Jump to content

Sofia Rocks 20127-8 юли 2012, Национален стадион "Васил Левски"

1082 replies to this topic

#501 andro

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 48 posts

Posted 28 юни 2012 - 11:20

ами не знам, ако има време да поканят чичко OZZY
и без това гледам няма дати за тогава
:)

#502 Edwar_77

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 197 posts

Posted 28 юни 2012 - 11:55

Едва ли ще му броят толкова пари колкото иска алчната Шарън :))))

#503 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 28 юни 2012 - 12:02

Струва ми се, че Ози е много по-голям от Съли Ерна и компания. Не ми се вярва да могат да го заемат.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#504 Edwar_77

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 197 posts

Posted 28 юни 2012 - 12:05

Taka e ;)

Edited by Edwar_77, 28 юни 2012 - 12:06 .

#505 tormentor

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 90 posts

Posted 28 юни 2012 - 12:11

Прдават сe 2 билета Front of stage ....

P.S. От Евентим : "Към всички фенове на Godsmack: в изявлението си от снощи, BEC обещават, че ще доведат групата при първа възможност. Това е хубавата новина.
Другата хубава новина е, че ще има ново/и име(на) в списъка на фестивала и най-вероятно, то/те ще бъдат обявени довечера.
Билети, обаче няма да могат да се връщат."

Edited by tormentor, 28 юни 2012 - 13:54 .

#506 THE DEADMAN

Bultras

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 390 posts

Posted 28 юни 2012 - 14:23

View Postandro, on 28 юни 2012 - 11:20 , said:

ами не знам, ако има време да поканят чичко OZZY
и без това гледам няма дати за тогава
:)

Би било чудесно и ще е може би единственият начин, за да задържат голяма част от хората да не си връщат билетите, а вероятно и да се закупят още, но и мен ме съмнява, че ще се случи. Трябва доста да се бръкнат.

#507 andro

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 48 posts

Posted 28 юни 2012 - 14:31

и мен ме съмнява , но все пак е може да помечтаем безплатно
:pop:
:D

#508 Belbo

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 30 posts

Posted 28 юни 2012 - 15:04

Ето разликата от фестивал...
"Феновете на Chase & Status ще могат да видят изпълнението им на живо на 5 Август, вместо на 4ти. Промяната е продиктувана от проблеми с програмата на групата, които засегнаха и SPIRIT of Burgas.Всички закупили билети за втория ден на фестивала, могат да си ги презаверят или да ги върнат в централния офис на Eventim."
...до фестивал...
"Болкън Ентъртейнмънт изразява увереност, че при първа възможност в бъдеще групата ще зарадва многобройната си българска публика с концерт у нас. Фестивалът Sofia Rocks ще се проведе както е планирано на 7 и 8 юли на Стадион Васил Левски, като на първия ден - 7 юли, като закриваща банда засега остава Trivium, а на втория ден - 8 юли хедлайнъри са Guns N' Roses. За изключително краткия срок, оставащ до началото на фестивала организаторите ще положат максимални усилия и ще направят опит да добавят още групи в афиша."

Като в първия случай даже не говорим за хедлайнер.

#509 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 28 юни 2012 - 15:18

@andro
Недей да си пишеш всичките постове в един цвят, понеже е нарушение на правилата и скоро някой модератор или администратор ще ти направи забележка.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

#510 Змей Горянин

стъписващо зъл

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 892 posts

Posted 28 юни 2012 - 16:03

Не, че има смисъл да се коментира едно случайно подхвърляне по темата, ама като как феновете на Godsmack биха се почувствали удовлетворени, ако се замени Godsmack с Ozzy? Организаторите нека не дават възможност за връщане на билетите, щом са толкова дебелокожи, нека, ако искат, дори да не канят друга група. Просто да кажат - билетите ще важат и за последващия концерт на Godsmack (ако ще с известно доплащане). Иначе е супер некоректно...
... Through dreams I influence mankind...

#511 Змей Горянин

стъписващо зъл

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 892 posts

Posted 28 юни 2012 - 16:09

View PostBelbo, on 28 юни 2012 - 15:04 , said:

"Болкън Ентъртейнмънт изразява увереност, че при първа възможност в бъдеще групата ще зарадва многобройната си българска публика с концерт у нас. Фестивалът Sofia Rocks ще се проведе както е планирано на 7 и 8 юли на Стадион Васил Левски, като на първия ден - 7 юли, като закриваща банда засега остава Trivium, а на втория ден - 8 юли хедлайнъри са Guns N' Roses. За изключително краткия срок, оставащ до началото на фестивала организаторите ще положат максимални усилия и ще направят опит да добавят още групи в афиша."

Купуваш си кола, плащаш си цялата сума и чакаш да ти я докарат след 2 месеца. След два месеца ти я докарват, обаче, понеже нямало кожа в склада и червена боя, са ти я направили с брезентови седалки и розова. Не ти дават възможност да си вземеш парите обратно, не те обезщетяват, но те успокояват, че след няколко месеца, евентуално, пак ще има коли с кожен салон и червена боя...

#512 whiplash159

The Grim Squeaker

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2593 posts

Posted 28 юни 2012 - 16:13

Ще пусна тук дословно това, което пуснах и в един скайп разговор по-рано днес, след като хвърлих око на това какви са коментарите под новината в страницата на Sofia Rocks във Facebook:

БЕК действат свръх нагло в момента. Сега масово отговарят на обаждания в офиса им и на e-mail-и, че, видиш ли, 90% от хората били си купили билети заради Guns N' Roses и заради това нямало да връщат никакви пари. Че като е така да дадат възможност на хората да си върнат билетите и веднага ще се разбере колко точно са си взели "хартийки" заради Guns и колко само заради Godsmack.

ПИСУК!

#513 Змей Горянин

стъписващо зъл

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 892 posts

Posted 28 юни 2012 - 16:15

На което, ако БЕК са хитри, трябва да отговорят витиевато: Не си струва да правим цялата сложна галимация и организация по връщането на парите, за малкото хора, които предвиждаме, че ще поискат да си ги върнат:)

#514 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 28 юни 2012 - 16:38

Сега масово отговарят на обаждания в офиса им и на e-mail-и, че, видиш ли, 90% от хората били си купили билети заради Guns N' Roses и заради това нямало да връщат никакви пари.
Наистина ли така казват?
Интересно ми е как са го преценили. Да бяха пуснали еднодневни билети, щяха да имат обективен и точен критерий - че деветдесет процента от продадените еднодневни са за Аксел и компания. Ама не го направиха, а и далеч не е толкова сигурно. `щото Guns N' Roses може и да са много по-популярни като цяло, обаче отдавна не са в силата си, а Godsmack в момента са по-силни от всякога. Да не говорим, че Guns N' Roses се вясват из Европа редовно, даже доста българи ходиха да ги гледат в Белград преди време, а Godsmack европейско турне не бяха правили от години - съответно феновете им не бяха имали възможност да ги видят.

Както и да е, радвам се, че отложих купуването на билети до последно. Сега поне няма да се разправям с връщане, препродаване и така нататък.

Една от причините, поради които не бързах, беше именно това - че - заради изцепките на БЕК миналата година около "Сонисфиър" - очаквах някакъв проблем. Затова при следващия организиран от тях концерт, ако изобщо ме интересува и мога да отида, билетче взимам ден-два преди събитието, когато вече е ясно, че проблеми няма да има.

Edited by Тигър, 28 юни 2012 - 16:41 .

Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

#515 whiplash159

The Grim Squeaker

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2593 posts

Posted 28 юни 2012 - 16:43

Още една линия на развитие на цялата история, която този път идва от страна на Eventim. Следващият цитат не е писан от мен, а е от Facebook:

За всички, които са засегнати от заявлението на Ивентим и на БЕК, че НЯМА да връщат пари за закупени билети за София Рокс след като Годсмак отмениха участието си:

ДНЕС Ивентим са променили общите си условия относно връщането на билети! До снощи текстът на страницата гласеше:
Връщането на закупен билет не е възможно, освен ако събитието не се състои, бъде отложено ИЛИ НАСТЪПЯТ ПРОМЕНИ В ПРОГРАМАТА ИЛИ СЪСТАВА НА УЧАСТНИЦИТЕ. В тези случаи ще бъде възстановена сумата, отпечатана на лицевата страна на билета .

Днес капитализираната част от цитата е премахната.

За всички, желаещи да видят доказателството, използвайте Гугъл Кеш. Това е снимка на страницата с условията за ползване на Ивентим, направена преди една седмица.

Ето я кешираната страница от Google, а ето го и текущото състояние на същата тази страница.

P.S. Разбира се, трябва да се види и какво точно пише на билета. Този, който трябва да връщам в момента не е при мен, но като се прибера ще го проверя.
ПИСУК!

#516 Depositus Cordis

I might be a dog

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 593 posts

Posted 28 юни 2012 - 16:52

Е това наистина е безобразие по този начин да се действа...

#517 stef_lp

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 128 posts

Posted 28 юни 2012 - 17:47

МНОГО слабо евентим! Такава промяна на условията не е ли подсъдима? Или за нашата държавица - не :)

Edited by stef_lp, 28 юни 2012 - 17:47 .

#518 satanicart

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 420 posts

Posted 28 юни 2012 - 17:54

View PostТигър, on 28 юни 2012 - 16:38 , said:

Една от причините, поради които не бързах, беше именно това - че - заради изцепките на БЕК миналата година около "Сонисфиър" - очаквах някакъв проблем.

Всъщност проблем няма или ако приемем, че има (липсата на тия пичове) - то той в никакъв случай не е по вина на БЕК. Предполагам всеки нормално мислещ човек е наясно с това.

Съвсем отделен въпрос е реакцията им на случилото се. Тя действително е безобразна, да не използвам по-силно и нецензурно прилагателно. Но пък интервютата с Петър Петров (ако не греша името) би трябвало да са достатъчни за да се разбере за какъв човек става въпрос...

Все повече се затвърждава написаното вече от мен очакване, че този фестивал ще бъде поредният тотален провал на БЕК. В конкретния случай лично аз не губя нищо от това защото не бих гледал нито една от групите на фестивала дори да ми платят за това, но като цяло е поредният негативен удар върху промоутърския бизнес в България. Жалко... щеше да е хубаво в нашата страна да има много на брой и качествени концерти на всякакъв стил групи, така както е в почти цяла Европа.

#519 andro

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 48 posts

Posted 28 юни 2012 - 17:55

Sorry , нямам кирилица в офиса и както го даде чичко Google copy/paste :(

#520 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 28 юни 2012 - 18:31

View Postsatanicart, on 28 юни 2012 - 17:54 , said:

Всъщност проблем няма или ако приемем, че има (липсата на тия пичове) - то той в никакъв случай не е по вина на БЕК.
На мен основно заради тия пичове ми се ходеше, даже ако си бях взел билет, другия ден сигурно щях да го пропусна. А че не е по вина на БЕК, не е, но проблема го има, а те отказват да компенсират хората за съществуването му.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users