Jump to content

Sofia Rocks 20127-8 юли 2012, Национален стадион "Васил Левски"

1082 replies to this topic

#1021 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 11 юли 2012 - 13:07

View PostOzzy, on 11 юли 2012 - 12:13 , said:

Трябвало е повече да слушаш Металика и днес щеше да разбираш от музика доста повече B)

Ако и баба ми беше мъжка... :stinker:
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#1022 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 11 юли 2012 - 13:10

Ето, пак... Не се вслуша в чуждо мнение, не опита, не желае да се научи. Типично по прогресарски :(
I don't know how I managed it...

#1023 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 11 юли 2012 - 13:12

View PostJoey, on 11 юли 2012 - 13:03 , said:

http://dariknews.bg/...audio_id=113946

Нека да сменим малко полюса на разговора и да коментираме думите на Г-н Петър Петров пред радио Дарик.
Излиза, че българският фен отново е виновен за отсъствието на Gotsmack с късната си покупка на билети. Хммм.....

Пак да повторя. ПП е абсолютно прав, но не намира подходящите думи. Обстоятелствата свързани с дейността му през последните години изискват друг начин на поднасяне на информацията отвътре. Дали пък няма да ме послуша и да си намери качествен ПиАр?

View PostOzzy, on 11 юли 2012 - 13:10 , said:

Ето, пак... Не се вслуша в чуждо мнение, не опита, не желае да се научи. Типично по прогресарски :(

:metal: :metal: :metal:

Само хеви...
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#1024 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 11 юли 2012 - 13:15

Сачмо проги... Това си ти. Защото аз слушам и хеви, и рок, и прогресив, и какво ли още не. А ти си турил капаците и единственото различно от прог, дето ти влиза в главата, е Мюзя :harhar:

#1025 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 11 юли 2012 - 13:24

Те и те са прог, бре... :lol2:

Иначе, сериозно, много добре знаеш, че въобще не е така и наред с прог слушам страшно много класически рок, алтърнатив, блус и откъслечни уейв групи от дарк периода на стила. Въпросът е в това, че си позволявам да коментирам преимуществено прог, а ти си от хората, които принципно коментираш всичко, включително и MUSE... ;)
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#1026 Joey

Psychosocial

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 868 posts

Posted 11 юли 2012 - 13:26

View Postmarillion, on 11 юли 2012 - 13:12 , said:

Пак да повторя. ПП е абсолютно прав, но не намира подходящите думи. Обстоятелствата свързани с дейността му през последните години изискват друг начин на поднасяне на информацията отвътре. Дали пък няма да ме послуша и да си намери качествен ПиАр?

Съгласен, но повтаря като развалена латерна, феновете виновни за това, за онова. Не мога да повярвам, че е възможно да бъде на загуба от тазгодишния Sofia rocks, след отпадането на Iggy, Lou Gram и Godsmack. Това са немалко пари за техните хонорари, които БЕК няма да плати. Да не говорим за спестените пари за продукция от първият ден. Нямаше пиро ефекти и прочее. Изобщо отношението му става крайно враждебно! В крайна сметка ние сме хората, които издържаме неговият бизнес.

Insane in my brain

#1027 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 11 юли 2012 - 13:36

View Postmarillion, on 11 юли 2012 - 13:24 , said:

слушам страшно много класически рок, алтърнатив, блус и откъслечни уейв групи от дарк периода на стила
Това е вярно. Както е и вярно, че рано или късно набеждаваш всичко онова, което си изброил, че или е прог, или се родее с прога :harhar: Или с други думи, се връщаме към Първо златно правило на прогресаря, което гласи:

"Всичко, което е качествено и непреходно, е прогресив." B)

#1028 HeathenHeart

The Art of Lore

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 2139 posts

Posted 11 юли 2012 - 13:40

^Забрани ни хубаво и напоително да си се караме, за да стане темата за прогресив. :harhar:
Hedniska Blod

#1029 Minstrel in the Gallery

Too Old To Rock'N'Roll, Too Young To Die!

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 592 posts

Posted 11 юли 2012 - 13:43

^
Нищо де, ние може да се опитаме да се караме и на тема прог :D

P.S.: Донякъде съм съгласен с изказването на г-н петър петров, но съм съгласен и с изказването на Joey - промоутърите зависят от нас, а не ние от тях, а поведението на въпросния господин е меко казано невъзпитано и неприемливо!!!

#1030 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 11 юли 2012 - 13:46

View PostJoey, on 11 юли 2012 - 13:26 , said:

Не мога да повярвам, че е възможно да бъде на загуба от тазгодишния Sofia rocks, след отпадането на Iggy, Lou Gram и Godsmack. Това са немалко пари за техните хонорари, които БЕК няма да плати.

Това очевидно ние двамата с теб не знаем дали отговаря на истината. Напротив, почти 100% съм сигурен, че хонорарите на отпадналите артисти са били платени много отдавна. Въпрос на договор е дали сега сумата ще бъде възстановена на БЕК от тях и най-важното кога ще се случи това. Същото се отнася и за една евентуална застраховка, дано БЕК не са спестили пари за нея. Нали разбираш, че монетата има две страни и не всичко което лети се яде? ;)

View PostHeathenHeart, on 11 юли 2012 - 13:40 , said:

^Забрани ни хубаво и напоително да си се караме, за да стане темата за прогресив. :harhar:

Той Ози отдавна е доказал, че е неосъзнат прогресар, но за всичко се изисква време, а при него малко повече от обичайното... :lol2:
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#1031 Valtyr

Artisan ov War

• Отлъчени
  • PipPipPip
  • 380 posts

Posted 11 юли 2012 - 13:51

View PostSatyr, on 10 юли 2012 - 19:06 , said:

Знаеш какво е "дедукция" и "индукция" в логиката, нали?
Целият ти постиг е дедуктивно изграден:
Случила се е някаква случайност на някой концерт, позволила в последния момент да се влезе по-евтино, и ти си правиш генерален извод, че е по-добре винаги да чакаш, разчитайки пак на някаква случайност.

Извинявай, обаче се обърках. Това не е ли индукция?
NO SINGLE BOOK WERE BEHELDEN BY ME
OH, NO QUESTION I CANNOT DO ANSWER
ONLY ONE SINGLE LAMP DO SHOW ME THIS WAY
AND THAT IS THE EYE OF SATAN!

#1032 Joey

Psychosocial

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 868 posts

Posted 11 юли 2012 - 13:56

View Postmarillion, on 11 юли 2012 - 13:46 , said:

Това очевидно ние двамата с теб не знаем дали отговаря на истината. Напротив, почти 100% съм сигурен, че хонорарите на отпадналите артисти са били платени много отдавна. Въпрос на договор е дали сега сумата ще бъде възстановена на БЕК от тях и най-важното кога ще се случи това. Същото се отнася и за една евентуална застраховка, дано БЕК не са спестили пари за нея. Нали разбираш, че монетата има две страни и не всичко което лети се яде? ;)

Е да, ти сериозно ли мислиш, че Godsmack и другите изпълнители няма да върнат хонорарите си при несъстоял се концерт. В най-лошия случай, парите за заплащането им ще бъдат възстановени от застрахователя.

Insane in my brain

#1033 Jimmy Pop

пишман-естет

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1122 posts

Posted 11 юли 2012 - 13:57

View PostMinstrel in the Gallery, on 11 юли 2012 - 10:26 , said:

Аз пък не мога да разбера следното - аз, след като съм влезнал с покана примерно на даден концерт, защо трябва да се чувствам виновен за това? За да не ме нарече някой "недоволен авантаджия" и трябва задължително след като отивам на концерт с покана да харесам продукта, който ми предлагат, така ли? И ако отида с покана трябва да съм задължително доволен?!?!? Не разбирам логиката на изказването - отивам на концерт /начина няма абсолютно никакво значение - с билет, с пропуск, чрез приятел от охраната, който ме вкарва на аванта/ и там гледам боза - и след концерта нямам право да споделя, че съм гледал боза, защото ще ме обявят за недоволен и постоянно мрънкащ, така ли?

Ако предварително знаеш, че ще гледаш боза - нямаш право да се оплакваш след това. Просто е като боб.

#1034 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 11 юли 2012 - 13:59

View Postmarillion, on 11 юли 2012 - 13:46 , said:

но за всичко се изисква време, а при него малко повече от обичайното... :lol2:

И на Дарт Вейдър му трябваше бая време, за да успее Тъмната страна да го погълне, но накрая се предаде мрачните сили, нали? От друга страна, Йода, Люк и останалите джедаи устояха на изкушението и останаха на страната на Доброто до края. И Доброто победи ;)

Така че, не ме чакай скоро при теб :starwars:

#1035 HeathenHeart

The Art of Lore

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 2139 posts

Posted 11 юли 2012 - 14:03

View PostMinstrel in the Gallery, on 11 юли 2012 - 13:43 , said:

^
Нищо де, ние може да се опитаме да се караме и на тема прог :D
Няма да се получи, защото сега света ще прочете страшно признание. :harhar: Всъщност аз харесвам прогресив, не в детайли и не всичко, но по нещо от различни периоди - като се почне от края на 60-те и началото на 70-те и се стигне до разни кръстоски с прогресив от наши дни.
Hedniska Blod

#1036 Valtyr

Artisan ov War

• Отлъчени
  • PipPipPip
  • 380 posts

Posted 11 юли 2012 - 14:03

View PostSeaborn, on 10 юли 2012 - 21:55 , said:

Ай пентаграми и маргаритки!

Паган блек метъл ли е това?
Не мога да разбера, каква е тази агресия от човек с аватар на Ян Андерсън? Подобно нещо се очаква по-скоро от човек с аватар на Triptykon(име, далеч по-невзрачно от Ян Андерсън. Кой, по дяволите, е този Том Фишър?????) , но той проявява уважение към по-леките жанрове и представящите ги групи. Моля, уважението да бъде взаимно.

#1037 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 11 юли 2012 - 14:05

View PostOzzy, on 11 юли 2012 - 13:03 , said:

От тук нататък ще трия всяко мнение, което се опитва да обясни на някой, колко не е прав като е почувствал нещата еди как си.

Добре, че си написах мнението за ПП и интервюто му преди това. Не за друго ама не е прав :lol:

#1038 Valtyr

Artisan ov War

• Отлъчени
  • PipPipPip
  • 380 posts

Posted 11 юли 2012 - 14:07

View PostHeathenHeart, on 11 юли 2012 - 14:03 , said:

Няма да се получи, защото сега света ще прочете страшно признание. :harhar: Всъщност аз харесвам прогресив, н

Posted Image

#1039 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 11 юли 2012 - 14:08

View PostJoey, on 11 юли 2012 - 13:56 , said:

Е да, ти сериозно ли мислиш, че Godsmack и другите изпълнители няма да върнат хонорарите си при несъстоял се концерт. В най-лошия случай, парите за заплащането им ще бъдат възстановени от застрахователя.

Аз по-горе написах, важно е кога ще се случи това? Ако БЕК вече са извършили колосален разход и са платили хонорарите на артистите предварително, по всяка вероятност нямат възможност да повторят този разход, за да възстановят парите на хората моментално. Същото е по отношение на застраховката, няма застраховател, който да изплати подобна сума веднага. Пак повтарям, не оправдавам ПП, опитвам се да вляза в положението му и да покажа другата гледна точка. Това с което БЕК и конкретно ПП сгрешиха са предприетите неадекватни действия и изявления след настъпилите обстоятелства, както тази година, така и миналата...
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#1040 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 11 юли 2012 - 14:10

View PostHeathenHeart, on 11 юли 2012 - 14:03 , said:

Няма да се получи, защото сега света ще прочете страшно признание. :harhar: Всъщност аз харесвам прогресив, не в детайли и не всичко, но по нещо от различни периоди - като се почне от края на 60-те и началото на 70-те и се стигне до разни кръстоски с прогресив от наши дни.

Сега кажи, че не обичаш онзи лигльо Скайукър и ще ти направя неприлично предложение... :lol2:
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users