Sofia Rocks 20127-8 юли 2012, Национален стадион "Васил Левски"
Started by Satyr, яну 22 2012 12:16
1082 replies to this topic
Posted 05 юли 2012 - 16:37
Това нали не означава, че вече няма да се продават двудневни билети?

18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 05 юли 2012 - 16:43
Да гърми шампанското, еххх, живот!
Posted 05 юли 2012 - 16:54
ИиииихуууууууууууууЙ,аз пак да кажа,все тая.Ама така де,билет се взема последния момент.За 23432 път се убеждавам.
Posted 05 юли 2012 - 17:13

Posted 05 юли 2012 - 17:25
http://loldailyfun.c...yd-Facepalm.jpg
И въпреки това не се съмнявам, че и догодина ще се обяви фестивал (може да е под друго име), феновете пак ще се затърчат да купуват билети, и после пак ще има ред сълзи, ред сополи. Спомням си какви клетви бяха по адрес на Болкън след миналогодишното фиаско със Сонисфиър, и пак билети се купиха и за София Рокс с Джудас, и за тазгодишния...
И въпреки това не се съмнявам, че и догодина ще се обяви фестивал (може да е под друго име), феновете пак ще се затърчат да купуват билети, и после пак ще има ред сълзи, ред сополи. Спомням си какви клетви бяха по адрес на Болкън след миналогодишното фиаско със Сонисфиър, и пак билети се купиха и за София Рокс с Джудас, и за тазгодишния...
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 05 юли 2012 - 17:34
Да перефразирам един коментар - след като успяха да преебат феновете на Годсмак, време беше и за тези на Гънс...

Posted 05 юли 2012 - 17:35
Във връзка с последните събития около фестивала, искам да напомня за един герой от любимия ми "Параграф 22". Нека се насладим на Джоузеф Хелър:
"Майор Майор беше роден прекалено късно и прекалено посредствен. Някои хора се раждат посредствени, други постигат посредственост, на трети посредствеността се налага отвън. Майор Майор бе придобил посредствеността си по трите начина."
Както казват братята, които са царе на плескавицата: "Хвала"
"Майор Майор беше роден прекалено късно и прекалено посредствен. Някои хора се раждат посредствени, други постигат посредственост, на трети посредствеността се налага отвън. Майор Майор бе придобил посредствеността си по трите начина."
Както казват братята, които са царе на плескавицата: "Хвала"
"He is an Ocean! I am just a fish in a pond!"
Carlos Santana about Miles Davis
"Fear builds walls!"
Roger Waters
"When the house is rocking, don't bother knocking!"
Stevie Ray Vaughan
Carlos Santana about Miles Davis
"Fear builds walls!"
Roger Waters
"When the house is rocking, don't bother knocking!"
Stevie Ray Vaughan
Posted 05 юли 2012 - 17:41
За концерт на БЕК ще се купува билет единствено в деня на събитието - и то, ако е възможно, максимум час-два преди отварянето на вратите. След всичките подигравки с феновете единственото, което мога да им пожелая, е толкова грандиозен провал, че никога да не се съвземат от него. Това на нищо не прилича.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Posted 05 юли 2012 - 17:43
За какво е цялата патардия в тази тема? Питам сериозно, защото аз нещо не схващам...
Edited by Parabellum, 05 юли 2012 - 17:44 .
Posted 05 юли 2012 - 17:49
Хубаво обобщение 
Аз не мога да повярвам колко страници се изписаха със сравнение вече - било между боб яхния и пържола , било между перална и телевизор, било между зеленчуци и пушка

Аз не мога да повярвам колко страници се изписаха със сравнение вече - било между боб яхния и пържола , било между перална и телевизор, било между зеленчуци и пушка

Аз съм виновен за това, ако следиш внимателно хронологията на коментарите. Не се гордея с постъпката си!
Edited by Valtyr, 05 юли 2012 - 17:53 .
NO SINGLE BOOK WERE BEHELDEN BY ME
OH, NO QUESTION I CANNOT DO ANSWER
ONLY ONE SINGLE LAMP DO SHOW ME THIS WAY
AND THAT IS THE EYE OF SATAN!
OH, NO QUESTION I CANNOT DO ANSWER
ONLY ONE SINGLE LAMP DO SHOW ME THIS WAY
AND THAT IS THE EYE OF SATAN!
Posted 05 юли 2012 - 18:18
Javor, on 05 юли 2012 - 14:23 , said:
Нека върна темата в реалността. Ето какво са свирили Trivium на двата си самостоятелни концерта тези дни в Русия:
Нещо друго ме тревожи напоследък.
Отпадането на Godsmack автоматично ли означава, че Trivium стават хедлайнер, с пълния му там сет и с бисовете и с всичко?
Тоест ако първоначалния договор на групата е бил за час и нещо свирене на 10-тина парчета, тоя въпрос дали ще бъде преразгледан, или в крайна сметка ще си изпраскат съкратения сет и ще си ходим у десет и двайсе?
Posted 05 юли 2012 - 18:27
Вече с абсолютна сигурност мога да заявя, че шефовете и ПР-ите (ако изобщо имат такива) на БЕК са лишени дори от капчица мозък... по-голям майтап от случилото се през последната седмица наистина трудно може да измисли и най-добрият комедиен сценарист на планетата
Тези хора са абсолютно безмозъчни 
Абсолютно вярно. Познавам няколко девойки (е, всъщност бяха девойки в началото на 90-те, но както и да е
), които си купиха двудневни билетчета само за една единствена група много отдавна. Сега се оказва, че в деня на фестивала биха могли да си купят билети само за единствената интересуваща ги група, часове преди концерта и то за доста по-малко пари
Чудя се само... дали се чувстват жестоко прецакани?
След последните брилянтни "прес рилийзи" очаквам общата посещаемост за двата дни на най-грандиозния фестивал на годината да бъде около 5000 души...

eddie, on 05 юли 2012 - 17:34 , said:
след като успяха да преебат феновете на Годсмак, време беше и за тези на Гънс... 

Абсолютно вярно. Познавам няколко девойки (е, всъщност бяха девойки в началото на 90-те, но както и да е

След последните брилянтни "прес рилийзи" очаквам общата посещаемост за двата дни на най-грандиозния фестивал на годината да бъде около 5000 души...
Edited by satanicart, 05 юли 2012 - 18:29 .
Posted 05 юли 2012 - 18:28
Тракторист-камикадзе, on 05 юли 2012 - 18:18 , said:
Отпадането на Godsmack автоматично ли означава, че Trivium стават хедлайнер, с пълния му там сет и с бисовете и с всичко?
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Posted 05 юли 2012 - 18:45
Наистина се надявам промоутърите да четат форума: БЕК, ВИЕ НЕ СТЕ ДОБРЕ!!!
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Posted 05 юли 2012 - 19:00
Според публикуваната програма, Trivium ще свирят час и половина, до 23:30 ч. Честно казано, не знам това за какъв сет се брои, обаче, единственото хубаво нещо се оказва фактът, че ще мога да си тръгна преди края на въпросното изпълнение. 
Така и не ми стана ясно, при положение, че на моя билет пише, че мога да го върна, а същото изречение го премахнаха в удобния момент от сайта на Eventim, как трябва да се позиционирам в развихрилите се дискусии на юридическо-хранителна тематика?

Така и не ми стана ясно, при положение, че на моя билет пише, че мога да го върна, а същото изречение го премахнаха в удобния момент от сайта на Eventim, как трябва да се позиционирам в развихрилите се дискусии на юридическо-хранителна тематика?
Don't mistake lack of talent for genius.
Posted 05 юли 2012 - 19:57
Шах с пешката
Преди няколко поста се опитах да върна темата в реалността, обаче БЕК побързаха да ни изстрелят обратно в друга реалност. АБЕ ЩЕ ПРОДАВАТ ЛИ ЕДНОДНЕВНИ БИЛЕТИ ????

Posted 05 юли 2012 - 20:22
Ехее, има вече еднодневни билети, остава само и някоя блек метъл група да добавят и всички ще са доволни. 
То на билетите пише: "допускат се незначителни или обективно оправдани промени в програмата или състава на участниците в събитието", така че при всички положения вероятно могат да се измъкнат с това като кажат, че отпадането на Годсмак е обективно оправдана промяна.

Mor-Rioghain, on 05 юли 2012 - 19:00 , said:

Edited by Vaskes, 05 юли 2012 - 20:29 .
There's a devil crawling along your floor
Posted 05 юли 2012 - 21:08
satanicart, on 05 юли 2012 - 18:27 , said:
"Металистите - това е най-развитата и напредничава класа и никой не може да отрича, че тъкмо те са предния отряд на целия пролетариат. (В.И.Ленин,"Събрани съчинения", том 24)"
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users