Групите в Каварна обикновено не са гадни, а готини - затова и ходим там. Когато има за какво. Ако тази година има интересни за мен групи (до момента такива не са обявени) - ще отида пак. Но за всичко останало си абсолютно прав - и за разлика от теб, аз не го казвам с ирония, а напълно сериозно. Каварна не ми допада - check. Гадно е - check. Бирата е топла (и гадна) - check. Не ми подхожда на софийския имидж

- check.
На когото му харесват и тези неща - да е жив и здрав, хубаво е нещо да те радва. На мен примерно не ми харесват много неща, включително и тонът ти.
Ozzy, on Feb 2 2012, 08:58, said:
Аз, откак има концертен живот в Каварна съм пропуснал 3-4 самостоятелни концерта и един фестивал. На всичко останало съм присъствал. И съм присъствал заради групите и концертите. Ако не бяха там, а в Берковица - щях да ходя в Берковица. Ако бяха в София - нямаше да ходя никъде. В смисъл - щях да си стоя в София. Но наистина искам за себе си да изясня това нещо, защото да ти кажа честно ми писна да чета за това какво било усещането в Каварна и как хората отивали там заради него.
Аз също съм пропуснал 2-3 от самостоятелните концерти, фестивал не. Ходя само по 1 причина - заради групите. Разбира се, виждам се и пийвам с познати, но спокойно мога да мина и без това. Освен групите там няма нищо, което да ме привлича.
Разни хора - разни идеали