Jump to content

Sofia Rocks 20127-8 юли 2012, Национален стадион "Васил Левски"

1082 replies to this topic

#121 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 06 февруари 2012 - 13:29

View PostTHE DEADMAN, on Feb 6 2012, 13:23, said:

Дано по - скоро излезне инфото и за втория хедлайнер.

Който да компенсира липсата на еднодневни билети. Групите до тук не са за мен изобщо. :)

#122 whiplash159

The Grim Squeaker

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2593 posts

Posted 06 февруари 2012 - 13:30

Ugly Kid Joeeeeeeeeeeeeeeeee!!! ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
ПИСУК!

#123 antubis

непослушник

• Тамплиери
  • PipPipPipPip
  • 773 posts

Posted 06 февруари 2012 - 13:37

Въпреки, че фестивала има Guns, все още не мога да се зарадвам. Цените са много сладки - 60лв. - ако искаш гледай само един ден, ако искаш и двата. Wacken също няма one day tickets тази година.
Opeth (3), TSO (2), Roger Waters (4)

#124 satanicart

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 420 posts

Posted 06 февруари 2012 - 13:38

"Все още не мога да кажа къде ще е концертът." :) :harhar: :) Съвсем наскоро можеше :lol:

Току що видях и новото прес съобщение. От него разбрах, че със сигурност няма да ходя втория ден. Колкото до първия - предстои да видим, но едва ли ще ме привлече нещо...

#125 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 06 февруари 2012 - 13:40

Имам лошо предчувствие, надявах се Петър Петров да е оползотворил по-добре "времето за размисъл". Искрено му желая успех и дано аз не съм прав в предположенията си...
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#126 satanicart

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 420 posts

Posted 06 февруари 2012 - 13:42

View Postjasta, on Feb 6 2012, 11:55, said:

Никога няма да ми омръзне да казвам истината за концертния живот у нас.Макар че има леко съживяване последните 2-3 години.Но не ме упреквай,че живея в 2012-а,а не в 80-те.

:) :harhar: :)

#127 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 06 февруари 2012 - 13:58

Какви 80-те ви гонят, бе, вие знаете ли дедо ви Иги от кои години е?! :harhar:

Posted Image

:)
I don't know how I managed it...

#128 Envy

Not Telling

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2409 posts

Posted 06 февруари 2012 - 14:05

The Stooges за стотина лева в центъра на София? Бива, бива, и още как... :)
А и Axl и UKJ са приятен бонус. Що се отнася до факта, че стадионът ще е полупразен (поне през въпросния втори ден на фестивала) - не ми дреме... а и не е мой проблем.

#129 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 06 февруари 2012 - 14:20

^
Полупразен стадион "Васил Левски" означава около 30 000 души публика. При такава посещаемост организаторите ще са напълно доволни, а и фестивалът автоматично ще се превърне в най-посетеното рок събитие у нас за годината, изпреварвайки в пъти конкуренцията.

#130 garigazari

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 138 posts

Posted 06 февруари 2012 - 14:21

Чувствам се длъжен да хейтна и аз. За първи път ще ми е.

И това ли ви е невероятния софийски фествивал с големите надежди за пълнеж. Невероятен лайн'ъп няма що? И аз с всичкия си акъл да се надявам на нещо интересно, пък то. По-добре да беше направил самостоятелен концерт на Аксел и компания в новата зала. Тия групи са си най-много за Бургас. Просто след четворката и Рамщайн хората се надяваха на нещо подобно, но уви.
Поне братята сърби са се "сцепили" тая година. Една екскурзийка добре ще ми дойде.

Ама как само ги въртят тия маркетингови простащини: "Спортното съоръжение, което завинаги записа в паметта на феновете незабравими моменти от концертите на AC/DC, METALLICA и RAMMSTEIN".
Това е като в киното. Очаквайте от режисьора на "Криминале", новия невероятен 3Д, ултра, невероятен, зашеметяващ филм. :) :harhar: :)

Edited by garigazari, 06 февруари 2012 - 14:24 .

#131 andro

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 48 posts

Posted 06 февруари 2012 - 14:22

Всъщност втория ден от фета се очерава доста добър(за моя вкус) :)
Дано някой наистина се сети да подари на чичо Ахл хубав будилник(може руски, от ония дето картят мивки и будят цял панелен блок за първа смяна в завода) за РД (да е жив и здрав, и да му пожелаен да не закаснява и да не ни разочарова) :harhar:
Честито на който се кефи и чакаме подробности за 1вия ден :)

#132 Envy

Not Telling

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2409 posts

View PostOzzy, on Feb 6 2012, 14:20, said:

Полупразен стадион "Васил Левски" означава около 30 000 души публика.
Не, полупразен "ВЛ" означава под 10 хиляди.
Единственият шанс да греша жестоко е БЕК да докарат нещо наистина, ама наистина силно през първия ден.

#133 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Добре, че няма да е на стадион "Българска армия", че след трагичния инцидент в деня на Sofia Rocks миналата година, не ми се щеше да стъпвам в този район.
Оставам си в очакване на групите от първия ден :)
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#134 HeathenHeart

The Art of Lore

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 2139 posts

Posted 06 февруари 2012 - 14:25

View Postjasta, on Feb 6 2012, 11:55, said:

Никога няма да ми омръзне да казвам истината за концертния живот у нас.Макар че има леко съживяване последните 2-3 години.Но не ме упреквай,че живея в 2012-а,а не в 80-те.
Аз съм от по-старото поколение, но смятам, че по същество си прав. Само че имай мярка - спри да пишеш това във всеки втори твой пост.

View PostBeerMe, on Feb 6 2012, 13:29, said:

Групите до тук не са за мен изобщо. :)
+1

View Postmarillion, on Feb 6 2012, 13:40, said:

Имам лошо предчувствие,
И аз, особено ако не докарат наистина голям хейдлайнер първия ден. Нещо пак се правят опити за ловене на маймуни с трици.
Hedniska Blod

#135 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 06 февруари 2012 - 14:29

View PostOzzy, on Feb 6 2012, 14:20, said:

^
Полупразен стадион "Васил Левски" означава около 30 000 души публика. При такава посещаемост организаторите ще са напълно доволни, а и фестивалът автоматично ще се превърне в най-посетеното рок събитие у нас за годината, изпреварвайки в пъти конкуренцията.

Максимум 15-20 000, дори май се изхвърлям доста. Не случайно и схемата, ако правилно съм я разчел, предполага първоначална продажба на билети без сектор "Б".

Като цяло се получава много приятен "лйн-ъп" в този ден, но твърде далеч от предпочитанията на потенциалната аудитория на този фестивал...

Със също толкова спорен успех щеше да се възприеме и "лайн-ъп" начело с Брус Спрингстийн. Знаеш, подобен вариант все пак е съществувал. Да, ама Брус пълни самостоятелно стадиони в Европа и САЩ, а тук го очакват не повече от 5 000 истински фена. Ако е част от фест, максимум 15-20 000 и пак стигаме до горното число. Аксел, при цялото ми уважение, не е GnR и няма как да настъпи истерия за билети. Не знам, много спорен ми се струва този фестивал, дано греша в прогнозите си...
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#136 Minstrel in the Gallery

Too Old To Rock'N'Roll, Too Young To Die!

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 592 posts

Posted 06 февруари 2012 - 14:30

Аз пък няма да хейтвам и ще кажа с голям кеф - със сигурност ще бъда на стадиона в деня, в който "Чифтета и Трендафили", "Иги Поп и Попадиите" и "Грозното Хлапе Джо" свирят и пеят на българска земя. Това ще е концерт за чудо и приказ! Аз ще съм там, който иска да идва - да идва, който не иска - да си хейтва колкото иска :)

#137 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 06 февруари 2012 - 14:33

View Postmarillion, on Feb 6 2012, 14:29, said:

Максимум 15-20 000, дори май се изхвърлям доста
Аз не казвам колко човека ще има на стадиона. Аз просто отбелязвам, какво означава "полупразен "Васил Левски"".
Това, което споменава Envy като посещаемост - 10 000 - не е "полупразен "Васил Левски"". Това е грозна картинка. Само си го представи.

В Белград, на концерта на Гънс имаше между 15 и 17 000 човека.

#138 masliankov

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 2 posts

Posted 06 февруари 2012 - 14:37

Аз очаквам доста добър фест и добра посещаемост. Цените са доста добри за двудневен фест, а определено колкото има недоволни - толкова има и доволни от досега обявените групи.
Дано се окаже вярно и за Godsmack...

#139 violator

Malloy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2234 posts

Posted 06 февруари 2012 - 14:39

View PostMetal Heart, on Feb 6 2012, 14:22, said:

Добре, че няма да е на стадион "Българска армия", че след трагичния инцидент в деня на Sofia Rocks миналата година, не ми се щеше да стъпвам в този район.

Ами, той районът е същия. Но така или иначе въпросният инцидент нямаше нищо общо с концерта.

Аз съм много доволен от селекцията за втория ден. Около полезно изкопаемо като Иги винаги е интересно. А колкото и да е издухан като певец, Аксел е образ невъзможен. :) Освен това Guns имат чудесни и заредени с много енергия парчета.

И живо ме интересува, защо няма еднодневни билети!?
-----------------------------------------
Слушай силно!

#140 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 06 февруари 2012 - 14:41

View Postviolator, on Feb 6 2012, 14:39, said:

И живо ме интересува, защо няма еднодневни билети!?

Ще има, знаеш, прояви малко търпение и приеми случващото се за елементарен маркетингов ход... ;)
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users