marillion, on Jul 22 2011, 03:32, said:

От съвета ти подозирам, че си от феновете, които считат Absolution за дефинитивния за Muse албум. Разбирам мнението и съм донякъде съгласен, но пък аз усещам Black Holes and Revelations за по-зрял и улегнал, макар Origin of Symmetry чисто музикално да ми харесва повече. От колекцията им песни бих извадил напред Citizen Erased, New Born, Space Dementia, Map of Problematique, Starlight, City of Delusion, Stockholm Syndrome, Time is Running Out, Bliss, Undisclosed Desires, Hysteria, Endlessly, Take a Bow например. Но и бих отбелязъл, че наблюдавайки The Resistance, съветвам да се подготвиш за бъдещо развитие на групата подобно на Radiohead с Kid A и нататък; личи си, че последният албум е с намалени китари и изваден напред ритъм. Защо това е така - имам своя версия, но не е тук мястото да я давам.
А и всичко това не ме направи фен на групата, м/у другото. Личното ми мнение не го включвам в горния коментар.
ПС. Коментарът да не се счита за призив към събуждане на старата дискусия защо не се харесва Muse.
Edited by Jurisprudent, 22 юли 2011 - 17:22 .