Jump to content

Sofia Rocks 20127-8 юли 2012, Национален стадион "Васил Левски"

1082 replies to this topic

#781 Edwar_77

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 197 posts

Posted 05 юли 2012 - 21:56

View Poststivan, on 05 юли 2012 - 21:08 , said:

според достоверен източник.

Най ми харесва тази фраза "Достоверен Източник" :lol2: :lol2: :lol2:

#782 Depositus Cordis

I might be a dog

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 593 posts

Posted 05 юли 2012 - 22:07

Супер де, ше се ширим на терена ;)

#783 ColdBreath

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 5 posts

Posted 05 юли 2012 - 22:18

Здравейте хора, имам един въпрос относно гривните, които ще се дават на концерта. Ще ви разкажа набързо в каква ситуация съм попаднал. Леля ми е голяма фенка на Гънс и Иджи, купила си е билет, но иска да ходи само на втория ден на фестивала. Прави ми предложение да ми даде билета на мен за да мога аз да отида с приятел на първия ден. Та въпроса ми е знаете ли дали има шанс да сваля гривната и да й я дам, за да може да отиде тя само на вторият ден.

Предполагам в форума има хора, които посещават фестивалите в България и знаят как стоят нещата.
Мерси предварително за отговора. :bye:

Edited by ColdBreath, 05 юли 2012 - 22:19 .

#784 stivan

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 137 posts

Posted 05 юли 2012 - 22:24

View PostEdwar_77, on 05 юли 2012 - 21:56 , said:

Най ми харесва тази фраза "Достоверен Източник" :lol2: :lol2: :lol2:
Като ти е толкова смешно да ти ги дам по сектори:
А 4300
Б 3600
В 3500
ФОС+терен 6000
Ако не си пропускал часовете по математика няма да ти е трудно да събираш.
"Металистите - това е най-развитата и напредничава класа и никой не може да отрича, че тъкмо те са предния отряд на целия пролетариат. (В.И.Ленин,"Събрани съчинения", том 24)"

#785 Depositus Cordis

I might be a dog

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 593 posts

Posted 05 юли 2012 - 22:30

View PostColdBreath, on 05 юли 2012 - 22:18 , said:

Здравейте хора, имам един въпрос относно гривните, които ще се дават на концерта. Ще ви разкажа набързо в каква ситуация съм попаднал. Леля ми е голяма фенка на Гънс и Иджи, купила си е билет, но иска да ходи само на втория ден на фестивала. Прави ми предложение да ми даде билета на мен за да мога аз да отида с приятел на първия ден. Та въпроса ми е знаете ли дали има шанс да сваля гривната и да й я дам, за да може да отиде тя само на вторият ден.

Предполагам в форума има хора, които посещават фестивалите в България и знаят как стоят нещата.

Ами ако мине мине, ама от мен да знаете уливате се от далавери и после се чудите що не докарват някоя си банда :D

П.П. Зема и аз да направя някоя далавера, някой ако му се гледа първия ден фронт стейдж може да го измислим - аз ше пия бира за негово здраве, той ще е на концерта отпред и така :)

Edited by Depositus Cordis, 05 юли 2012 - 22:34 .

#786 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 05 юли 2012 - 22:37

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ: В първоначално разпространената информация за еднодневните билети е допусната техническа грешка. Еднодневните билети за втория ден на "Sofia Rocks 2012" (8 юли) влизат в продажба не от петък, 6 юли, а от 00:00 ч. на самия 8

Честно казано, ако си бях купила билет (щеше да е само заради Годсмак и Тривиум) щях да си изкарам разрешително за носене на оръжие, но сега просто ми е толкова смешно, че няма на къде повече. Не знам какви ПР-и и маркетинг гурута работят в тази компания, но съзнателно да искаш да се закопаеш толкова дълбоко няма да успееш. Чиста проба бизнес самоубийство си е това. Със зор карат хората да събират пари за фестивали в чужбина и да им теглят една майна на всичко родно. Подозирам, че следващите 2-3 години ще станем свидетели само на бутикови концерти и никой няма да направи фестивал, а имаше добра заявка да започнат да се случват нещата и по родните земи, но уви...

#787 ColdBreath

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 5 posts

Posted 05 юли 2012 - 23:02

От какъв материал са изобщо тези гривни знаете ли? Къса/чупи ли се лесно?

Edited by ColdBreath, 05 юли 2012 - 23:03 .

#788 Дамаджан Петров

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 47 posts

Posted 05 юли 2012 - 23:48

ColdBreath, шансът е минимален, освен ако с леля ти не сте твърде гъвкави ;) Не бих разчитал на това.

#789 Joey

Psychosocial

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 868 posts

Posted 06 юли 2012 - 00:36

При цялото ми уважение към концертното портфолио на БЕК и г-н Петър Петров, мога само да заявя: АБЕ ВИЕ СТЕ ЛУДИ!!!!! По МАЛОУМЕН PR от това, което изтърпя българският фен тази седмица - НЯМА!!! За съжаление мисля, че удара по реномето на БЕК ще е огромен и компанията няма да просъществува до края на годината. Ако информацията за 17000 продадени билета е вярна, това означава слаба посещаемост и слаби приходи!

AААААБЕЕЕ КАТАСТРОФА, очаквам G'n'R да не свирят, сериозно!! :shok: :shok: :shok:

Edited by Joey, 06 юли 2012 - 00:37 .

Insane in my brain

#790 Дамаджан Петров

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 47 posts

Posted 06 юли 2012 - 01:05

Търси се билет front of stage за 60-ина кинта. Тук на лични или на prasokot@gmail.com.

#791 Joey

Psychosocial

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 868 posts

Posted 06 юли 2012 - 07:15

View PostBeerMe, on 05 юли 2012 - 22:37 , said:

Честно казано, ако си бях купила билет (щеше да е само заради Годсмак и Тривиум) щях да си изкарам разрешително за носене на оръжие, но сега просто ми е толкова смешно, че няма на къде повече. Не знам какви ПР-и и маркетинг гурута работят в тази компания, но съзнателно да искаш да се закопаеш толкова дълбоко няма да успееш. Чиста проба бизнес самоубийство си е това. Със зор карат хората да събират пари за фестивали в чужбина и да им теглят една майна на всичко родно. Подозирам, че следващите 2-3 години ще станем свидетели само на бутикови концерти и никой няма да направи фестивал, а имаше добра заявка да започнат да се случват нещата и по родните земи, но уви...

Така е, но тази година Elevation се е получил доста добре. Spirit of Burgas също се развива в правилна посока и всяка година е по-добре от предходната, като организация и т.н. А относно PR-гурута, те просто не съществуват в работния екип на БЕК!!

Insane in my brain

#792 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 06 юли 2012 - 07:23

Аз визирах фестивалите от рок/метъл стилистиката. Нямам никаква представа какво се случва на Елевейшън и в Бургас.

#793 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 06 юли 2012 - 08:49

Първоначалният вариант с еднодневните билети наистина беше много некоректен спрямо всички, които са си купили билети досега. След поправката - това е просто начин да се каже, че в неделя също ще можеш да си купиш билет, но, естествено, няма как той да е двудневен, тъй като първият ден вече е минал. Обаче опитът да се направи ПР от това не се получи :(
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#794 Envy

Not Telling

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2409 posts

Posted 06 юли 2012 - 08:55

^
Извод: БЕК да си сменят ПР-ите. И да започнат да мислят с главите си... или просто да се откажат от тая работа.
Смятах (крайно наивно, както се оказа), че след простотиите, които изприказваха/изписаха покрай и след отмяната на Сонисфиъра минала година, няма как да се изложат повече, но този път надминаха себе си.

#795 satanicart

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 420 posts

Posted 06 юли 2012 - 10:11

View PostJoey, on 06 юли 2012 - 00:36 , said:

Ако информацията за 17000 продадени билета е вярна, това означава слаба посещаемост и слаби приходи!

Ако цифрата е вярна, то тя значително надхвърля очакваната от мен. Колкото до приходите, със сигурност ще има и такива от прецаканото участие на Годсмак, при това със сигурност не малки.

#796 jasta

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 260 posts

Posted 06 юли 2012 - 10:43

View PostBeerMe, on 06 юли 2012 - 07:23 , said:

Аз визирах фестивалите от рок/метъл стилистиката. Нямам никаква представа какво се случва на Елевейшън и в Бургас.
На Спирита щото хич няма такива стилове.Верно,не е изцяло такъв фест,но доста хора ходим там,точно заради рок групите.Faith no more,Cradle of filth,Clawfinger,Serj Tankian,Skunk Anansie,Deftones,Skindred,Korn,Suicidal Tendencies,Sum41.И отделно 2 сцени с БГ рок,метъл,пънк и хард-кор.Виждаме ги прехвалените рок/метъл фестивали каква пародия са.На Лауд по 4-5 хиляди на ден,за БЕК начинанията няма какво да говоря.Пародия след пародия.

#797 Josellyn

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 3 posts

Posted 06 юли 2012 - 10:48

View PostColdBreath, on 05 юли 2012 - 22:18 , said:

Същата схема мислех да направя и аз, но за всеки случай се поинтересувах повече и се оказа, че човекът, който влиза първия ден като "собственик" на билета получава гривна за достъп и до втория ден. Придружителят на "собственика" на билета, ако има такъв, получава гривна, която е друг вид. Взима се първия отрязък от билета за контрола. Втория ден с билет, който няма първи отрязък, не може да се влезе, ако нямаш гривната от първия. Ако не си ходил въобще на първия ден, то може да влезеш без гривна, като ще ти вземат двата отрязъка за контрола... Като цяло това е безумно, но явно с цел...

#798 eddie

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 400 posts

Posted 06 юли 2012 - 10:49

View Postjasta, on 06 юли 2012 - 10:43 , said:

На Спирита щото хич няма такива стилове.Верно,не е изцяло такъв фест,но доста хора ходим там,точно заради рок групите.Faith no more,Cradle of filth,Clawfinger,Serj Tankian,Skunk Anansie,Deftones,Skindred,Korn,Suicidal Tendencies,Sum41.И отделно 2 сцени с БГ рок,метъл,пънк и хард-кор.Виждаме ги прехвалените рок/метъл фестивали каква пародия са.На Лауд по 4-5 хиляди на ден,за БЕК начинанията няма какво да говоря.Пародия след пародия.

Не бъркайте организацията на концерт / фестивал от един или друг промоутър с музикалните стилове!

#799 HeathenHeart

The Art of Lore

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 2139 posts

Posted 06 юли 2012 - 11:41

Виждаме ги прехвалените рок/метъл фестивали каква пародия са.На Лауд по 4-5 хиляди на ден,
В случая не виждам никаква пародия. Това, че не ти харесват групите, не прави фестивала лош. На мен на Спирита не ми харесват, това лош ли го прави?
Hedniska Blod

#800 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 06 юли 2012 - 12:00

На Спирита щото хич няма такива стилове....

Въпрос на вкус казало кучето и...нали.:) От опита ми с малки и големи фестивали, лично предпочитам такива с 4-5000 отбрана публика, а не манджа с грозде тип Спирита, където освен рок/метъл има 100 други стила музика. Относно групите, които си изредил, пак по мое мнение, 1/3 от тях са толкова рок/метъл колкото и аз съм руса със сини очи. И не няма да изреждам имена, защото както споменах в началото, въпрос на вкус.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users