Jump to content

Sofia Rocks 20127-8 юли 2012, Национален стадион "Васил Левски"

1082 replies to this topic

#201 Minstrel in the Gallery

Too Old To Rock'N'Roll, Too Young To Die!

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 592 posts

Posted 10 февруари 2012 - 15:04

А според мен идеята за двудневните билети е, че заради несигурната икономическа и метеорологична обстановка единия ден може и да падне и така всички ще са дали тези пари за еднодневни билети, а не за двудневни :worship:

П.С.: А ако сме сериозни - цените за двудневен фест са страхотни!!! БЕК да продължават по този начин вече!

#202 Karolina

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 102 posts

Posted 10 февруари 2012 - 15:09

View PostBeerMe, on Feb 10 2012, 14:39, said:

Не толкова очарователно е и крайното ти изказване

Нищо крайно няма в изказването ми, не знам защо е прозвучало така, но след като е категорично ясно, че еднодневни билети НЯМА да има, не виждам какъв е смисълът непрекъснато и непрекъснато да се поставя този въпрос.

Цените са повече от приемливи, по никакъв начин не мога да схвана драмата.

#203 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 10 февруари 2012 - 15:11

View PostKarolina, on Feb 10 2012, 15:09, said:

категорично ясно, че еднодневни билети НЯМА да има

Или аз съм пропуснала или никъде не съм прочела, че няма да има. Не виждам какво толкова се учудвате, че хората питат, всеки гледа как да скатае някой лев. Може пък да смятат, че така ще предизвикат интерес в БЕК и все пак ще им пуснат еднодневни.

#204 THE DEADMAN

Bultras

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 390 posts

Posted 10 февруари 2012 - 15:16

Да бе, сега ще си взема двудневен билет и после ще ми пуснат еднодневни. Дали няма да се чувствам прецакан? :worship:

Edited by THE DEADMAN, 10 февруари 2012 - 15:35 .

#205 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 10 февруари 2012 - 15:20

View PostTHE DEADMAN, on Feb 10 2012, 15:16, said:

Да бе, сега ще си взема двудневен билет и после ще ми пуснат еднодневни. Дали няма да се чувствам прекацан? :worship:

Изобщо няма да се изненадам, честно казано. Сега са на гребена на вълната за няколко дни, но после като тръгне графиката надолу и ще търсят алтернативи, което логично може да доведе и до еднодневни билети.

#206 violator

Malloy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2234 posts

Posted 10 февруари 2012 - 15:29

View PostKarolina, on Feb 10 2012, 15:09, said:

но след като е категорично ясно, че еднодневни билети НЯМА да има, не виждам какъв е смисълът непрекъснато и непрекъснато да се поставя този въпрос.

След като хората масово питат, значи не е категорично ясно. :worship:

Историята познава случаи, в които еднодневни билети са обявявани и пускани впоследствие. А в анонса на BEC никъде не се казва изрично, че еднодневни билети няма да има. Подразбира се, да. Но не е категорично ясно. И в съчетание с факта, че липсата на еднодневни билети влиза в разрез с пазарната логика и потребителските права, възникват въпроси. Това е нормално, а не "тъпоумно", както се изрази ти.

Цените са повече от приемливи, по никакъв начин не мога да схвана драмата.

Няма никакво съмнение, че цените са повече от приемливи. Но това няма нищо общо с казуса "еднодневни билети".

Всъщност цените са повече от приемливи за хора, които се вълнуват сравнително еквивалентно от GnR и Godsmack. Ако си фен само на едната от двете групи и /или/ по някаква причина си възпрепятстван да рокясваш в два последователни дни, цените са си нормални.
-----------------------------------------
Слушай силно!

#207 Shagrath

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 46 posts

Posted 10 февруари 2012 - 16:01

Съгласен съм прекалих. Но не нормално постоянно да се задава един и съш въпрос. Според мен цената говори сама. :worship:

#208 HeathenHeart

The Art of Lore

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 2139 posts

Posted 10 февруари 2012 - 16:11

Цената е приемлива, но ако от един джоб се купуват повече от един билет и всички искат да присъстват само в едни и същи ден, не е много приемлива. Затова въпросът ще има ли еднодвени билети, си е съвсем логичен. Освен това никъде не е казано категорично, че няма да има.
Hedniska Blod

#209 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 10 февруари 2012 - 16:22

http://www.eventim.bg/bg/bileti/sofia-rock...erformance.html

Няма схема на зала
Не разполага със схема на зала.

:) А сутринта имаше :worship:
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#210 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 10 февруари 2012 - 16:54

http://www.becbg.com/images/schemes/stadio...cks2012-big.jpg
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#211 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 10 февруари 2012 - 16:57

Тя има предвид друга схема. Онази, в която от сайта на Ивентим можеш да си избираш точен сектор, ред и място. Тя е изчезнала. И сега ако си поръчаш някой билет за сектор "А" (да речем), ще ти даде където реши системата. Т.е., системата избира точно къде ще бъдеш.
I don't know how I managed it...

#212 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 10 февруари 2012 - 17:18

View PostOzzy, on Feb 10 2012, 16:57, said:

Тя има предвид друга схема. Онази, в която от сайта на Ивентим можеш да си избираш точен сектор, ред и място. Тя е изчезнала. И сега ако си поръчаш някой билет за сектор "А" (да речем), ще ти даде където реши системата. Т.е., системата избира точно къде ще бъдеш.
Точно така, в момента ми дава автоматично място на 1-ви ред в сектор за седящи, все едно на терена. Ще видя дали и на касите е така.
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#213 attempt

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 2 posts

Posted 10 февруари 2012 - 17:47

Сутринта си взех билети и всичко си работеше, включително избора на места. Явно после са го махнали.

#214 Valtyr

Artisan ov War

• Отлъчени
  • PipPipPip
  • 380 posts

Posted 10 февруари 2012 - 20:25

View PostKarolina, on Feb 10 2012, 14:19, said:

"Историческо", употребено редом с група, основана през 1993 година, някак не ми се връзва :bomb:

По тази логика свалянето на режимите не са исторически събития без никакво историческо значение, само защото не са се случили 10000000 г. пр.н.е., така ли? KoRn са много влиятелна група и продължават да пишат история с Path of Totality. Да ме извиняват Godsmack, които много уважавам,както и техните фенове, но просто някои неща не са сравними.
NO SINGLE BOOK WERE BEHELDEN BY ME
OH, NO QUESTION I CANNOT DO ANSWER
ONLY ONE SINGLE LAMP DO SHOW ME THIS WAY
AND THAT IS THE EYE OF SATAN!

#215 poison.head

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 1 posts

Posted 10 февруари 2012 - 20:59

GODSMAAAAAAAACK!!!! Не вярвах, че ще доживея, толкова рядко излизат от US, евала на Ирина Чиркова, защото вероятно тя е успяла да ги навие. Ще се разбием

#216 Digger

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 430 posts

Posted 10 февруари 2012 - 21:08

И сия кво? Няма да докарат някоя нова и актуална банда, ами някви старчоци като GODSMACK!!! Все пак , не сме 90-те години на миналия век, а 2012 година!

#217 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 10 февруари 2012 - 21:19

Smack не го знам, ама тоя God наистина ще да е старчок :bomb: :)
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#218 stormbringer

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 535 posts

Posted 10 февруари 2012 - 22:51

View PostSatyr, on Feb 10 2012, 20:19, said:

Smack не го знам, ама тоя God наистина ще да е старчок :bomb: :)
е как не го знаеш Smack ... от една песен на едни британски пенсионери, дето били големи през 90те години на миналия век, които бяха в Бургас на плажа преди 2 лета ... пак музика за дъртаци
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.

#219 karasko

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 39 posts

Posted 10 февруари 2012 - 23:03

View Postviolator, on Feb 10 2012, 14:59, said:

Изобщо не е безмозъчно, а е напълно логично да се пита за еднодневни билети. Ако организаторът си беше направил труда изрично да конкретизира, че еднодневни билети няма да има, почти нямаше да се шуми по въпроса.
Най-точно казано, ама организаторът просто се застрахова, като не конкретизира, че еднодневни билети няма да има. Ако продажбите тръгнат на зле или се изчерпа потенциала на двудневните към 15 000 бройки - ето ви еднодневни, по-евтини.

#220 Valtyr

Artisan ov War

• Отлъчени
  • PipPipPip
  • 380 posts

Posted 11 февруари 2012 - 00:28

View PostDigger, on Feb 10 2012, 21:08, said:

И сия кво? Няма да докарат някоя нова и актуална банда, ами някви старчоци като GODSMACK!!! Все пак , не сме 90-те години на миналия век, а 2012 година!

Toва е положението! Само пенсионери! Те даже не могат да се дерат хубаво и не носят бейзболни шапки, но в тази държава сме принудени да слушаме именно това. Не може някакви пенсионери да ме забавляват мен! Точка!
NO SINGLE BOOK WERE BEHELDEN BY ME
OH, NO QUESTION I CANNOT DO ANSWER
ONLY ONE SINGLE LAMP DO SHOW ME THIS WAY
AND THAT IS THE EYE OF SATAN!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users