Sweet Savage- ха, забавни бяха!

Scar Symmetry- една от причините да си купя билет. Гафове със звука, съвсем не е същото без Christian Alvestam, но все пак изпълниха любимите ми парчета, та се върнах нейде в 8 и 9 клас, което беше приятно.
Heaven Shall Burn- "другарите" няма да ги коментирам, за да не политизираме форума и да не нарушаваме добрия тон. Предполагам, че са се представили добре за техните фенове, съдейки по двата съркъл пита в публиката. На мен ми звучат еднакво почти... "Нас червеното знаме роди ни" и т.н. Добре че поне не бяха с червени ризи. А казах, че няма да коментирам!

Clawfinger- От има- няма 5 години съм забравил за тази група, но изобщо не съжалявам, че ги чух. Много се забавлявах, докато ги слушах и гледах. И накрая: "I did not see that!", ако се сещате какво имам предвид.

Trivium- Не си падам по метълкор и производните, обаче Trivium правят нещо съвсем различно по техен стил, колкото и да е клиширано. Използваха възможността, която им се отвори по прекрасен начин. Много надъхващи, свежи и енергични. Супер сет, страхотна комуникация с публиката и тънката самурайска усмивчица на Мат ме заредиха с позитивни емоции и чувства, въпреки болката във врата, която май беше и основна цел на групата. С една дума: Heafy Mattcore
Да си приказва кой каквото си иска. Тези групи били пълнели миризливи мазета или нещо от сорта. Ако ще и бидони със зеле да пълнят, предпочитам истинските хора и музика без преструвки( визирам най-вече писанията на онзи господинчо, "истинският рок фен", на който даже не си спомням ника). Довечера й давам на Александра 30 мин да си направи косицата и да ме впечатли с "невероятното тричасово шоу". Ако не излезе до това време, тогава наистина ще се гони градски транспорт. Отивам да чуя Руби, да видя кака Шарън и още веднъж: жалко наистина за Иги...
Да добавя: като чета постовете по-горе започвам да се съмнявам, че някои от членовете на форума може да познават лично Трактора или Маргините, а може би знаят и къде се крият братя Галеви.
Edited by Valtyr, 08 юли 2012 - 13:00 .