Който е имал прекрасната възможност да обикаля достатъчно, нека сподели, забелязва ли се къде се влагат тези данъци, или?
marillion, on 18 юли 2012 - 09:00 , said:
Изобщо, ама съвсем никак, не съм съгласна. И концертите имат много общо с тази тема, най-вече - Каварна, за повечето българи (за мен, пътуването до морето се оказа най-голямата глезотия, която си позволявах всяка година).
Да оставим за момента категоричното ми вярване, че с честен труд не се забогатява. Професиите, които предлагат едновременно добри доходи, и поносими условия на работа, съвсем не са достатъчно много, и бих помолила тези, които са имали щастието да се реализират в такава, да не съдят толкова строго другите, които са преценили, че им липсват качествата и мотивацията да се заемат с подобна дейност. В крайна сметка, въпросът е основно на приоритети и умело разпределение, защото, както вече беше отбелязано, и безкрайните ресурси не могат да убедят някого да направи нещо, за което няма желание.
От (горчив) личен опит съм се уверила, че IT сферата, в момента, е комай единствената, в която се забелязва някаква активност, но е просто невъзможно всеки да се преквалифицира в тази насока, бих казала.