marillion, on Jul 3 2011, 19:00, said:
Запознах се с Джими на един мач на "Армията". Било е през 1987/88г. Седна до мен в сектор "А", аз вече не ходех в агитката по онова време, а го давах кротко. Тогава имахме уникален отбор. Достатъчно е да спомена за "Атомното нападение" в състав Ицо, Емо и Любо и няма нужда да казвам нищо повече. Джими седна до мен и от самото начало започна да ме разпитва какъв съм и защо съм фен на ЦСКА. Голям образ! Джими разбира от футбол и уважаваше онзи отбор на ЦСКА, въобще феновете от онова време нямаха нищо общо с тези от сегашните агитки. Затова е виновен оня измекяр-византиец Лафчис, който в средата на 90-те години сложи край на спортното съперничество и положи основите на омразата между двата гранда. Но, това е друга тема... Джими не спря да ми дудне на главата и в края на мача ме попита къде точно живея. Тогава нямаше такива екстри като мобилни телефони. Имах неблагоразумието да му кажа точния си адрес. Джими не си записа абсолютно нищо... На следващата сутрин на вратата се позвъни, а когато отворих, видях Джими ухилен до уши да изстрелва: "Спиш ли бе, чорбарче?"
Няколко пъти по-късно сме се засичали с Джими на различни места в София, но не поддържаме връзка. Джими има (имаше) феноменална памет и винаги се спираше да ме поздрави, все едно сме първи приятели. Обаче, както Ози правилно подчерта, Джими не е човек с който имаш желание да поддържаш чести контакти...

Колега ще ме извиняваш за офтопика, ама да си фен на изкуствено създаден отбор, и да плюеш по Лафчис за спортното съперничество е смешно просто!Още със указа по-който е създаден твоя любим "отбор", започва омразата между двата гранда...
. . . And Justice For All