Sofia Rocks 20127-8 юли 2012, Национален стадион "Васил Левски"
Started by Satyr, яну 22 2012 12:16
1082 replies to this topic
Posted 09 март 2012 - 09:20
Упс, грешката е моя, за As I lay dying ставаше дума.
Posted 09 март 2012 - 12:48
Ozzy, on 09 март 2012 - 08:54 , said:
Ако дойдат сега и за трети концерт, то той ще е 200% на загуба.
Не е задължително....това турне изпълняват целия Черен албум, все пак

Edited by Dart Marty Rocks!!!, 09 март 2012 - 12:48 .
Posted 16 март 2012 - 09:26
В сайта на Don Mancuso се появиха няколко интересни дати, с пояснения към тях:
Jul 05 - Sofia, BG - Vasil Levski Stadium - with Guns N' Roses, Iggy Pop and more
Jul 07 - Istanbul, TR - Festival with Guns N' Roses, Iggy Pop and more
Jul 08 - Istanbul, TR - Festival with Guns N' Roses, Iggy Pop and more
Предположих, че е станала грешка в датите на сайта му и за това му писах мейл. Попитах го вярна ли е информацията и дали датата за България не е сгрешена. Отговори ми почти веднага, казвайки, че е твърде възможно датите да са объркани. Той нямал много информация, ако може аз да му пратя. Отново му писах, като обясних, че става въпрос за голям двудневен фестивал и изброих потвърдените за момента групи. Той ми отговори: "Да, би трябвало да сме във вечерта, в която свирят Guns N' Roses и Iggy Pop".
Пропускам ли нещо? А, да - за тези, които не знаят, Don Mancuso е китарист в Lou Gramm Band
Дано да се окаже истина!
Jul 05 - Sofia, BG - Vasil Levski Stadium - with Guns N' Roses, Iggy Pop and more
Jul 07 - Istanbul, TR - Festival with Guns N' Roses, Iggy Pop and more
Jul 08 - Istanbul, TR - Festival with Guns N' Roses, Iggy Pop and more
Предположих, че е станала грешка в датите на сайта му и за това му писах мейл. Попитах го вярна ли е информацията и дали датата за България не е сгрешена. Отговори ми почти веднага, казвайки, че е твърде възможно датите да са объркани. Той нямал много информация, ако може аз да му пратя. Отново му писах, като обясних, че става въпрос за голям двудневен фестивал и изброих потвърдените за момента групи. Той ми отговори: "Да, би трябвало да сме във вечерта, в която свирят Guns N' Roses и Iggy Pop".
Пропускам ли нещо? А, да - за тези, които не знаят, Don Mancuso е китарист в Lou Gramm Band

I don't know how I managed it...
Posted 16 март 2012 - 12:23
Днес май ще има новини за фестивала, може да е точно за това 
Ето какво пуснаха от Зи Рок в профила си във FB:
Radio Z-Rock
СКОРО - новини за Sofia Rocks 2012!!! Очаквайте първо по Z-Rock!

Ето какво пуснаха от Зи Рок в профила си във FB:
Radio Z-Rock
СКОРО - новини за Sofia Rocks 2012!!! Очаквайте първо по Z-Rock!
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Posted 16 март 2012 - 12:31
Потвърдено е! Lou Gram Band ще свирят на втория ден на "Sofia Rocks". Групата ще изпълни сет от песни на Foreigner

Posted 16 март 2012 - 12:41
Posted 16 март 2012 - 12:43
Охооооо, ще има и дет метъл преди Godsmack 
SCAR SYMMETRY - ГРУПАТА, КОЯТО ИЗМЕСТИ ПОЛЮСИТЕ НА ДЕТ МЕТЪЛ СТИЛА, ЩЕ НАПРАВИ СВОЯТА ПЪРВА ИЗЯВА В БЪЛГАРИЯ НА 7 ЮЛИ

SCAR SYMMETRY - ГРУПАТА, КОЯТО ИЗМЕСТИ ПОЛЮСИТЕ НА ДЕТ МЕТЪЛ СТИЛА, ЩЕ НАПРАВИ СВОЯТА ПЪРВА ИЗЯВА В БЪЛГАРИЯ НА 7 ЮЛИ
Vanquish the pain
Vanquish the pain
Posted 16 март 2012 - 13:06
Добро попадение

Posted 16 март 2012 - 13:35
Без Älvestam нещо не ме кефят толкова, но ще се радвам да ги видя, разбира се.
Don't mistake lack of talent for genius.
Posted 16 март 2012 - 13:46
Ozzy, on 16 март 2012 - 12:31 , said:
Потвърдено е! Lou Gram Band ще свирят на втория ден на "Sofia Rocks". Групата ще изпълни сет от песни на Foreigner 

Всъщност тази новина рязко накланя везните в полза на посещение на този фестивален ден. Говоря от моя гледна точка, разбира се. Всякакви повторения и аналогии със случки и събития от миналогодишния фестивал са напълно случайни...

18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 16 март 2012 - 14:20
Те, че са случайни - случайни са. Но няма как да останат незабелязани. Поне на мен още вчера ми мина това през акъла...
Миналата година сякаш между другото на сцената излизе ГИГАНТСКА световна звезда. И остана като че ли в страни от полезрението на болшинството хора. Всъщност, общо продажбите на албуми на всички миналогодишни изпълнители без Mike Rutherford са в пъти по-малко от неговите. А популарността на групите, в които той участва (и особено една от тях) не може по никакъв начин да се сравнява с популярността на останалите участници. Така е почти навсякъде в света.
Тази година ще е общо взето същото. Реално погледнато, единствената по-голяма звезда на фестивала от Lou Gramm ще бъде Axl Rose. Имам предвид като продажби и популярност на групите, в които са участвали. И отново - Lou Gram вероятно ще открие концерта в ранния следобед, със сет между 45 минути и час. Дано поне му отпуснат час, защото иначе би било срамота.
Ето сетлист на Lou Gramm Band за 2012-та година (това е когато изпълняват пълен сет - в София ще е съкратен):
1. Double Vision
2. Ready or Not
3. Dirty White Boy
4. Just Between You and Me
5. Cold as Ice
6. Waiting for a Girl Like You
7. Blue Morning, Blue Day
8. That Was Yesterday
9. Feels Like the First Time
10. Head Games
11. Midnight Blue
12. Jukebox Hero
13. Long, Long Way from Home
14. I Want to Know What Love Is
15. Hot Blooded
16. So Great
17. Baptized By Fire
18. Made To Be Broken
Миналата година сякаш между другото на сцената излизе ГИГАНТСКА световна звезда. И остана като че ли в страни от полезрението на болшинството хора. Всъщност, общо продажбите на албуми на всички миналогодишни изпълнители без Mike Rutherford са в пъти по-малко от неговите. А популарността на групите, в които той участва (и особено една от тях) не може по никакъв начин да се сравнява с популярността на останалите участници. Така е почти навсякъде в света.
Тази година ще е общо взето същото. Реално погледнато, единствената по-голяма звезда на фестивала от Lou Gramm ще бъде Axl Rose. Имам предвид като продажби и популярност на групите, в които са участвали. И отново - Lou Gram вероятно ще открие концерта в ранния следобед, със сет между 45 минути и час. Дано поне му отпуснат час, защото иначе би било срамота.
Ето сетлист на Lou Gramm Band за 2012-та година (това е когато изпълняват пълен сет - в София ще е съкратен):
1. Double Vision
2. Ready or Not
3. Dirty White Boy
4. Just Between You and Me
5. Cold as Ice
6. Waiting for a Girl Like You
7. Blue Morning, Blue Day
8. That Was Yesterday
9. Feels Like the First Time
10. Head Games
11. Midnight Blue
12. Jukebox Hero
13. Long, Long Way from Home
14. I Want to Know What Love Is
15. Hot Blooded
16. So Great
17. Baptized By Fire
18. Made To Be Broken
Posted 16 март 2012 - 14:23
Ozzy, on 16 март 2012 - 12:31 , said:

Стана тя каквато стана! Сега заради ~ 1 час Лу Грам ще се купува билет за целия ден. И понеже не съм достатъчно пич, за да си тръгна преди Аксел, ще трябва да му гледам сеирите.
Windy bus-stop. Click. Shop-window. Heel.
Posted 16 март 2012 - 14:28
Seaborn, on 16 март 2012 - 14:23 , said:
Сега заради ~ 1 час Лу Грам ще се купува билет за целия ден.

Изпревариха ме

Edited by Metal Heart, 16 март 2012 - 14:32 .
Vanquish the pain
Vanquish the pain
Posted 16 март 2012 - 20:22

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 16 март 2012 - 20:47
foreigner, on 16 март 2012 - 20:22 , said:

"Металистите - това е най-развитата и напредничава класа и никой не може да отрича, че тъкмо те са предния отряд на целия пролетариат. (В.И.Ленин,"Събрани съчинения", том 24)"
Posted 16 март 2012 - 20:51
Ozzy, on 16 март 2012 - 14:27 , said:
Не. За целия фестивал.

Абсурдно и нахално решение, при условие, че двата дни нямат абсолютно нищо общо като музика. Не бих отишъл да гледам Godsmack, Clawfinger и Scar Symmetry дори да дойдат да свирят без пари в общата изба. Ей, няма да доживея нормален рок фестивал в тая страна! Сигурно не съм на правилното място да го кажа, ама аман от метъл вече!

Windy bus-stop. Click. Shop-window. Heel.
Posted 16 март 2012 - 22:42
Seaborn, on 16 март 2012 - 20:51 , said:
Абсурдно и нахално решение, при условие, че двата дни нямат абсолютно нищо общо като музика. Не бих отишъл да гледам Godsmack, Clawfinger и Scar Symmetry дори да дойдат да свирят без пари в общата изба. Ей, няма да доживея нормален рок фестивал в тая страна! Сигурно не съм на правилното място да го кажа, ама аман от метъл вече! 

С такива разнородни по музика два дни липсата на еднодневни билети е чисто изнудване.
Hedniska Blod
Posted 17 март 2012 - 00:56
Сигурно не съм на правилното място да го кажа, ама аман от метъл вече! 

На правилното място си, като знам какви хора пишат тук... Както и да е, но все пак не е като да извира метъл отвсякъде в България, че чак до аман да дойде. И аз мога да кажа, че не са ми по вкуса рок динозаврите, които всяка година идват у нас, но приемам това за нормално и естествено.
Иначе съм съгласен с HeathenHeart, че се получава мешавица малко, но хайде вече да се откажем от мега бруталните тематични фестове, защото и това, което се случва, не е никак малко. И аз искам 3 дни Pagan Festival Sofia с хедлайнери Ensiferum, Tyr и Cruachan примерно, но няма как да стане, най-малкото заради подобни изказвания по-горе, които коментирах. Такава е фенската маса в нашата страна- разнородна. И в отговор на това има такива концерти- китки.
NO SINGLE BOOK WERE BEHELDEN BY ME
OH, NO QUESTION I CANNOT DO ANSWER
ONLY ONE SINGLE LAMP DO SHOW ME THIS WAY
AND THAT IS THE EYE OF SATAN!
OH, NO QUESTION I CANNOT DO ANSWER
ONLY ONE SINGLE LAMP DO SHOW ME THIS WAY
AND THAT IS THE EYE OF SATAN!
Posted 17 март 2012 - 10:43

Ugly Kid Joe и Guns не са много далеч от рока.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users