Аз пък не мога да разбера следното - аз, след като съм влезнал с покана примерно на даден концерт, защо трябва да се чувствам виновен за това? За да не ме нарече някой "недоволен авантаджия" и трябва задължително след като отивам на концерт с покана да харесам продукта, който ми предлагат, така ли? И ако отида с покана трябва да съм задължително доволен?!?!? Не разбирам логиката на изказването - отивам на концерт /начина няма абсолютно никакво значение - с билет, с пропуск, чрез приятел от охраната, който ме вкарва на аванта/ и там гледам боза - и след концерта нямам право да споделя, че съм гледал боза, защото ще ме обявят за недоволен и постоянно мрънкащ, така ли?
На един приятел от ОББ му бяха дали покана за концерта, той не харесва тези групи, предложи ми я и влезнах с нея, пари не съм давал. Само че като влезнах, това което гледах, никак, ама никак не ме очарова. Гледах само Гънс и давам мнение само за тях - Аксел е толкова далеч от понятието певец, колкото аз от нивото на игра на Федерер по тенис. Музикантите са страхотни, свиреха чудесно, звука беше калпав, а Аксел, като черешката на тортата, беше най-калпав от всичко останало. Е, трябва ли да бъда искрен и да си кажа мнението или трябва да кажа - абе гледах безплатно един концерт и всичко беше страхотно.... Просто не виждам смисъл да се критикува някой, който си казва мнението, при условие, че явно не само аз и Violator-a смятаме, че Аксел беше трагичен ...

Като си очаквал много повече от някой, а той те е разочаровал с изпълнението си, как трябва да реагирам - "видях легенда и той беше трагичен, ама нали е легенда, всичко му прощавам" или "видях легенда и той беше трагичен - повече няма да си направя труда да стъпвам на негови концерти". Всеки сам си избира отговора, аз отговор за себе си вече си имам ...
Edited by Minstrel in the Gallery, 11 юли 2012 - 10:28 .