Jump to content

Kavarna Rock Fest 201115-17 юли 2011

502 replies to this topic

#441 Adramelech

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 13 posts

Posted 30 юли 2011 - 10:09

View PostDigger, on Jul 30 2011, 08:52, said:

...на-вся-къ-де......щото са "Lucy in the Sky with Diamonds"...

Пич, говориш глупости в момента... Не давали да се снима. На мен защо на мийт-а (на който малко ме разочароваха, но това е друга тема) ми дадоха да се снимам, на концерта нямаше проблеми също, един познат даже в хотела се е снимал с тях. Та кога и къде не са ти дали да се снимаш, че нещо не ми стана ясно.

#442 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 30 юли 2011 - 11:38

Става дума за видеозаснимане от националната телевизия, ако случайно не си разбрал :rolleyes:
Иначе не ми се вярва Lucy-то да е причината, ама хайде :)
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#443 Jurisprudent

Joydivisionist.

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2374 posts
  • Interests:- progressive rock, hardrock, heavy metal, thrash&death metal, alternative, wave/darkwave, gothic, post-punk, industrial, jazz, jazz rock, fusion, blues

Posted 30 юли 2011 - 11:42

Аз пък съм любопитен за нещо друго - LSD не е ли малко остаряла форма на халюциногени? Днес ми се струва, че има по-разпространена употреба на други халюциногени на киселинна основа, та тия момчета да се връщат към LSD-то на едни други поколения.
Plus Ultra.

"This world is totally fugazi."

"We will always be so much more human than we wish to be."

"From the Stars back to our Cities"

Jazz fusion audio centre

1001 albums online

#444 Digger

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 430 posts

Posted 30 юли 2011 - 15:40

View PostAdramelech, on Jul 30 2011, 11:09, said:

Пич, говориш глупости в момента... Не давали да се снима. На мен защо на мийт-а (на който малко ме разочароваха, но това е друга тема) ми дадоха да се снимам, на концерта нямаше проблеми също, един познат даже в хотела се е снимал с тях. Та кога и къде не са ти дали да се снимаш, че нещо не ми стана ясно.
...сега разбрали...пич?

View PostJurisprudent, on Jul 30 2011, 12:42, said:

Аз пък съм любопитен за нещо друго - LSD не е ли малко остаряла форма на халюциногени? Днес ми се струва, че има по-разпространена употреба на други халюциногени на киселинна основа, та тия момчета да се връщат към LSD-то на едни други поколения.

...никой не говори за наркотика... просто са звезди...

#445 Velvet Thorns

jedi knight

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 599 posts
  • Interests:paradise lost | doom metal | death metal | stoner metal | sludge metal | progressive metal | black metal | gothic metal | scandinavian metal | drone metal | post metal | industrial metal | cyber erotica | photography | body modification

Posted 01 август 2011 - 12:05

@Digger
и аз нещо спрях да ти разбирам, за кого и за кога говориш, че не е можело да се снима... за Парадайз мога да кажа, че едни приятели имат снимки с тях от m&g, а видях и доста от концерта...
in my head this all is in my head this all is in my head this all is in my head this all is in my head...

#446 Velvet Thorns

jedi knight

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 599 posts
  • Interests:paradise lost | doom metal | death metal | stoner metal | sludge metal | progressive metal | black metal | gothic metal | scandinavian metal | drone metal | post metal | industrial metal | cyber erotica | photography | body modification

Posted 01 август 2011 - 12:15

View PostMetal Heart, on Jul 30 2011, 12:38, said:

Става дума за видеозаснимане от националната телевизия, ако случайно не си разбрал :metal:
Иначе не ми се вярва Lucy-то да е причината, ама хайде :clapping:
хаа чак сега прочетох това - еми като се знае нивото на националната телевизия учудва ли ви, че не са дали ???!!! рофл
(макар, че точно щото са ми любимата група Парадайз ще призная колко се издразних на Draconian Times турнето от техния вип-пакет... (не съм си го купувала, една приятелка беше))
а ако се вярва на националната телевизия те са надрусани от собственото си страдание, мъка, депресия и меланхолия :clapping:
иначе, гъбите не съдържаха ли лсд?
in my head this all is in my head this all is in my head this all is in my head this all is in my head...

#447 Jurisprudent

Joydivisionist.

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2374 posts
  • Interests:- progressive rock, hardrock, heavy metal, thrash&death metal, alternative, wave/darkwave, gothic, post-punk, industrial, jazz, jazz rock, fusion, blues

Posted 01 август 2011 - 12:32

View PostVelvet Thorns, on Aug 1 2011, 03:15, said:

LSD е лабораторен продукт, създаден въз основа на синтез на вещества, които съществуват в природата, но са извлечени и произведени в т.н. lysergide или още разговорно "киселина". Фактически не гъбите съдържат LSD, а LSD съдържа вещество от гъбите, но обработено.
Ето тук класикът учен Фил Анселмо е разказъл за това вещество

Edited by Jurisprudent, 01 август 2011 - 12:34 .

Plus Ultra.

Jazz fusion audio centre

1001 albums online

#448 Digger

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 430 posts

Posted 01 август 2011 - 19:18

View PostVelvet Thorns, on Aug 1 2011, 13:15, said:

хаа чак сега прочетох това - еми като се знае нивото на националната телевизия учудва ли ви, че не са дали ???!!! рофл
(макар, че точно щото са ми любимата група Парадайз ще призная колко се издразних на Draconian Times турнето от техния вип-пакет... (не съм си го купувала, една приятелка беше))
а ако се вярва на националната телевизия те са надрусани от собственото си страдание, мъка, депресия и меланхолия :metal:

....много оригинално...и явно въобще не си гледала материала, имайки предвид възходящата градация на коментарите ти...Защото "надрусани от собственото си страдание, мъка, депресия и меланхолия" - предполагам говориш за собственото си състояние?

...и за да спрат глупостите за това кой дал и кой не - официално: Sonata, Paradise и Opeth забраниха въобще снимки от кънцертите за телевизии - и на БНТ, и на Васко от "Фрактура", и на Нова. Предполагам заради "като се знае нивото на националната телевизия учудва ли ви, че не са дали"????

Edited by Digger, 01 август 2011 - 19:29 .

#449 Digger

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 430 posts

Posted 01 август 2011 - 19:25

View PostVelvet Thorns, on Aug 1 2011, 13:05, said:

@Digger
и аз нещо спрях да ти разбирам, за кого и за кога говориш, че не е можело да се снима... за Парадайз мога да кажа, че едни приятели имат снимки с тях от m&g, а видях и доста от концерта...

...ааааа това е чудесно... по коя телевизия ще го пуснат, че да го гледаме?

#450 Velvet Thorns

jedi knight

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 599 posts

Posted 02 август 2011 - 15:01

View PostDigger, on Aug 1 2011, 20:25, said:

...ааааа това е чудесно... по коя телевизия ще го пуснат, че да го гледаме?
не се сърди, де, просто е много смешно да се говори, че са меланхолични и депресари... или че някои летят в небесата и затова не са дали да ги снимат за телевизията... според мене по-важното е, че са дали на феновете

Edited by Velvet Thorns, 02 август 2011 - 15:05 .

#451 eddie

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 400 posts

Posted 01 септември 2011 - 11:18

Този септември явно няма да има концерт за празника на мидата в Каварна...

#452 didogun

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 133 posts

Posted 01 септември 2011 - 11:42

Първата вечер фестът ще започне в 20 часа с концерт на група "Аналгин". На 4 септември от 20 часа ще забият момчетата от каварненската рок група АCCESS, а след тях на сцената ще се качат "Сигнал". На 5 септември от 20 часа Поли Генова и "Дани Милев Бенд", които за първи път ще гостуват в Каварна, ще закрият фестивала.

Кой каза, че нямало да има концерт. Не концерт - цял фест.
Афишът е достоен за Монтрьо.

#453 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 24 октомври 2011 - 18:32

Не знам защо още никой не го е коментирал... Може би никой не е очаквал там изненада, но изненада има:

"Досегашният кмет на община Каварна Цонко Цонев и претендентът на ДСБ - Евгени Чобанов, ще се явят на балотаж.

Досегашният независим кмет на община Каварна Цонко Цонев и претендентът на ДСБ за кметския пост - Евгени Чобанов, ще се явят на балотаж, съобщиха от Общинската избирателна комисия. За Цонев, който се подкрепя от ГЕРБ, са дали своя вот 40.05 на сто от избирателите, а за Чобанов - 25.44 на сто. На трета позиция е кандидатът на РЗС Красимир Кръстев, който е получил 18.46 на сто от действителните гласове. Иван Кьосев от БСП е четвърти с 13.55 процента, кандидатът на "Атака" - Георги Алексиев, пети, с 2.51 процента от гласовете. В 17-местния общински съвет по четири мандата имат ГЕРБ, БСП и РЗС, ДСБ разполага с три мандата, ДПС с два."

Източник: bta.bg
I don't know how I managed it...

#454 Jimmy Pop

пишман-естет

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1122 posts

Posted 24 октомври 2011 - 19:00

View PostOzzy, on Oct 24 2011, 19:32, said:

Не знам защо още никой не го е коментирал...

Защото няма какво да се коментира. При 15% преднина в град като Каварна победителят е повече от ясен и балотажът е само фиктивна алинея от законова наредба, която няма как да се заобиколи.

#455 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 24 октомври 2011 - 19:15

Мислиш ли?

Ако има някаква логика (не знам дали има такава), то на втори тур гласовете на РЗС трябва да отидат при противника на Цонко (защото Цонко е подкрепен от ГЕРБ). Нали се сещаш - "Аз ще уволня Бойко Борисов!"

Ако това стане, гласовете се изравняват. И всичко зависи от четвъртия класиран, демек от БСП.

Не твърдя, че това ще бъде сценарият. Просто си разсъждавам.

Цонко губи 20 процента в сравнение с предишните избори. Тогава спечели на първи тур с над 60 процента.

#456 U.D.O.

Bulgarian LionHeart

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 325 posts

Posted 24 октомври 2011 - 19:16

Не знам защо още никой не го е коментирал... Може би никой не е очаквал там изненада, но изненада има:

"Досегашният кмет на община Каварна Цонко Цонев и претендентът на ДСБ - Евгени Чобанов, ще се явят на балотаж.

Досегашният независим кмет на община Каварна Цонко Цонев и претендентът на ДСБ за кметския пост - Евгени Чобанов, ще се явят на балотаж, съобщиха от Общинската избирателна комисия. За Цонев, който се подкрепя от ГЕРБ, са дали своя вот 40.05 на сто от избирателите, а за Чобанов - 25.44 на сто. На трета позиция е кандидатът на РЗС Красимир Кръстев, който е получил 18.46 на сто от действителните гласове. Иван Кьосев от БСП е четвърти с 13.55 процента, кандидатът на "Атака" - Георги Алексиев, пети, с 2.51 процента от гласовете. В 17-местния общински съвет по четири мандата имат ГЕРБ, БСП и РЗС, ДСБ разполага с три мандата, ДПС с два."

Източник: bta.bg

40% заради купеният цигански вот. Чух, че 150 лв давали на циганите в махалата.
"It's your problem if you can't accept ACCEPT, not mine." (Joe Schlared, 1993)

#457 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 24 октомври 2011 - 19:59

Днес, следобед, разглеждах подробно изборните резултати в официалния сайт на ЦИК и щях пускам същото инфо, дори търсих една твоя тема свързани с предишните избори, в която беше пуснал "новина" за "изненадващата загуба" на Цонко...

Без да съм пророк, имам чувството, че това са последните дни на Цонко като кмет. Разсъжденията ми са почти същите като твоите, плюс предположението, че дори и при безспорните успехи на Цонев като кмет на община Каварна, е време за промяна и този път гласоподавателите ще пристъпят към нея. Освен, разбира се, ако Цонко не успее да активира допълнителни сили за балотажа, нещо, което не би ме изненадало - все пак достатъчно време е на този пост, за да знае как да постъпи в този момент... :D

Герберите са на гребена на вълната и това са последните им силни избори, въпреки всичко дори и те ще претърпят някоя и друга планирана загуба и една от тях е може би тази в Каварна...

Мен пък ме е яд за Прошко, разчитах поне на балотаж, но с това име толкова... :harhar:
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#458 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 24 октомври 2011 - 20:30

Сега се замислих... Може да се получи доста интересна ситуация в Каварна. Май Цонко трябва да разчита не на гласовете на БСП, а на тези на РЗС. Ако има някаква логика, 13,55 процента получени от социалистите би трябвало да отидат до последната стотна СРЕЩУ Цонко Цонев. Защото тези 13,55 процента в неделя ще отидат до урните под строй за да гласуват за Калфин. И аз лично доста се съмнявам те да не пуснат още една бюлетина и така да се опитат да прецакат ГЕРБ не веднъж (за президентските избори), а два пъти (и за местните). Подобна златна възможност едва ли ще имат втори път.

Излиза, че Цонко Цонев трябва да разчита на онези жители на Каварна, които на първия тур са гласували за РЗС. И на негласувалите, разбира се - по някакъв начин да ги накара на втория тур да гласуват за него.

#459 Jurisprudent

Joydivisionist.

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2374 posts

Posted 24 октомври 2011 - 20:32

View PostU.D.O., on Oct 24 2011, 17:16, said:

40% заради купеният цигански вот. Чух, че 150 лв давали на циганите в махалата.
Човек да е циганин край морето в изборно време

View Postmarillion, on Oct 24 2011, 17:59, said:

Без да съм пророк, имам чувството, че това са последните дни на Цонко като кмет.
Не вярвам. Тия избори ще ги изкара. За следващите съм по-склонен да се съглася с теб.

View Postmarillion, on Oct 24 2011, 17:59, said:

Мен пък ме е яд за Прошко, разчитах поне на балотаж, но с това име толкова... :harhar:
Tц. Вълната е прекалено висока и силна. Нейната ирационалност е в апогей в момента, а кандидат као Прошко е избираем само на рационални основания, за добро или лошо.
Plus Ultra.

Jazz fusion audio centre

1001 albums online

#460 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 24 октомври 2011 - 20:37

Само да ви помоля тук да не коментираме изборите като цяло, а само тези в Каварна.

Ето и окончателните резултати от изборите в Каварна (при обработени 100.00 % протоколи на СИК в ОИК):

- Цонко Цонев (ГЕРБ) - 40,05 %
- Евгени Чобанов (ДСБ) - 25,44 %

- Красимир Кръстев (РЗС) - 18,46 %
- Иван Кьосев (БСП) - 13,55 %

Ако логиката ми за масово гласуване на БСП срещу ГЕРБ е вярна, то процентите на Евгени Чобанов би трябвало да станат 39.
И остават 18,46 % на РЗС.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users