Edited by satanicart, 31 май 2012 - 09:22 .

"Kavarna Rock 2012"13-15.07.2012 г.
Started by wizzle, яну 26 2012 22:27
451 replies to this topic
Posted 31 май 2012 - 09:22
Предвид подбора на групите наистина не виждам как ще бъдат продадени повече от 300 билета на ден... жалко наистина, както за групите, така и за публиката.
Posted 31 май 2012 - 09:27
Уникално!!! Има ВИП билети по 250 лева,които сигурно включват меню от мидената ферма,напитки от Шотландия и горещи момичета или момчета(по избор) от Каварна.

"Металистите - това е най-развитата и напредничава класа и никой не може да отрича, че тъкмо те са предния отряд на целия пролетариат. (В.И.Ленин,"Събрани съчинения", том 24)"
Posted 31 май 2012 - 09:41
Важното е, че с две думи фестивала може да бъде описан като "SIMPLY EPIC"
PR-ът им има добро чуство за хумор. Хитро е пропуснал, че с три думи фестивала може да бъде описан като "SIMPLY EPIC FAIL"

PR-ът им има добро чуство за хумор. Хитро е пропуснал, че с три думи фестивала може да бъде описан като "SIMPLY EPIC FAIL"

Posted 31 май 2012 - 09:41
@stormbringer, не е много по темата, но на концерт на Unisonic ли си бил преди 3 дни?
Защото и аз обмислям посещение на техен концерт това лято, та да питам как са на живо - Киске, Хансен, Мейер?
Благодаря предварително за информацията, надявам се и аз да се вредя за концерт на Unisonic тази година - албума е страхотен, вероятно като пеят и класики от времето на "Keeper ....I & II" ще е страхотно!

Благодаря предварително за информацията, надявам се и аз да се вредя за концерт на Unisonic тази година - албума е страхотен, вероятно като пеят и класики от времето на "Keeper ....I & II" ще е страхотно!

Posted 31 май 2012 - 10:42
Envy, on 31 май 2012 - 08:26 , said:
Дори очаквам след фестивала някои от групите да пишат по сайтовете си как са свирили пред 5000 души в БГ. 

stivan, on 31 май 2012 - 09:27 , said:
Уникално!!! Има ВИП билети по 250 лева,които сигурно включват меню от мидената ферма,напитки от Шотландия и горещи момичета или момчета(по избор) от Каварна. 

Hedniska Blod
Posted 31 май 2012 - 11:38
Миналата година на кръчмарите отпред им се стори "пълна скръб" - щото нямаше хора, сега подозирам на нас ше ни се стъжни, щото и кебабчиите няма да ги има...

Posted 31 май 2012 - 12:34
Envy, on 31 май 2012 - 08:26 , said:
Дори очаквам след фестивала някои от групите да пишат по сайтовете си как са свирили пред 5000 души в БГ. 

Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Posted 31 май 2012 - 12:49
^
Не, Bonfire, ако не се лъжа.
В случая дори съм по-склонен да очаквам не толкова групите, колкото самите PR агенти на организаторите да изпраскат някое безумие от този род след фестивала. Щом още отсега представят Glenn Hughes като "легенда на съвременния рок" и подсилват името на Dio Disciples с гръмкото изявление "хедлайнери ще бъдат емблематични банди, любими на поколения вече няколко десетилетия", мога само да гадая какъв ли PR бисер ще измъдрят след края на това "просто епично" събитие...
Не, Bonfire, ако не се лъжа.
В случая дори съм по-склонен да очаквам не толкова групите, колкото самите PR агенти на организаторите да изпраскат някое безумие от този род след фестивала. Щом още отсега представят Glenn Hughes като "легенда на съвременния рок" и подсилват името на Dio Disciples с гръмкото изявление "хедлайнери ще бъдат емблематични банди, любими на поколения вече няколко десетилетия", мога само да гадая какъв ли PR бисер ще измъдрят след края на това "просто епично" събитие...
Posted 31 май 2012 - 19:44
100лв. за билет? За какво по-точно да ги дам? За Rhapsody без Luca Turilli и Kamelot без Roy Khan? От София да се вдигна до там към текущия момент звучи по-скоро невероятно. А какво представлява този VIP билет, че струва 250лв? Ще получа свирка ли? То Lacuna Coil да бяха там, че човек да се надява поне ...

Opeth (3), TSO (2), Roger Waters (4)
Posted 31 май 2012 - 23:24
Minstrel in the Gallery, on 31 май 2012 - 09:41 , said:
@stormbringer, не е много по темата, но на концерт на Unisonic ли си бил преди 3 дни?
Защото и аз обмислям посещение на техен концерт това лято, та да питам как са на живо - Киске, Хансен, Мейер?

Unisonic на живо са това което и очаквах от тях - страхотни! за съжаление беше фестивален сет и не изпълниха целия си албум (както са правили на самостоятелните концерти в Южна Америка), но и 1 час сет ми беше достатъчен на този етап ... концертите им обикновенно включват 3 парчета от Keeper I&II, като 2 са ясни кои ще са и са в биса

бих ги гледал пак със сигурност, стига да ми се отвори такава възможност .. горещо ги препоръчвам на всички на които им допада тази музика
antubis, on 31 май 2012 - 19:44 , said:
100лв. за билет? За какво по-точно да ги дам? За Rhapsody без Luca Turilli и Kamelot без Roy Khan? От София да се вдигна до там към текущия момент звучи по-скоро невероятно. А какво представлява този VIP билет, че струва 250лв? Ще получа свирка ли? То Lacuna Coil да бяха там, че човек да се надява поне ... 

ако някой научи какво аджеба е тоз ВИП билет, ще е интересно да сподели ...
Envy, on 31 май 2012 - 12:49 , said:
Glenn Hughes може и да не е легенда на съвременния рок, но вероятно Glen Hughez е

Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.
Posted 01 юни 2012 - 09:17
На мен ми се струва че това ще е последния фестивал в Каварна, миналата година спасиха положението въпреки късния анонс, но сега няма да го бъде...
Posted 01 юни 2012 - 09:26
^
Миналата година организаторът беше друг. Сега, на практика, истински организатор (т.е. професионален промоутър) няма.
Миналата година организаторът беше друг. Сега, на практика, истински организатор (т.е. професионален промоутър) няма.
Posted 01 юни 2012 - 10:07
^
Мен лично организатора не ме интересува, интересува ме крайния резултат.
Мен лично организатора не ме интересува, интересува ме крайния резултат.
Posted 01 юни 2012 - 20:29
Satyr, on 30 май 2012 - 12:59 , said:
Кой сега познава по-добре? 
Човече, моля те, догодина НЕ пускай никакви слухове за Каварна! Просто защото може наистина да всееш напразни надежди у някого

Човече, моля те, догодина НЕ пускай никакви слухове за Каварна! Просто защото може наистина да всееш напразни надежди у някого

Така ми казаха негови хора. Явно само преговори са водени и като няма кинти са отказали. Май само Моторхед няма да са тогава в Европа. И на мен ми е кофти, че феста пропадна ......
Подборът е зле, няма реклама и цената е висока ..... дано има 1000 ОБЩО продадени еднодневни и тридневни билети, че да не са толкова на загуба и догодина да има пак ...... Завършвам оптимистично - къмпингът съм сигурен, че пак ще е на ниво

Edited by U.D.O., 01 юни 2012 - 20:30 .
"It's your problem if you can't accept ACCEPT, not mine." (Joe Schlared, 1993)
Posted 15 юни 2012 - 09:52
Мда, аз ще намина от утре за седмица по Северното Черноморие и за пръв път от 2007-ма насам ходенето ми натам лятото няма да е свързано с феста...
Неприятно ми е някак, винаги съм си изкарвал добре там.
Неприятно ми е някак, винаги съм си изкарвал добре там.
Posted 20 юни 2012 - 16:17
... просто фестът трябваше да се повтори в миналогодишния вариант
in my head this all is in my head this all is in my head this all is in my head this all is in my head...
Posted 20 юни 2012 - 16:34
Как да стане като няма пари, а на всичкото отгоре и организаторът е нов?
I don't know how I managed it...
Posted 20 юни 2012 - 19:08
По - добре да нямаше фест тази година.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users