Да не говорим пък за това:
foreigner, on Feb 22 2011, 18:18, said:

foreigner, on Feb 23 2011, 01:41, said:
foreigner, on Feb 23 2011, 14:14, said:
И след всичко това отиваш при баровците. Аз след подобни писания нямаше да отида на концерта, дори ако някой ми подареше билет, честно.
Ей, това жените сте страшна работа! Едно говорите, друго мислите, трето вършите. Че и накрая се сърдите когато не ви приемат приказките на сериозно.

foreigner, on Feb 23 2011, 19:20, said:

Репортаж от концерта – тук. По принцип мислех да съм по-критичен. И имам основание да бъда – концертът е с около 20-30 процента по-слаб от това, което видях миналата година в Загреб (изключвам представянето на самия Sting, което беше еднакво добро). В няколко отношения, за част от които вече съм писал тук:
- нямаше ги трите екрана, които правеха половината концерт, поне що се отнася до визията му;
- 4 песни по-малко – това си е около 25 минути по-къс концерт;
- Sting беше доста по-пестелив в приказките между песните. В Загреб разказа няколко доста интересни истории;
- концертът беше на открито – от това спектакълът губи много, защото цялата му първа част е по светло, а нещата изглеждат в пъти по-красиво когато гледаш концерта на сценично осветление.
И т.н. Т.е., ако трябваше да изразя само моето мнение – щях наистина да бъда по-критичен. Излизайки от стадиона обаче, се сетих за нещо друго. Сетих се за концерта на Rammstein миналата година на Националния стадион. Тогава направо се скъсах да го критикувам, защото бях видял 4 месеца по-рано цялата продукция на групата. И орязаното софийско представление не ме впечатли. Не такова обаче беше мнението на всеки, който за пръв път виждаше Rammstein. Всички до един се скъсаха да хвалят концерта. И аз си казах: ”Абе ти хубаво си видял нещо, което е по-дълго като време, с по-добър звук, на по-хубаво място и т.н., ама тези хора не са и поради тази причина не са и обременени. И щом твърдят, че концерта е бил феноменален, значи наистина е бил такъв”. По време на дългото излизане вчера от стадиона се наслушах на десетки и десетки хора, които бяха истински впечатлени от концерта на Sting. ИСТИНСКИ ВПЕЧАТЛЕНИ. И действително концертът беше много добър. Въпреки минусите, които изброих по-горе.
Напълно съм съгласен с marillion и забележката му относно видимостта от централните трибуни. Хората, които са си купили билети за там, наистина имат право да са недоволни. Що се отнася до това защо сцената не е дръпната по към сектор ”А”, то вероятната причина е, че на говеждия стадион

Що се отнася до Хадат – бях на 10 метра пред пулта и се обръщах назад от време на време. Хадат на и около пулта не видях. Видях двама озвучители на Sting. Чужденци.
Български естраден певец разкрива тънкости относно певческите възможности на Sting?!