Jump to content

Sofia Rocks 20127-8 юли 2012, Национален стадион "Васил Левски"

• You cannot reply to this topic
1082 replies to this topic

#861 Valtyr

Artisan ov War

• Отлъчени
  • PipPipPip
  • 380 posts

Posted 08 юли 2012 - 12:54

Много неприятно. Аз лично не съм особен фен на Иги, но щях да се радвам да го видя на сцената и то много. Нямат късмет БЕК, трябва да кажем. Все пак това са събития, които се разпростират извън техните грешки. Ето впечатленията ми от вчера набързо:
Sweet Savage- ха, забавни бяха! :)
Scar Symmetry- една от причините да си купя билет. Гафове със звука, съвсем не е същото без Christian Alvestam, но все пак изпълниха любимите ми парчета, та се върнах нейде в 8 и 9 клас, което беше приятно.
Heaven Shall Burn- "другарите" няма да ги коментирам, за да не политизираме форума и да не нарушаваме добрия тон. Предполагам, че са се представили добре за техните фенове, съдейки по двата съркъл пита в публиката. На мен ми звучат еднакво почти... "Нас червеното знаме роди ни" и т.н. Добре че поне не бяха с червени ризи. А казах, че няма да коментирам! :D
Clawfinger- От има- няма 5 години съм забравил за тази група, но изобщо не съжалявам, че ги чух. Много се забавлявах, докато ги слушах и гледах. И накрая: "I did not see that!", ако се сещате какво имам предвид. :D
Trivium- Не си падам по метълкор и производните, обаче Trivium правят нещо съвсем различно по техен стил, колкото и да е клиширано. Използваха възможността, която им се отвори по прекрасен начин. Много надъхващи, свежи и енергични. Супер сет, страхотна комуникация с публиката и тънката самурайска усмивчица на Мат ме заредиха с позитивни емоции и чувства, въпреки болката във врата, която май беше и основна цел на групата. С една дума: Heafy Mattcore

Да си приказва кой каквото си иска. Тези групи били пълнели миризливи мазета или нещо от сорта. Ако ще и бидони със зеле да пълнят, предпочитам истинските хора и музика без преструвки( визирам най-вече писанията на онзи господинчо, "истинският рок фен", на който даже не си спомням ника). Довечера й давам на Александра 30 мин да си направи косицата и да ме впечатли с "невероятното тричасово шоу". Ако не излезе до това време, тогава наистина ще се гони градски транспорт. Отивам да чуя Руби, да видя кака Шарън и още веднъж: жалко наистина за Иги...

Да добавя: като чета постовете по-горе започвам да се съмнявам, че някои от членовете на форума може да познават лично Трактора или Маргините, а може би знаят и къде се крият братя Галеви.

Edited by Valtyr, 08 юли 2012 - 13:00 .

NO SINGLE BOOK WERE BEHELDEN BY ME
OH, NO QUESTION I CANNOT DO ANSWER
ONLY ONE SINGLE LAMP DO SHOW ME THIS WAY
AND THAT IS THE EYE OF SATAN!

#862 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 08 юли 2012 - 13:01

Бтв, някой има ли представа какви размествания в програмата се очакват сега, след отпадането на Иги Поп?
На сестра ми нещо й щукна да отиде в парка около стадиона, за да слуша кайзерите, та горе-долу кога трябва да излязат те?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#863 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 08 юли 2012 - 13:07

View PostValtyr, on 08 юли 2012 - 12:54 , said:

Да добавя: като чета постовете по-горе започвам да се съмнявам, че някои от членовете на форума може да познават лично Трактора или Маргините, а може би знаят и къде се крият братя Галеви.

Веднага разсейвам всякакви съмнения, които имаш. Не че е за хвалене, но аз познавам вторите. (преди години ми се налагаше служебно да ги познавам)

#864 alarmapunk

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 168 posts

Posted 08 юли 2012 - 13:07

@marillion

Не знам и не ме интересува. Когато се видя с информатора ще попитам конкретно. Знам само, че са се събрали миналия ноември 'големите' в сградата на Петьофи и са се уговаряли нещо. Не знам кой е присъствал конкретно, но бях предупреден от доброжелател да го карам по-лоу-фай.
плюс това промотърите в бг на рок музика не са толкова много. Всичко на всичко са 4 големи фирми и 4 малки.

Edited by alarmapunk, 08 юли 2012 - 13:08 .

#865 Valtyr

Artisan ov War

• Отлъчени
  • PipPipPip
  • 380 posts

Posted 08 юли 2012 - 13:13

View PostBeerMe, on 08 юли 2012 - 13:07 , said:

Веднага разсейвам всякакви съмнения, които имаш. Не че е за хвалене, но аз познавам вторите. (преди години ми се налагаше служебно да ги познавам)

Posted Image

Кайзерите ще излязат след Within, което ще рече някъде след 20:30 по мои изчисления.

#866 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 08 юли 2012 - 13:20

View Postalarmapunk, on 08 юли 2012 - 13:07 , said:

@marillion

Не знам и не ме интересува. Когато се видя с информатора ще попитам конкретно. Знам само, че са се събрали миналия ноември 'големите' в сградата на Петьофи и са се уговаряли нещо. Не знам кой е присъствал конкретно, но бях предупреден от доброжелател да го карам по-лоу-фай.
плюс това промотърите в бг на рок музика не са толкова много. Всичко на всичко са 4 големи фирми и 4 малки.
И да са се събрали и да са се уговаряли, няма признаци, че са се уговорили каквото и да било или то не е било нарушено. Или това, което са се уговорили, си е съвсем естествено и не си личи...
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#867 Blackiel

Bastard

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 755 posts

Posted 08 юли 2012 - 13:21

Интервю с DJ ще има ли?
\m/

#868 DeBiL.InSiDe

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 20 posts

Posted 08 юли 2012 - 13:34

View PostCarlsberg, on 08 юли 2012 - 00:04 , said:

аз през цялото време(а и не само аз) си пушех на 3 метра от 3 "Стафф Мембърс" и никой,ама никой и копче не ми каза :)

Проблема не е в това, че никой не ти е казал нищо, а в това, че ти ( и не само ти ) си палил с ясното съзнание, че там не се пуши.
Някой по-горе беше написал, че с такова бездействие от страна на охраната няма да стигнем европейците ... не е охраната виновна, че някой не разбира значението на думата "забранено".

Що се отнася до организацията с местата ... надявам се днес да има ред, защото някак си не ми се нрави идеята с най-скъпата категория да стоя на майната си.
А иначе всичко по адрес на провала сте го написали многократно - няма смисъл да ви повтарям.

#869 Valtyr

Artisan ov War

• Отлъчени
  • PipPipPip
  • 380 posts

Posted 08 юли 2012 - 13:46

Един въпрос ме мъчи. Защо, dafuq, гривните са на БЕК, а не носят името на фестивала???
Пример c Elevation. Един приятел даже още си я носи.

#870 eddie

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 400 posts

Posted 08 юли 2012 - 13:48

Предполагам , за да могат да ползват неизползваните гривни и в други техни концерти.

#871 alarmapunk

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 168 posts

Posted 08 юли 2012 - 13:49

View PostSatyr, on 08 юли 2012 - 13:20 , said:

И да са се събрали и да са се уговаряли, няма признаци, че са се уговорили каквото и да било или то не е било нарушено. Или това, което са се уговорили, си е съвсем естествено и не си личи...

Да, прав си до някъде. На мен ми е все едно дали въобще е вярно, но Първата круша беше ГК.

#872 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 08 юли 2012 - 13:50

View Posteddie, on 08 юли 2012 - 13:48 , said:

Предполагам , за да могат да ползват неизползваните гривни и в други техни концерти.

+1 и за да са единствените на света, на чийто фестивал не пише името му на гривните :lol:

Някакво инфо дали Within Temptation са в София, че иначе не ми се разхожда 10мин. в жегата до стадиона?

Edited by BeerMe, 08 юли 2012 - 13:57 .

#873 Carlsberg

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 219 posts

Posted 08 юли 2012 - 14:01

View PostDeBiL.InSiDe, on 08 юли 2012 - 13:34 , said:

Проблема не е в това, че никой не ти е казал нищо, а в това, че ти ( и не само ти ) си палил с ясното съзнание, че там не се пуши.
Някой по-горе беше написал, че с такова бездействие от страна на охраната няма да стигнем европейците ... не е охраната виновна, че някой не разбира значението на думата "забранено".

Що се отнася до организацията с местата ... надявам се днес да има ред, защото някак си не ми се нрави идеята с най-скъпата категория да стоя на майната си.
А иначе всичко по адрес на провала сте го написали многократно - няма смисъл да ви повтарям.

Като цяло си прав/а.Но от тук ми изкача едно въпросче.Някой наистина ли е вярвал, че на стадион може да накараш хората да се откажат от лошия си порок.Аз съм с фронт стейдж билет и си седях най-горе до сектора с козирката.Реално погледнато моят вреден навик не пречеше на който и да било.

А пред сцената никой не запали цигара,нали?

Според мен тази забрана си е маумна.Виж в зала съм съгласен,това е и причината дори преди тази наредба аз или да не пуша или да се отправям към място на което да не преча.Въпрос на манталитет и възпитание.Ясно ми е че моето пушене в зала ще развали удоволствието на хората около мен и все пак сме там да се забавляваме,а не да си пречим един друг.

Сега да измислят една забрана за лица които мрязят водата и аз лично ще бъда много доволен.

Edited by Carlsberg, 08 юли 2012 - 14:02 .

#874 Jimmy Pop

пишман-естет

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1122 posts

Posted 08 юли 2012 - 14:11

Пред сцената се пушеше и още как... Поне в най-предните редове, зад фронт стейджа, където бях аз, и където си имаше доволно много струпани на едно място хора. Въпросът наистина е принципен. И показва общо взето защо сме на това дередже като държава и нация. Щом не можем да спазим толкова елементарна забрана, за какво европеизиране и оправяне говорим. Просто ми стана изключително неудобно когато някаква женица няколко пъти прикани от сцената да не се пуши, защото е забранено, а в същото време около мен се палеха нови и нови цигари. За освиркванията да не говорим - пълня селяндурщина... И аз смятам, че забраната за пушенето на стадиони е леко нелогична, но както нагло и безочливо нарушаваме нея, така нарушаваме и много по-серизони и логични забрани. Това не е протест/игнор срещу малоумна забрана. Това е манталитет. За жалост.

Edited by Jimmy Pop, 08 юли 2012 - 14:11 .

#875 Carlsberg

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 219 posts

Posted 08 юли 2012 - 14:23

Това имах предвид.Там е доста неприятно когато някой запали цигара въпреки,че е на открито.

Спестих да го спомена нещо.Все пак аз попитах "стаффа" има ли проблем(наречете го мързел,но в тая жега ме мързеше да се разхождам напред назад) да пушим горе.Отговора беше ако е възможно да клякаме поне за да не се набиваме на поглед.Е направихме го :)

Колкото ще се изкорени вмирисването(хронично вмирисаните имам предив,иначе е нормално да се повмиришеш няколко часа на слънце) ,толкова ще се изкорени и пушенето.Реално погледнато в зали с не много голям капацитет това някакси може да се следи.А и нормалните хора няма да запалят цигара на закрито и особено на концерт(всички знаем защо).

Мен лично повече ме дразни миришещ на вкиснато фен отколкото някой да ми запали цигара при осезаемата липса на кислород.Това определено е грозно при всички положения,но определено бих избрал цигарата пред първото.

Говоря си глупости не ми се връзвайте.Просто си чеша езика(пръстите).

#876 satanicart

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 420 posts

Posted 08 юли 2012 - 14:25

6 юли 2012 г. ;)

#877 Joey

Psychosocial

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 868 posts

Posted 08 юли 2012 - 14:26

View Postalarmapunk, on 08 юли 2012 - 13:07 , said:

@marillion

Това твое изказване малко прилича на следният диалог:
- Абе ти ял ли си баница!
- Не, ама брат ми каза, че гледал един дето е ял и било вкусно!

Гледам грамотен и интилигентен човек си, ама много ги "разбираш". Посмали малко разбирачеството!!

П.П.: МНООООО ЯК АВАТАР!!!

Insane in my brain

#878 Valtyr

Artisan ov War

• Отлъчени
  • PipPipPip
  • 380 posts

Posted 08 юли 2012 - 14:26

View PostJimmy Pop, on 08 юли 2012 - 14:11 , said:

Пред сцената се пушеше и още как... Поне в най-предните редове, зад фронт стейджа, където бях аз, и където си имаше доволно много струпани на едно място хора. Въпросът наистина е принципен. И показва общо взето защо сме на това дередже като държава и нация. Щом не можем да спазим толкова елементарна забрана, за какво европеизиране и оправяне говорим. Просто ми стана изключително неудобно когато някаква женица няколко пъти прикани от сцената да не се пуши, защото е забранено, а в същото време около мен се палеха нови и нови цигари. За освиркванията да не говорим - пълня селяндурщина... И аз смятам, че забраната за пушенето на стадиони е леко нелогична, но както нагло и безочливо нарушаваме нея, така нарушаваме и много по-серизони и логични забрани. Това не е протест/игнор срещу малоумна забрана. Това е манталитет. За жалост.
+1
"Кой че ме накара мене да не пушим?! Я съм си платил билетО!"- ето това е. Да, на открито сме, но все пак е неприятно. Да не говорим, че лесно може да изгориш някого край теб. А за освиркванията- кого освиркват? Момичето, което учтиво припомня забраната? Хората, които са я въвели? Или тези, заради която е въведена- непушачите? Освиркванията изобщо са простотия. Какво, като освиркваха и замеряха поляците? Пак ни биха с 3 на 0. Сега най-много да сезират Международната федерация и да хвърчат глоби.

Edited by Valtyr, 08 юли 2012 - 14:29 .

#879 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 08 юли 2012 - 14:33

View PostCarlsberg, on 08 юли 2012 - 14:23 , said:

Мен лично повече ме дразни миришещ на вкиснато фен отколкото някой да ми запали цигара при осезаемата липса на кислород.Това определено е грозно при всички положения,но определено бих избрал цигарата пред първото.

Говоря си глупости не ми се връзвайте.Просто си чеша езика(пръстите).

Хич не са глупости. Вчера на бирата чаках 5 мин. зад едно момиче, което баш си миришеше на вкиснато, а не на напечено от слънцето, което си е направо трагично като говорим за жена...Същият такъв кирльо имаше по време на Боргир на Нова Рок, само че един приятел директно си му каза да посети банята. :D Общо взето по концерти личната хигиена е дълеч по-голям проблем от мириса на цигари.

#880 Joey

Psychosocial

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 868 posts

Posted 08 юли 2012 - 14:43

Някои да знае, къде се се продават билети за днес?

Insane in my brain

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users