Jump to content

Sofia Rocks 20127-8 юли 2012, Национален стадион "Васил Левски"

1082 replies to this topic

#181 fyrgi

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 38 posts

Posted 10 февруари 2012 - 10:43

View Postwhiplash159, on Feb 10 2012, 10:40, said:

...В резултат събитието се нарежда до най-посещаваните концерти в България, рамо до рамо с Мадона и AC/DC.

...и Lepa Brena

#182 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 10 февруари 2012 - 10:49

За тези, които имат или ще имат притеснения относно това, че билетите за пред сцената се делят на "Ляво" и "Дясно" - говорихме с организаторите, които ни казаха, че това е направено с цел да се раздели потока от хора на две и половината да влизат от едни входове, а другата половина - от други. Иначе вътре на стадиона НЯМА РАЗДЕЛЕНИЕ на "Фронт - ляво" и "Фронт - дясно". Демек - няма пътека по средата, както беше на AC/DC.
Ако вие имате билет за "Ляво", а ваш приятел за "Дясно" - ще можете вътре да сте заедно без проблеми.

Също така ги питахме как им вървят продажбите на билетите. Отговорът беше - "Изключително добре! До момента билетите се продават с темповете на Metallica и AC/DC".
I don't know how I managed it...

#183 satanicart

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 420 posts

Posted 10 февруари 2012 - 11:00

Честито на печелившите :worship:

#184 Agent Orange

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 254 posts

Posted 10 февруари 2012 - 11:12

Страхотно е,че Godsmack най-накрая идват в България !!! :worship: Сега остава да НЕ обявят Корн и да обявят някои други страхотни (за мен) групи за 7-ми и всичко ще е супер.Вярно,че с тези групи вторият ден засега се чудя дали да го посетя,но дано поне на 7-ми програмата за мен бъде страхотна,пък другият ден ще го мислим. :)

#185 Veron

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 150 posts

Posted 10 февруари 2012 - 11:22

View PostAgent Orange, on Feb 10 2012, 11:12, said:

Страхотно е,че Godsmack най-накрая идват в България !!! :worship: Сега остава да НЕ обявят Корн и да обявят някои други страхотни (за мен) групи за 7-ми и всичко ще е супер.Вярно,че с тези групи вторият ден засега се чудя дали да го посетя,но дано поне на 7-ми програмата за мен бъде страхотна,пък другият ден ще го мислим. :)

ЕЕЕЕЕЕЕЕ защо без Корн... Аз така се надявам да ги обявят - ще разкъртят преди Godsmack !!!
Cannot the Kingdom of Salvation take me home...

#186 Agent Orange

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 254 posts

Posted 10 февруари 2012 - 11:37

View PostVeron, on Feb 10 2012, 11:22, said:

ЕЕЕЕЕЕЕЕ защо без Корн... Аз така се надявам да ги обявят - ще разкъртят преди Godsmack !!!

Не мога да понасям Корн.Всъщност харесвам само 2 техни песни: Word Up и Another Brick in the Wall като общото между двете парчета е,че и двете са кавъри. :) Както казах - аз не ги искам на фестивала,а доста други съм сигурен,че адски много искате да ги видите на живо юли месец,в София.Просто ако ги обявят и свирят преди Godsmack на мен ще ми е доста тегаво,по време на сета на Корн и не знам как ще го изтърпя,но да видим - все още няма нищо официално и всичко засега са само слухове и догадки. :worship:

#187 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 10 февруари 2012 - 11:41

Информация за концерт на Foo Fighters в София се появи в страницата на американския сайт Concert Boom, наред с точните дати и локации на още 16 предстоящи изяви на американската рок банда, 12 от които вече са обявени и в официалния сайт на музикантите.
Събитието в София няма посочена дата, нито място на провеждане, но още от лятото на 2011 година името на бандата, която ще вземе участие в шоуто на Grammy Awards 2012 на 12 февруари, се спряга във връзка с програмата на тазгодишния Sonisphere Festival.
От тук :worship:
Смятам, че ако дойдат в България, то ще е като хедлайнер на фестивал (най-вероятно този), а не на самостоятелен концерт.

Edited by Metal Heart, 10 февруари 2012 - 11:44 .

It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#188 jasta

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 260 posts

Posted 10 февруари 2012 - 11:51

И сега какво излиза?Няма да има еднодневни билети ли?Иначе Корн са по-големи от Годсмак и повечето фенове на Годсмак се кефят и на тях.

#189 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 10 февруари 2012 - 12:02

View Postjasta, on Feb 10 2012, 11:51, said:

Иначе Корн са по-големи от Годсмак и повечето фенове на Годсмак се кефят и на тях.

Чак даже се чудя как ги събра двете групи в едно изречение... :worship: Добре, че са само повечето, а не всички. :)

#190 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 10 февруари 2012 - 12:22

http://www.katehizis...ws.php?id=20976
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#191 THE DEADMAN

Bultras

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 390 posts

Posted 10 февруари 2012 - 13:07

View Postjasta, on Feb 10 2012, 11:51, said:

Иначе Корн са по-големи от Годсмак и повечето фенове на Годсмак се кефят и на тях.

"кО каза, кО?" :worship:

#192 jasta

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 260 posts

Posted 10 февруари 2012 - 13:35

View PostTHE DEADMAN, on Feb 10 2012, 14:07, said:

"кО каза, кО?" :worship:
И кое точно от двете не е вярно.Че всички слушащи Корн,ще отидат на Годсмак ли?Или че Корн в историческо отношение и влияние са по-големи от Годсмак?Айде точно за този стил да не ми спорите.

#193 Karolina

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 102 posts

Posted 10 февруари 2012 - 14:19

View Postjasta, on Feb 10 2012, 13:35, said:

историческо отношение и влияние

"Историческо", употребено редом с група, основана през 1993 година, някак не ми се връзва :worship:

#194 Hetfield

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 1 posts

Posted 10 февруари 2012 - 14:21

Godsmack, Killswitch Engage, Megadeth, Korn, Down -7.7.12 :worship:

#195 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 10 февруари 2012 - 14:23

Абе, таковата, аз искам да попитам... Кога ще пускат еднодневните билети? :worship:

#196 Karolina

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 102 posts

Posted 10 февруари 2012 - 14:31

View PostSatyr, on Feb 10 2012, 14:23, said:

Абе, таковата, аз искам да попитам... Кога ще пускат еднодневните билети? :worship:

Днес това е най-задавания въпрос в цялото интернет-пространство :)
Очарователна е тъпоумната последователност, с която хората се мотивират и си държат на еднодневните билетчета... Освен, че дразни безумно :D

#197 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 10 февруари 2012 - 14:39

View PostKarolina, on Feb 10 2012, 14:31, said:

Очарователна е тъпоумната последователност, с която хората се мотивират и си държат на еднодневните билетчета... Освен, че дразни безумно :worship:

Не толкова очарователно е и крайното ти изказване, защото така илиза, че който иска да ходи само 1 ден, или трябва да си купи от най-евтините билети и да гледа от птичи поглед, или да прежали 120лв. за 1 група+ пълнеж.

#198 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 10 февруари 2012 - 14:45

По-скоро иде реч, че след като е изрично казано, че билетите са само двудневни, хиляди, маса, народ продължават да питат кога ще има еднодневни.

Аз имам идея! Ще предложа на БЕК да пуснат еднодневни на цени... равни или по-високи от двудневните :worship:

#199 Shagrath

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 46 posts

Posted 10 февруари 2012 - 14:57

Пълно е с безмозъчни същества, които питат за еднодневни билети. Внесто да се радват, че имат възможността от 60 до 120 лв. да гледат 2 дена групи, които са мечтани в България, те горките само мънкат. Колко пъти ще ти се отдаде възможност да гледаш GODSMACK и Guns за 100 лв. (примерно може и по-малко). Ами айде да направят билетите 20 лв. а промоционалните по 5 лв.

Само можем да се радваме на случващото се и живот и здраве на лято да видим любимите си групи.

#200 violator

Malloy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2234 posts

Posted 10 февруари 2012 - 14:59

View PostShagrath, on Feb 10 2012, 14:57, said:

Пълно е с безмозъчни същества, които питат за еднодневни билети.

По-скромно с епитетите. :worship:
Изобщо не е безмозъчно, а е напълно логично да се пита за еднодневни билети. Ако организаторът си беше направил труда изрично да конкретизира, че еднодневни билети няма да има, почти нямаше да се шуми по въпроса.
-----------------------------------------
Слушай силно!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users