Sofia Rocks 20127-8 юли 2012, Национален стадион "Васил Левски"
Started by Satyr, яну 22 2012 12:16
1082 replies to this topic
Posted 02 юли 2012 - 22:35
колкото и да струва билет за Гънс, когато това е представено като фестивал и отпада единият хедлайнер ... а сега усилено се говори и за още една група ... и то не в последния момент, си мисля, че връщане на билети би било нормална реакция ...
а ако наистина и Лу отпадне нещата стават вече доста ..хм "тъпи" за мен, тъй като неговото присъствие ме вълнуваве най-много на този фест
а ако наистина и Лу отпадне нещата стават вече доста ..хм "тъпи" за мен, тъй като неговото присъствие ме вълнуваве най-много на този фест
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.
Posted 02 юли 2012 - 22:36
Редактира си мнението, за това да добавя:
Това на кой концерт? Защото ако е този от тази година - аз също ги гледах там. И билетът ми струваше 47,50 Евро. Което прави около 94 лева. Все пак има различни категории билети, нали? Защото съвсем спокойно можеш да гледаш Гънс + още 9, 10 групи за 60 лева. Или с други думи - 30 евро. Справка - тук.
dani1948, on 02 юли 2012 - 22:28 , said:
За Сърбия гледах Металика за 35 Евро.
Това на кой концерт? Защото ако е този от тази година - аз също ги гледах там. И билетът ми струваше 47,50 Евро. Което прави около 94 лева. Все пак има различни категории билети, нали? Защото съвсем спокойно можеш да гледаш Гънс + още 9, 10 групи за 60 лева. Или с други думи - 30 евро. Справка - тук.
I don't know how I managed it...
Posted 02 юли 2012 - 22:41
@stormbringer
Това за връщането на пари от билетите е съвсем друга тема. Аз в момента говоря за това много ли са 100 лева САМО за Гънс. И съответно - много ли са 100 лева за Гънс и още 8 групи, които не са Конкурент.
Това за връщането на пари от билетите е съвсем друга тема. Аз в момента говоря за това много ли са 100 лева САМО за Гънс. И съответно - много ли са 100 лева за Гънс и още 8 групи, които не са Конкурент.
I don't know how I managed it...
Posted 02 юли 2012 - 23:08
Ozzy, on 02 юли 2012 - 22:41 , said:
Plus Ultra.
"This world is totally fugazi."
"We will always be so much more human than we wish to be."
"From the Stars back to our Cities"
Jazz fusion audio centre
1001 albums online
"This world is totally fugazi."
"We will always be so much more human than we wish to be."
"From the Stars back to our Cities"
Jazz fusion audio centre
1001 albums online
Posted 02 юли 2012 - 23:08
Ahti, on 02 юли 2012 - 16:57 , said:
здравейте,
искам да попитам дали някой си търси билет за софия рокс(дано да пиша на правилното място) та както и да е имам няколко билета за фронт стейдж. Естествено предвид обстоятелството че годсмак няма да свирят цената ще е редуцирана.
искам да попитам дали някой си търси билет за софия рокс(дано да пиша на правилното място) та както и да е имам няколко билета за фронт стейдж. Естествено предвид обстоятелството че годсмак няма да свирят цената ще е редуцирана.

Posted 03 юли 2012 - 06:43
Jurisprudent, on 02 юли 2012 - 23:08 , said:
А ако бяха Конкурент - да помечтаем - билет 300 лв., а Аксел Роуз прави дует на November Rain с Емо Анчев, като коленичи пред него и му признава, че именно той го е вдъхновил за кариерата му. А Емо само отвръща: "аз съм твоя вечен конкурент!" и му обръща гръб. За това зрелище и 300 лв биха били малко.
Insane in my brain
Posted 03 юли 2012 - 09:07
От профила на фестивала във Facebook:
Феновете на Godsmack ще могат да доведат приятел със себе си на първия ден от феста Sofia Rocks 2012 като компенсация за разочарованието им от внезапното разболяване на вокала Съли Ерна.
Феновете на Godsmack ще могат да доведат приятел със себе си на първия ден от феста Sofia Rocks 2012 като компенсация за разочарованието им от внезапното разболяване на вокала Съли Ерна.
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Posted 03 юли 2012 - 09:15
Не вярвах, че продажбите са чак толкова зле...
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 03 юли 2012 - 09:17
Е тва вече е много добра новина

Posted 03 юли 2012 - 09:22
Малко се дразня на плакатите за фестивала - щом е обявен като фестивал без еднодневни билети защо по улиците са разделени двата дни на отделни плакати. Иначе цените са нормални, няма какво толкова да се мрънка за това.
А аз още нямам билет даже, но при това положение се продават достатъчно за да не се налага да си купувам от Евентим.
А аз още нямам билет даже, но при това положение се продават достатъчно за да не се налага да си купувам от Евентим.
Posted 03 юли 2012 - 09:24
тази новина постави е шах доста от мрънкащите. доста хора ще си купят билети, за да гледат за 30 кинта Тривиум
Posted 03 юли 2012 - 10:03
Хахах неофициално имаме еднодневни билети дами и господа 
А аз спазарих един двудневен за фронт стейж.

А аз спазарих един двудневен за фронт стейж.
Posted 03 юли 2012 - 10:14
На 110% подкрепям "OZZY" за казаното от него, този път цените са си Екстра, а концерта както се вижда от самото начало се рекламираше най вече като концерт на G N' R, a oстаналите се явяват като подгряващи.
Posted 03 юли 2012 - 10:15
Metal Heart, on 03 юли 2012 - 09:07 , said:
Пълна каша, ситуирана извън всякаква икономическа и правно-потребителска логика. Но пък се роди се нов местен термин - билетно другаруване.

На 7-ми вечерта пред стадиона ще бъде поставено началото на доста beautiful friendships, Louis.

-----------------------------------------
Слушай силно!
Слушай силно!
Posted 03 юли 2012 - 10:34
Ози, за цената не споря, 100 лева са си 100 лева, Гънс са си Гънс. Но едно е 100 лева за Гънс, Годсмак и още 7-8 добри групи, друго е 100 лева за Гънс и още 7-8 добри групи. В крайна сметка отпада ХЕДЛАЙНЕР на един от дните на феста. Не знам, за мен не е редно да нямаш опция да си върнеш парите в този случай. Представи си, че на втория концерт на Металика Джеймс се разболява, те не могат да дойдат и остава концерт на Слорд и Даун. И няма връщане на билетите... Обаче хонорарът на Металика пада от разходите на БЕК. За мен случаят тук е същия. Просто не мисля, че е редно и коректно спрямо феновете на Годсмак, това е.
А това с воденето на приятел е смешно. Те хората се чудят как да си разкарат и продадат билетите, не как да навият ОЩЕ хора да отидат с тях...
А това с воденето на приятел е смешно. Те хората се чудят как да си разкарат и продадат билетите, не как да навият ОЩЕ хора да отидат с тях...
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Posted 03 юли 2012 - 11:01
При цялото ми желание да гледам позитивно на тази новина и на всички ситуации около този фестивал, някак си не ми се връзват нещата в момента. Имам билет ФОС още от първия ден на продажбите и то основно заради Гънс. В момента ми възникват а и намирам за уместни доста въпроси. Малка част от тях са:
-Защо във Фос зоната ще има един куп хора които не са си купили билети? Длъжен ли съм да гледам концерта със сульо и пульо доведен от някои си...
-Кво става с с капацитета на зоната или тя се разтяга както обикновено. Естествено не ме интересува колко билета са продадени.
-Аз може и да не искам да водя които и да било.
-Кво става със зоните със седящи места и всички въпроси които възникват отново за местата там... и т.н.
-и т.н. и т. н.
Просто споделям част от нещата които ми идмат наум...
-Защо във Фос зоната ще има един куп хора които не са си купили билети? Длъжен ли съм да гледам концерта със сульо и пульо доведен от някои си...
-Кво става с с капацитета на зоната или тя се разтяга както обикновено. Естествено не ме интересува колко билета са продадени.
-Аз може и да не искам да водя които и да било.
-Кво става със зоните със седящи места и всички въпроси които възникват отново за местата там... и т.н.
-и т.н. и т. н.
Просто споделям част от нещата които ми идмат наум...
Posted 03 юли 2012 - 11:03
dani1948, on 03 юли 2012 - 10:34 , said:
по принцип и аз така мисля, защото сега не само, че феновете на Годсмак няма да ги гледат, ами и ще заведат още някой, който да не ги гледа .... обаче то това е един вид "продайте на някой "приятелско" влизане на първия ден, за да ви компенсираме до някъде"
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.
Posted 03 юли 2012 - 11:09
Е сега е време да си продавате билетите,защото доста хора,които нямаха още купени билети ще се събират по 2-ма и ще им излезе по 40-50 кинта.Аз намерих човек,който продава фронт оф стейдж за 60 и ни излиза по 30 лева.
Edited by jasta, 03 юли 2012 - 11:18 .
Posted 03 юли 2012 - 11:17
jasta, on 03 юли 2012 - 11:09 , said:
Е сега е време да си продавате билетите,защото доста хора,които нямаха още купени билети ще се събират по 2-ма и ще им излезе по 40-50 кинта.

а някой има ли допълнителна информация за участието на Лу Грам, защото много сериозно ме вълнува?
и пак напомням, че .. хм търся или предлагам транспорт и компания от и до Бургас в зависимост от броя хора
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users