Kavarna Rock Fest 201115-17 юли 2011
Started by Ozzy, май 04 2011 08:59
502 replies to this topic
Posted 26 юни 2011 - 14:36
Прочетох интервюто и бих казал, че съм съгласен с много от казаните в него неща. Честно казано не го очаквах защото наскоро четох друго интервю със същия човек (което в интерес на истината бе доста по-кратко) и останах със смесени чувства - от една страна видях сериозно и добре обосновано мислене, но от друга - известна доза повърхностност... радвам се, че в това интервю поне аз не забелязах нищо от второто. Като цяло бих казал, че съм останал с добри впечатления от работата на Лауд Консъртс през годините, на прима виста не се сещам за някаква сериозна нередност на организиран от тях концерт и по тази причина се надявам да продължат дейността си с успех. Всъщност пожелавам последното на всички промоутъри защото за мен това би означавало повече приятни събития
На някои от тези промоутъри обаче бих пожелал и друго - значително по-сериозно обмисляне на всеки аспект от организирането на концерти, тъй като напоследък видяхме не един пример на изключително лоша преценка на моментната ситуация и не един пример на (меко казано) лоша организация...

Posted 26 юни 2011 - 19:54
Opeth съвсем спокойно може и да го откарат до над два часа.
Честно казано, интервютата с промоутъри винаги са ми много по-интересни от интервютата с музиканти, радвам се, че правите такива регулярно и то - толкова подробни. Хвана ме здраво любопитство за концертите в края на годината, защото едва удържах темпото този месец. Явно не само някои няма да си вземат бележка, ами и финансовите издевателства ще са по-големи, още повече с новата зала...

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 26 юни 2011 - 21:19
foreigner, on Jun 26 2011, 10:54, said:
Дано! Дано! ДАНО!!!
Гледал съм два самостоятелни сета на Опет - изкарваха по около час и 40-50. Като подгряващи около 45 мин. Така че 2 часа е реалистично (разсъждавайки само на базата на досегашната практика), макар по-вероятно малко под 2та часа.
Plus Ultra.
"This world is totally fugazi."
"We will always be so much more human than we wish to be."
"From the Stars back to our Cities"
Jazz fusion audio centre
1001 albums online
Jazz fusion audio centre
1001 albums online
Posted 27 юни 2011 - 11:55

What am i supposed to do when the sky begins to fall ?
Posted 27 юни 2011 - 12:01
Copy/Paste-а е голяма работа

ПИСУК!
Posted 27 юни 2011 - 12:11
Това от кой сайт е?
I don't know how I managed it...
Posted 27 юни 2011 - 12:34
Ozzy, on Jun 27 2011, 13:11, said:
Това от кой сайт е?
След кратка проверка по "любимите ми" """"медии""" ... тази взе наградата

Posted 27 юни 2011 - 14:48
Ozzy, on Jun 26 2011, 15:21, said:
Ето го и обещаното интервю с Мартин Стоянов. И понеже в него се казват доста интересни неща относно концертния живот у нас в момента, имайте предвид, че интервюто е взето преди около 20 дена. Т.е., преди да се знае, че "Sonisphere" ще отпадне и преди да се е случило каквото и да е било с "Elevation".
Успех с Каварна Рок Фест, дано спестените пари от Сонисфиър и Елевейшън от страна на феновете се инвестират там, така както направих аз, въпреки че групите за мен са от средно ниво надолу

When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Posted 27 юни 2011 - 15:02
^ За мен групите на Sonisphere и Elevatiоn бяха от средно ниво много надолу, и какво от това?
Интервюто определено ми беше интересно, потвърждава и обяснява много неща, които предполагах. Почти се надявам поводите за недоволствата ми да изчезнат.
Интервюто определено ми беше интересно, потвърждава и обяснява много неща, които предполагах. Почти се надявам поводите за недоволствата ми да изчезнат.

Don't mistake lack of talent for genius.
Posted 27 юни 2011 - 15:08
Не си ме разбрал правилно, не казвам, че нивото на групите като умения, свирене, професионализъм, музика, качества са под средното ниво, а че са на такова според интереса, който предизвикват. Иначе като групи, музика и т.н. си е много субективно да кажеш коя група е под средно ниво, затова може би за теб Мейдън примерно са под средното ниво. Нещо, за което не мисля изобщо да си губя времето да споря.
Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Posted 27 юни 2011 - 15:09
@dani1948:
Ами сигурно не е интересно - нищо клюкарско няма в интервюто, освен патакламата с Гани
На мен пък ми беше интересно да прочета, че има промоутър, който преценява ситуацията и собствения си принос към цялата концертна каша.
Групите в Каварна за теб може да са под средното ниво, но за мен и много други са сбъднати мечти
И да се облечете подобаващо за фестивала, ей:
http://www.vesti.bg/...=40&oid=3911971
Ами сигурно не е интересно - нищо клюкарско няма в интервюто, освен патакламата с Гани

На мен пък ми беше интересно да прочета, че има промоутър, който преценява ситуацията и собствения си принос към цялата концертна каша.
Групите в Каварна за теб може да са под средното ниво, но за мен и много други са сбъднати мечти

И да се облечете подобаващо за фестивала, ей:
http://www.vesti.bg/...=40&oid=3911971
Posted 27 юни 2011 - 15:26
Не става дума за клюкарско, а за нещо ново и неизвестно. Очевидно не си запознат/а с миналогодишното интервю на Мартин Стоянов, там казва почти същото. Радвам се, че има хора, за които тези групи са сбъднати мечти, но това определение за тях си е от самите организатори. А и това е неоспорим факт, евала на катехизис, че си го питат директно въпроса. Може би само ти не си разбрал/а за какво става дума. Умната с обличането!
Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Posted 27 юни 2011 - 15:33
Извинете, че се намесвам неканен в дискусията ви, но да вметна: казано е - "среден ешелон". Не средно ниво. Т.е. има си, мислено, някаква йерархия на групите, не по това колко ги обичат или не феновете им, а, да кажем, хонорари, популярност, продажби и т.н. Има групи като Red Hot Chilli Peppers, които разпродадоха цяло турне за часове, други и за половин година не биха разпродали концерт. Това е с ешелоните. Не е свързано с качеството на музиката, вкусовете на феновете и т.н. Това е моето тълкуване.
А освен това има човек, който е задал въпроса, и той може да каже какво има предвид под "среден ешелон"
А освен това има човек, който е задал въпроса, и той може да каже какво има предвид под "среден ешелон"
Plus Ultra.
Jazz fusion audio centre
1001 albums online
Jazz fusion audio centre
1001 albums online
Posted 27 юни 2011 - 15:35
В смисъл на по-малко известни и с по-компактна фенска маса - да.
да цитирам защо се хванах все пак за тая реплика: "групите за мен са от средно ниво надолу". Тъй де, ставаше дума за твоето мнение, а не за това на Мартин Стоянов.
Както и да е, мир
да цитирам защо се хванах все пак за тая реплика: "групите за мен са от средно ниво надолу". Тъй де, ставаше дума за твоето мнение, а не за това на Мартин Стоянов.
Както и да е, мир

Posted 27 юни 2011 - 15:40
Сега видях, че се казва ешелон, много големи буквалисти сте ей... Отново повтарям, естествено, че нямам предвид, че нивото на групите като музиканти, професионалисти и т.н. е ниско., въпреки че не са точно в моя стил, а по повод на "хонорари, популярност, продажби и т.н. "
"Както и да е, мир "
"Както и да е, мир "
Edited by dani1948, 27 юни 2011 - 15:41 .
Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Posted 27 юни 2011 - 15:51
Jurisprudent, on Jun 27 2011, 16:33, said:

I don't know how I managed it...
Posted 27 юни 2011 - 16:10
dani1948, on Jun 27 2011, 07:40, said:
Сега видях, че се казва ешелон, много големи буквалисти сте ей...
Не го казах от буквализъм или да се заяждам нещо. Просто ми изглежда, че почне ли да се говори за "средно ниво", има по-субективен смисъл от израза на Ози, който има предвид обективни неща с "ешелон". Затова казах, за да не стане дискусията дали тия групи в Каварна са ниски, високи, средни и т.н. в сравнение с еди кои си други, кой си е позволил така да каже, на всеки какво му се струва и т.н.
Plus Ultra.
Jazz fusion audio centre
1001 albums online
Jazz fusion audio centre
1001 albums online
Posted 27 юни 2011 - 16:34
^ А кой ги "измисля"?

Don't mistake lack of talent for genius.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users