Iohanez, on Jun 15 2011, 17:22, said:

п.с. Пак повтарям никакви проблеми нямам с това, че хората са си купили билети за София Рокс на една цена, която ги устройва. Или че някой ще влезе с билет от Сонисфиър. Самите хора, които имат билет за Сонисфиър трябва да се замислят какво направи един промоутър с тях и струва ли си да им бъдат запушени устите по тоя тъп начин
Ничия уста не е запушена по този начин, нито пък става дума за някакво примиряване. Не си ме разбрал правилно. Че цялата ситуация е смехотворна, жалка и още няколко подобни епитета - такава е. Че не могат да компенсират адекватно Сонисфиър с по-евтини билети за София Рокс - не могат. Става въпрос обаче за воя, който се вдигна заради това, че някои ще влизат по-евтино именно поради тази абсурдна ситуация. Просто ми се струва някак смешно да мрънкаш, че някои ще влезат по-евтино от теб, въпреки че тези някои нямат никаква вина за това. Като им се предоставя такава възможност и ако имат желание - ще се възползват, разбира се. И пак ще си псуват БЕК за проваления Сонисфиър. Не защитавам промоутъра в никакъв случай. Но вие плачете колко сте прецакани вече две-три страници, а в същото време ми разправяш как теб тая прецаквация въобще не те бърка. Не знам, може и да не съм прав, ама най-малкото не ми се вижда достойно.