Ozzy, on Oct 24 2011, 19:32, said:
Не знам защо още никой не го е коментирал... Може би никой не е очаквал там изненада, но изненада има:
Днес, следобед, разглеждах подробно изборните резултати в официалния сайт на ЦИК и щях пускам същото инфо, дори търсих една твоя тема свързани с предишните избори, в която беше пуснал "новина" за "изненадващата загуба" на Цонко...
Без да съм пророк, имам чувството, че това са последните дни на Цонко като кмет. Разсъжденията ми са почти същите като твоите, плюс предположението, че дори и при безспорните успехи на Цонев като кмет на община Каварна, е време за промяна и този път гласоподавателите ще пристъпят към нея. Освен, разбира се, ако Цонко не успее да активира допълнителни сили за балотажа, нещо, което не би ме изненадало - все пак достатъчно време е на този пост, за да знае как да постъпи в този момент...
Герберите са на гребена на вълната и това са последните им силни избори, въпреки всичко дори и те ще претърпят някоя и друга планирана загуба и една от тях е може би тази в Каварна...
Мен пък ме е яд за Прошко, разчитах поне на балотаж, но с това име толкова...