marillion, on 22 юни 2012 - 07:31 , said:
Концертът в София не беше час и половина. Питър ни "спести" единствено Come Talk To Me от сетлиста и то благодарение на малоумните правила на летище "София" по онова време. Не ми се вадят дисковете от софийския концерт, които и ти притежаваш, но съм убеден, че шоуто продължи около 1 ч. и 50 м...
Не. Просто не.
Признавам, добра памет имаш за времетраенето на концерта. За другото, онова в червеното, си далеч от истината.
Всъщност, нормално е на мен, от дистанцията на времето, концертът на Питър Гейбриъл в София да ми се струва кратичък. Защото:
- София - 1:58:18
- Прага - 2:27:28
В допълнение към целия сетлист от София, в Прага имаше още: "Darkness", "Burn You Up, Burn You Down", "More Than This", "Father To Son" и разбира се "Come Talk To Me" (онази с телефонната кабина, споменах ли я?

). Ето това наричам аз САКРАЛНО. В София беше по-скоро........ ЛЕЖЕРНО
Що се касае за летището и правилата - не съм съгласен с теб. Дали правилата са малоумни или не - това е друга тема. Но след като ги има, то те са за да се спазват. И не летище "София" ще се съобразява с някой си (било то и Питър Гейбриъл), а Питър Гейбриъл ще се съобразява с летище "София". И което е по-важно - той трябва преди всичко да се съобразява с феновете си, които е дошъл да забавлява и да им представи творчеството си, за което пък те от своя страна МУ ПЛАЩАТ. Така че, вариантите бяха два:
- изпяваш шибаната песен, с шибаната телефонна кабина, след което отиваш и спиш в президентския апартамент на 6 звезден хотел в София (толкова ли е зле!?), а на другата сутрин литваш за Истанбул за следващия си концерт;
- казваш си: "Е*ал съм ви майката на шибаното летище и шибания ви вечерен час! Феновете така или иначе няма да умрат с една песен повече или по-малко!", след което съкращаваш сета си, качваш се на частния си самолет и литваш за родната Англия, за да спинкаш в собствения си креват. А на следващата сутрин отново хващаш същия самолет и отиваш в Истанбул за следващия си концерт.
Питър Гейбриъл избра второто.