Sofia Rocks 20127-8 юли 2012, Национален стадион "Васил Левски"
Started by Satyr, яну 22 2012 12:16
1082 replies to this topic
Posted 04 февруари 2012 - 14:35
Страхотна новина! Аз дочух, че друга група, която ще свири в първия ден е Korn, така че се заформя огромно мазало

When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Posted 04 февруари 2012 - 14:41
Дано това, което си дочул не е истина.

Posted 04 февруари 2012 - 15:05
Ozzy, on Feb 4 2012, 12:17, said:
"Godsmack ще забият на стадион "Българска армия"! Поредната мечта на българския рок фен отлетя и стана реалност. Емблемата на рока от 90-те пристига у нас за пръв път за фестивала Sofia Rocks на 7 и 8 юли, научи агенция Стандарт Нюз от достоверен източник.
След като преди няколко дни обявиха идването на дълго чаканите Guns N'Roses на 8 юли, организаторите "Болкън ентъртеймънт къмпани" се заканиха да докарат само банди, които не са свирили у нас. Имената на групите най-вероятно ще бъдат обявени официално на пресконференция в понеделник.
За дебюта на български стадион на Godsmack се заговори още миналата година. Повод за това стана българката Ирина Чиркова, която е в екипа на вокалиста Съли Ерна за соловия му проект Avalon. Виртуозната челистка призна, че навива Ерна за концерт у нас. Татуираният глас обаче ни подмина миналото лято. Но вече е ясно - 2012-а е годината, в която най-накрая ще акостира в София, и то с цялата банда. Единствената неизвестна е дали ще свирят на 7 или на 8 юли. Най-вероятно Gоdsmack ще забият първата вечер, която е отредена на по-тежкия саунд, а втората ще блеснат Аксел Роуз и шайката му.
Още за Godsmack и големите банди, които пристигат това лято, четете в притурка WEEKEND на в. "Стандарт"!"
След като преди няколко дни обявиха идването на дълго чаканите Guns N'Roses на 8 юли, организаторите "Болкън ентъртеймънт къмпани" се заканиха да докарат само банди, които не са свирили у нас. Имената на групите най-вероятно ще бъдат обявени официално на пресконференция в понеделник.
За дебюта на български стадион на Godsmack се заговори още миналата година. Повод за това стана българката Ирина Чиркова, която е в екипа на вокалиста Съли Ерна за соловия му проект Avalon. Виртуозната челистка призна, че навива Ерна за концерт у нас. Татуираният глас обаче ни подмина миналото лято. Но вече е ясно - 2012-а е годината, в която най-накрая ще акостира в София, и то с цялата банда. Единствената неизвестна е дали ще свирят на 7 или на 8 юли. Най-вероятно Gоdsmack ще забият първата вечер, която е отредена на по-тежкия саунд, а втората ще блеснат Аксел Роуз и шайката му.
Още за Godsmack и големите банди, които пристигат това лято, четете в притурка WEEKEND на в. "Стандарт"!"
Сестра ми издивя, като й го казах това!
Дано да е вярно и да може да отиде.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Posted 04 февруари 2012 - 17:08
dani1948, on Feb 4 2012, 14:35, said:
Страхотна новина! Аз дочух, че друга група, която ще свири в първия ден е Korn, така че се заформя огромно мазало 

А и Годсмак /ако се потвърди/, леле мале

It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Posted 04 февруари 2012 - 17:31
Ако шибнат и един Корн вече ще е култово.

Posted 04 февруари 2012 - 18:10
Едва ли ще могат да вместят и Godsmack, и КоЯn в един ден, и двете групи трябва да бъдат хедлайнъри. Ако имам повод да зачеркна още едно име от списъка си по-долу, ще бъда безкрайно щастлива!
Don't mistake lack of talent for genius.
Posted 04 февруари 2012 - 20:36
Абе едните ще се задоволят с по-ниското стъпало.Все ми е едно кой ще е хедлайнер,макар че Корн съм ги гледал.Но все пак,нека видим дали е вярно.
Posted 04 февруари 2012 - 20:51
Във връзка с появилата се в медиите информация, че на 7 и 8 юли 2012 година ще се проведе фестивал “Sofia Rocks” на стадион „ Българска армия” заявяваме, че към настоящия момент няма подписан договор между ПФК ЦСКА ЕАД и „Болкън Ентъртеймънт”.
ПФК ЦСКА ЕАД може да подпише такъв договор след разрешение на Министерството на физическото възпитание и спорта.
Източник: http://pfkcska.sport...ticle:2206?cid=
Миришее като на Хиподрума в Банкя. Билети не бързайте да взимате. Помним Sonisphere 2011...
ПФК ЦСКА ЕАД може да подпише такъв договор след разрешение на Министерството на физическото възпитание и спорта.
Източник: http://pfkcska.sport...ticle:2206?cid=
Миришее като на Хиподрума в Банкя. Билети не бързайте да взимате. Помним Sonisphere 2011...
Edited by Guitar, 04 февруари 2012 - 20:51 .
Posted 04 февруари 2012 - 22:12
Guitar, on Feb 4 2012, 20:51, said:
Билети не бързайте да взимате.
Хубаво е човек да е предпазлив, но ако не се купуват билети(няма приходи), как можем да очакваме нещо на ниво организация да се случи. Помним Gorgoroth и Vader....
NO SINGLE BOOK WERE BEHELDEN BY ME
OH, NO QUESTION I CANNOT DO ANSWER
ONLY ONE SINGLE LAMP DO SHOW ME THIS WAY
AND THAT IS THE EYE OF SATAN!
OH, NO QUESTION I CANNOT DO ANSWER
ONLY ONE SINGLE LAMP DO SHOW ME THIS WAY
AND THAT IS THE EYE OF SATAN!
Posted 04 февруари 2012 - 22:27
Поне БЕК връщат пари

22.04 - Fury UK
Posted 04 февруари 2012 - 23:42
НЕ купуването на билети е една от основните причини за провала миналата година... В ЦСКА си е мазало, но те пари не отказват, така че няма грижи

When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Posted 05 февруари 2012 - 20:02
Някой да знае утре от колко ще е пресконференцията и дали ще може да се гледа ON Line като миналата година ??
Cannot the Kingdom of Salvation take me home...
Posted 05 февруари 2012 - 20:46
Veron, on Feb 5 2012, 20:02, said:
Някой да знае утре от колко ще е пресконференцията и дали ще може да се гледа ON Line като миналата година ??
Тия гадове си пуснаха сайта вече и сигурно ще я дават утре.
Please don't look right through me,
hurts my heart when you do that to me!
Love you when I say, oh!
An' I've made up my mind,
I ain't wasting no more time! -
I have to find the will to carry on!
hurts my heart when you do that to me!
Love you when I say, oh!
An' I've made up my mind,
I ain't wasting no more time! -
I have to find the will to carry on!
Posted 05 февруари 2012 - 20:48
А от колко часа, някой знае ли?
Posted 05 февруари 2012 - 21:55
Journeyman, on Feb 5 2012, 17:17, said:
Чудесно ще се получи
От сега виждам как ще се спестят парички за нещо далеч по-смислено 

Posted 06 февруари 2012 - 07:53
Mor-Rioghain, on Feb 4 2012, 18:10, said:
Едва ли ще могат да вместят и Godsmack, и КоЯn в един ден, и двете групи трябва да бъдат хедлайнъри. Ако имам повод да зачеркна още едно име от списъка си по-долу, ще бъда безкрайно щастлива!
Това изобщо не е вярно, Korn от 3-4 години не свирят като хедлайнери на големи фестивали!
Insane in my brain
Posted 06 февруари 2012 - 08:12
Today is the day.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users