Смешни картинкинай-различни
Started by Satyr, авг 28 2007 09:18
493 replies to this topic
Posted 04 април 2008 - 16:02
Може би не точно "смешна картинка", но нещо което също би разсмяло някои от вас. Това е есето на синът ми на тема "My favourite type of music..."
Жалко, че учителката му по английски не е разбрала мъката на която е положен той в къщи и не е оценила работата му по достойнство с оправданието, че написаното не е по темата...
Жалко, че учителката му по английски не е разбрала мъката на която е положен той в къщи и не е оценила работата му по достойнство с оправданието, че написаното не е по темата...

Attached Files
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 04 април 2008 - 16:28
marillion, on Apr 4 2008, 17:02, said:
Може би не точно "смешна картинка", но нещо което също би разсмяло някои от вас. Това е есето на синът ми на тема "My favourite type of music..."

The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?
Posted 04 април 2008 - 16:35

Това е най-невероятно смешното нещо, което съм виждала през живота си, честно!!!!!!!!!!!
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 06 април 2008 - 15:12
Е не
Това не е реално !
Горкото дете индиид, бива ли такова нещо тц тц. Но не си се справил добре
От толкова слушане трябва да заобича музиката, туй то. На 4-5 годишна възраст сама си намирах IV-ката от цялата стена със цд-та, пусках си я и куфеех яко на Блек Дог, а на Стеъруей ту Хевън плачех
Прейз бащата
Ама не ме насилваше той де, слабостта към зеп си е оттогава май
Остав детето на мира обаче, това наистина е жестоко, отчаянието се усеща във всеки един параграф...

walk into the jaws of hell.
Posted 06 април 2008 - 15:24
Е, какво го защитавате всички все едно аз го насилвам да слуша тази музика?
Има си стая, да си стои там и да не слуша разни упадъчни прогресарщини като не иска. Ама, ха де!
Истината е, че допреди две години малкият свиреше на пиано. Даже имаме синтезатор Yamaha в къщи, купен му специално за целта. Бях много горд с него.
Ходеше два пъти седмично на уроци. Надявах се да стане новият Кийт Емерсън.
И изведнъж, като стана на 10 преди две години реши, че компютрите и интернет е нещо по-интересно от пианото. Такава е днешната младеж, никаква духовна храна не ще тя. Дай и CS и WoW на нея ти и друго и не требе....

15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 07 април 2008 - 13:04
marillion, on Apr 6 2008, 16:24, said:
Е, какво го защитавате всички все едно аз го насилвам да слуша тази музика?
Има си стая, да си стои там и да не слуша разни упадъчни прогресарщини като не иска. Ама, ха де!
Истината е, че допреди две години малкият свиреше на пиано. Даже имаме синтезатор Yamaha в къщи, купен му специално за целта. Бях много горд с него.
Ходеше два пъти седмично на уроци. Надявах се да стане новият Кийт Емерсън.
И изведнъж, като стана на 10 преди две години реши, че компютрите и интернет е нещо по-интересно от пианото. Такава е днешната младеж, никаква духовна храна не ще тя. Дай и CS и WoW на нея ти и друго и не требе.... 

И сигурно вече си наясно, че борбата с компютрите, игрите и интернета освен, че не може да бъде изведена до успешен край, е и напълно излишна, да не кажа противопоказна

... Through dreams I influence mankind...
Posted 07 април 2008 - 18:03

И това ми била учителка!? Пфу!!! Тя не знае ли, че всяка тема рано или късно се превръща в тема за прогресив

Ето защо образованието ни е на туй дередже

Posted 10 април 2008 - 12:26
Тфа е извратено...
walk into the jaws of hell.
Posted 12 април 2008 - 20:50
Tejuk Metalist, on Apr 12 2008, 12:19, said:
Ама Вейдър не!

HeathenHeart, on 28 януари 2013 - 13:29 , said:
Бира, водка и прогресив са вредни за здравето. В най-добрия случай водят до тенис. :harhar:
Posted 25 април 2008 - 09:53
Един важен филологически въпрос!
Съветвам ви да обърнете внимание на коментарите към поставения за разрешаване филоложки проблем...
Съветвам ви да обърнете внимание на коментарите към поставения за разрешаване филоложки проблем...

15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 28 април 2008 - 22:43

Това дете, мили мои, ще стане невероятен форумец, от когото ще произлязат велики сентенции от ранга на
I don't have a favourite type of music!!! And I don't like other types of music.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users