eddie, on 04 юли 2012 - 18:09 , said:
И още нещо - не си мисли че пиша, защото става дума лично за мен. Билет не съм си купил, защото напоследък издънките откъм връщане на пари взеха да стават много и билет си купувам денят преди концерта - освен ако не става дума за мероприятие с ограничени места.
Въпросът е принципен.
А това, че си ходил на коцерт в чужбина и е отпаднала една група - при покупката би трябвало да има общи условия. Четеш и се съгласяваш, или ако не си съгласен с условията не отиваш.
П.С. и нещо като офтопик, като стана дума за чужбина - на един от концертите на две джаз-звезди в едно заведение в чужбина, билети купих като на предният концерт на същото място оставих парите на един сервитьор (нямаше как да купя два билета по интернет, системата им приемаше карти издадени само от тяхната държава). Човекът взе 250 кинта и изчезна без следа и без да ми даде какъвто и да било документ. След месец бяхме на мястото, имената ни бяха в списъка, влязох като бял човек и всичко мина нормално.
Още по темата:
http://www.dnevnik.b...?p=0#addcomment
Сега ще започне едно гърчене дали БЕК или Ивентим е трябвало да връщат парите и защо условията са били променени със задна дата.
Нека пак да се пробвам.Ти отиваш в даден ресторант заради вкъсната храна и най-вече заради вкусните пържоли на скара,но все пак храната като цяло е много вкусна и това е главната причина да резервираш ресторанта за рождения си ден.Малко преди въпросния ден ти съобщават че няма да има в менюто пържоли на скара,защото главния скараджия се е разболял или дори да има те няма да са на същото ниво,но пък за компенсация ти предлагат да викнат един от най-добрите готвачи на бобени ястия(rofl).Тук е въпроса ,ще ти върнат ли парите от капарото,защото едно ястие от цялото меню не могат да ти го предложат? Мен жестоко ме съмнява.
Друг е въпроса ако си запазил дюнерджийница за рождения си ден,а не могат да ти предложат дюнери.Тогава е нормално да ти върнат капарото,нали?
Надявам се сега ме разбра по-добре.