Ozzy, on 16 март 2012 - 14:20 , said:
Миналата година сякаш между другото на сцената излизе ГИГАНТСКА световна звезда. И остана като че ли в страни от полезрението на болшинството хора. Всъщност, общо продажбите на албуми на всички миналогодишни изпълнители без Mike Rutherford са в пъти по-малко от неговите. А популарността на групите, в които той участва (и особено една от тях) не може по никакъв начин да се сравнява с популярността на останалите участници. Така е почти навсякъде в света.
Тази година ще е общо взето същото. Реално погледнато, единствената по-голяма звезда на фестивала от Lou Gramm ще бъде Axl Rose. Имам предвид като продажби и популярност на групите, в които са участвали. И отново - Lou Gram вероятно ще открие концерта в ранния следобед, със сет между 45 минути и час. Дано поне му отпуснат час, защото иначе би било срамота.
Продажбите на Judas Priest са над 50 млн. бройки,тези на Whitesnake около 35 млн.,тези на Slade със сигурност са над 10 млн.,да ги сложим 12 млн.,Saxon са продали около 15 млн.Значи сборът от продажбите на тези групи е около 110-115 млн.Genesis са продали над 150 млн.,а Майк и Механиците са продали някъде около 10 млн.
110 млн. наистина си е десетки пъти по-малко от 160 млн.

И ти го пиша тези неща като човек,който беше слушал само 1 песен на Майк и Механиците преди да отида на фестивала.Отидох на феста заради Judas най-вече,Whitesnake и Saxon,но се изкефих на всички банди,без групата на Шеки.

И колкото не бях/съм съгласен с приказки за Механиците от рода на "Кви са тия?","Тия нямат нищо общо с останалите банди!" или "Ебати тъпнята,тамън ще идем да пием бира." ,така и не съм съгласен с твоите писания за Механизите.За това,как никой не е оценил каква огромна и уникална звезда дойде в България.И как безпросветните само хулеха.Е,аз примерно се "просветих" и това стана без да чета писаници за това каква уникално-велика звезда е Ръдърфорд и колко точно Genesis са по-велики от Judas Priest и Whitesnake.