Леле леле, беше нещо уникално и дори не знам от къде да започна. Влязохме към 15ч като "у дома си". Нямаше изобщо хора, освен тези, които бяха спали на загражденията, за да са първа писта на фронта. Искрените ми почитания, за хората, които удържаха оградата в тази жега, не знам как го правите хора, вие сте някви извънземни. Само се чудя как не им мина през акъла на организаторите да ги пръскат от време на време с вода. На по късен етап дори имаше едно момче, което беше припаднало от жегата.
По отношение на огранизацията нямам никакви забележки, може би наистина щеше да е хубаво да има поне 1 екран, за да виждат и тези по-назад, и сцената да беше маааааалко по-висока, но това се преживява.
Всички групи бяха чудесни, дори и Шеки беше отразен подобаващо, а противно на всички очаквания М&М зарадваха доста хора и се съмнявам изобщо да е имало някакви коментари за тях, предвид че хората доволно пяха с тях на култовите им парчета. За съжаление половината сет на Saxon го доизслушах от линейката, заради някаква тъпа гадина, която ме ухапа и последвалата алергична реакция. Тук са и искрените ми благодарности за лекарският екип, които бяха страхотни, a доктора беше истинско трю.
За деди няма какво да кажа, беше ми мечта от дете да го видя на живо и да беше пял на плейбек, пак щях да се изкефя максимално. А Джудас.......тези хора и след 100 години пак ще са на върха, просто феноменални!
С две думи - незабравимо преживяване и адска жега, която обърнахме на бой с вода и пиене на много бира. Много жадни имаше вчера, такова чакане за бира не бях виждала, да не говорим, че по едно време им свърши водата!!! Който не е присъствал може само да съжалява.
Edited by BeerMe, 09 юли 2011 - 05:51 .