Jump to content

Judas Priest и Whitesnake в София08.07.2011г. - стадион "Българска армия"

789 replies to this topic

#341 HeathenHeart

The Art of Lore

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 2139 posts

Posted 10 юни 2011 - 15:15

View PostMinstrel in the Gallery, on Jun 10 2011, 16:08, said:

Дано и Мейдън ги "пренасочат" към Армията!
На 8-ми юли. И за Апокалиптика не възразявам. :rolleyes:

Някой би ли ме упътил по тази схема къде са ни местата.
За Банкя бяха:
Entrance Tribune C
Block Seated
Ред 9, място 1 и 2
Hedniska Blod

#342 morg

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 72 posts

Posted 10 юни 2011 - 15:23

View PostDezertiora, on Jun 10 2011, 16:00, said:

beerme, като цяло съм съгласен с теб (особено за транспорта и т.н.), но пък как би реагирал на една вечер чалга концерт близо до вас? Аз лично мога да го понеса сравнително добре, че си слушам и подобна музика от време на време, :rolleyes: но мнозинството рокаджии не я понасят лесно. :harhar:

Ами, слушай си "от време на време" тази "музика" противно проста и не си тормози "рокаджийската" главица с подобни неразгадаеми казуси...

#343 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 10 юни 2011 - 15:23

View PostHeathenHeart, on Jun 10 2011, 16:15, said:

Някой би ли ме упътил по тази схема къде са ни местата.
За Банкя бяха:
Entrance Tribune C
Block Seated
Ред 9, място 1 и 2

Като гледам двете схеми, можеш да си избереш между блокове 21,23 и 25 в Сектор V. Интересното е, че Сектрор Г най-вероятно ще го пуснат и него в продажба, понеже в Банкя нямаше идея за такава трибуна.

Edited by BeerMe, 10 юни 2011 - 15:24 .

#344 dav

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 235 posts

Posted 10 юни 2011 - 15:27

Не че ми е приятно да прекършвам мечтите за "преместване" на Мейдън, ама на 08.07 са в Хелзинки - справка - http://www.ironmaide...

#345 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 10 юни 2011 - 15:28

View PostBeerMe, on Jun 10 2011, 16:23, said:

Интересното е, че Сектрор Г най-вероятно ще го пуснат и него в продажба, понеже в Банкя нямаше идея за такава трибуна.

Ще го пуснат, ако другите седящи места свършат.
I don't know how I managed it...

#346 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 10 юни 2011 - 15:35

View PostBeerMe, on Jun 10 2011, 15:38, said:

17.00 – SLADE
18.15 - SAXON
19.45 - MIKE & THE MECHANICS
21.15 - WHITESNAKE
23.00 - JUDAS PRIEST

От горното следват два важни извода за мен:

1. Ще трябва да изтърпя и Саксън (защото Слейд ще си ги изгледам с кеф), но ще получа малко повече от М+М
2. Ози, беше прав. Той си знае защо. Знае и защо изведнъж се оказа прав... :rolleyes:
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#347 HeathenHeart

The Art of Lore

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 2139 posts

Posted 10 юни 2011 - 15:40

View PostBeerMe, on Jun 10 2011, 16:23, said:

Като гледам двете схеми, можеш да си избереш между блокове 21,23 и 25 в Сектор V. Интересното е, че Сектрор Г най-вероятно ще го пуснат и него в продажба, понеже в Банкя нямаше идея за такава трибуна.
Мерси! :rolleyes: Може би са в сектор 25, защото ми ги взимаха "тарикатски", да са близо до по-скъпите трибуни. Но и да не са, здраве да и купон да става, все ще има къде да се приседне.
Hedniska Blod

#348 Dezertiora

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 31 posts

Posted 10 юни 2011 - 15:42

OFFTOPIC!

View Postmorg, on Jun 10 2011, 16:23, said:

Ами, слушай си "от време на време" тази "музика" противно проста и не си тормози "рокаджийската" главица с подобни неразгадаеми казуси...
Колега (форумен), нали знаеш, че музикалните вкусове се определят от околната среда?! До един момент (като малък) съм бил в една среда, постепено с порастване, университет, няколко работни места и т.н. попадаш в друга и вкуса се променя. То хората се развиват ако не знаеш, а не циклят на едно място (питай Дарвин). :rolleyes: И никъде не твърдя, че главицата ми е рокаджийска. По-скоро съм музикален помияр, но пък аз и не настоявам, че съм някакъв си... Кефя се на каквото ме кефи и не съм тръгнал да буча на другите защо слушат това или онова. А ще си слушам наистина каквото ми се слуша - когато ми е кеф ще си слушам чалга, когато ми е кеф ще си слушам Manowar (любима група :harhar: ), когато ми е кеф ще си слушам салса (това ми е ново 20 от тази година, че дори и на уроци започнах да ходя вече втори месец), трети път пък ще си пусна Depeche Mode (група, за която ми отвори очите един колега в университета преди 7-8 години) и т.н.
Със здраве и повече си гледай своята музика и групи, а не в чуждата паница. Дори и да се препотиш едва ли ще ме промениш, най-много себе си да натовариш излишно с негативни емоции.
The Darkness shall fall upon You all...

#349 fyrgi

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 38 posts

Posted 10 юни 2011 - 15:50

Всъщност от прочетеното ТУК, изглежда че желанието на феновете е причината за смяна на мястото, а не друго... :rolleyes:

Тръгнали по пътя на промяната, феновете отбелязват 1:0 с липсата си на фестивална култура. ;-)

#350 satanicart

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 420 posts

Posted 10 юни 2011 - 16:44

View Postfyrgi, on Jun 10 2011, 16:50, said:

Всъщност от прочетеното ТУК, изглежда че желанието на феновете е причината за смяна на мястото, а не друго... ;)

:rolleyes: :harhar: ;)

#351 HeathenHeart

The Art of Lore

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 2139 posts

Posted 10 юни 2011 - 16:50

View Postfyrgi, on Jun 10 2011, 16:50, said:

Всъщност от прочетеното ТУК, изглежда че желанието на феновете е причината за смяна на мястото, а не друго... :harhar:
Ле-ле, ле-ле, какви са ми благородни! Ангели небесни :rolleyes: , ще полетят още малко и билети без пари ще вземат да дават!
Hedniska Blod

#352 morg

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 72 posts

Posted 10 юни 2011 - 17:11

View PostDezertiora, on Jun 10 2011, 16:42, said:

OFFTOPIC!

Колега (форумен), нали знаеш, че музикалните вкусове се определят от околната среда?! До един момент (като малък) съм бил в една среда, постепено с порастване, университет, няколко работни места и т.н. попадаш в друга и вкуса се променя. То хората се развиват ако не знаеш, а не циклят на едно място (питай Дарвин). :rolleyes: И никъде не твърдя, че главицата ми е рокаджийска. По-скоро съм музикален помияр, но пък аз и не настоявам, че съм някакъв си... Кефя се на каквото ме кефи и не съм тръгнал да буча на другите защо слушат това или онова. А ще си слушам наистина каквото ми се слуша - когато ми е кеф ще си слушам чалга, когато ми е кеф ще си слушам Manowar (любима група :harhar: ), когато ми е кеф ще си слушам салса (това ми е ново 20 от тази година, че дори и на уроци започнах да ходя вече втори месец), трети път пък ще си пусна Depeche Mode (група, за която ми отвори очите един колега в университета преди 7-8 години) и т.н.
Със здраве и повече си гледай своята музика и групи, а не в чуждата паница. Дори и да се препотиш едва ли ще ме промениш, най-много себе си да натовариш излишно с негативни емоции.

Знаеш ли кокло ми дреме дали ще се промениш или не?! ХАХА!
Пък и трудно може да ми дреме за, поне сам си казваш, "музикален помияр".
ТОЧНО моята паница си гледам, драги! Явно недовиждаш в какъв форум и тема си. Ти си ненужната съставка в дадената паница.
Колкото до "развитието", което се определяло от "околната" (от замърсяването или от глобалното затопляне, явно, (хаха!)) среда- само "музикален помияр" (най- много обичам, когато някой сам си поставя точни самоопределения), посредствен ум може да влкючва чалгията като част от каквото и да е РАЗВИТИЕ. СМЕШНО, ТРАГИКО- КОМИЧНО. Развитието, драги, ако не знеаш означава прогресия, усъвършенстване, градация. Антиподи на чалгията. Ако безумна простотия като чалгията участва в някакво развитие, то е само деградиращо. А и средата не избира, човек сам си избира средата, така че не и придавай някакви измислени функции.
Твоя си е работата, проблемът е ,че такива форуми са средството на човек да се отърве от вас поне за малко, но рано или късно навсякъде пропълзявате.
"бучене кой какво да слуша"- хаха. Ами, да , така ще кажеш, след като не знаеш какво е сарказъм. Сарказмът е демонстрация на пренебрежително превьзходство, драги! Прави си изводи с каква цел съм написал предния коментар, относно твоята особа.

Както и да е, отдавна не се занимавам с такива като вас, но в последно време имах все по- силен стимул да ме споходи музата. Реално не си заслужавате съвсем, но пак ме споходи(хаа)!
Смятам за последно да си хабя думите.

П. С. Сега е ред, естествено, или на редакцията, или на предупреждението или изключването от модераторите. И какво от това?! Няма накакво значение...

#353 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 10 юни 2011 - 17:18

View Postmorg, on Jun 10 2011, 17:11, said:

Както и да е, отдавна не се занимавам с такива като вас, но в последно време имах все по- силен стимул да ме споходи музата. Реално не си заслужавате съвсем, но пак ме споходи(хаа)!
Уби ли някого?

Уфф, сериозно, пич, човекът нито не нагруби, нито ти направи нещо... Недей тъй...

Впрочем, сарказмът в онлайн-комуникацията в един ОГРОМЕН процент от случаите говори за интелектуална немощ. Не знам защо толкова много хора си мислят, че благодарение на него изглеждат по-интелигентни, но това просто не е вярно. Имай го предвид.

Edited by Тигър, 10 юни 2011 - 17:45 .

Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#354 satanicart

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 420 posts

Posted 10 юни 2011 - 17:50

View Postmorg, on Jun 10 2011, 18:11, said:

Знаеш ли кокло ми дреме дали ще се промениш или не?! ХАХА!

Човекът просто каза какво мисли без да напада никого и нищо. Какъв е проблемът в това?

Не мога да понасям това нещо което породи реакцията ти (чалгата), но това няма никакво значение. Всеки има право да слуша/харесва каквото си иска. А чалга поведението в случая не бе от негова страна...

Edited by satanicart, 10 юни 2011 - 17:51 .

#355 Jurisprudent

Joydivisionist.

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2374 posts
  • Interests:- progressive rock, hardrock, heavy metal, thrash&death metal, alternative, wave/darkwave, gothic, post-punk, industrial, jazz, jazz rock, fusion, blues

Posted 10 юни 2011 - 17:54

View Postmarillion, on Jun 10 2011, 06:35, said:

От горното следват два важни извода за мен:

1. Ще трябва да изтърпя и Саксън (защото Слейд ще си ги изгледам с кеф), но ще получа малко повече от М+М
2. Ози, беше прав. Той си знае защо. Знае и защо изведнъж се оказа прав... :rolleyes:

Че ти хващаш май пълен сет, така като гледам - към час и половина. Но това яко ще издразни публиката отпред, според мен. След точно 3тата песен ще почнат псувните. Както е казал фен под статията на сайта:

Анонимен - 2011-06-10 16:14:20
тоя майк да го махат изобщо и да се разбиваме с осемдесетарски хеви метъл цяла нощ

Както и да е, приятно изкарване.
Plus Ultra.

"This world is totally fugazi."

"We will always be so much more human than we wish to be."

"From the Stars back to our Cities"

Jazz fusion audio centre

1001 albums online

#356 Dezertiora

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 31 posts

Posted 10 юни 2011 - 17:57

Аз не виждам нещо обидно в израза музикален помияр. И понеже виждам си се превъзбудил те поздравявам с още една любима песен:

Това се надявам да те накара да спреш да се тревожиш за мен и останалите с различен от твоя вкус. (Боже, за какво ще стане война още малко...)

А относно дали нещо ми се промени мнението или ми се е накривила шапката ще си позволя да те поздравя (наистина бъди здрав) с поредната ми любима песен:

Извинявам се на модераторите и останалите потребители, че не пиша много по темата, а и за евентуалните различия в музикалните ни вкусове. :)

П.П. morg, не си длъжен да го знаеш или да те интересува, но има чалга и чалга, и чалга, и чалга... Както има разни видове рок, метъл и пр. Не, че разните чалгари са длъжни да го знаят и от раз заклеймяват всичко. ;)

П.П.П. Нямам каквито и да е претенции модераторите да наказват някого, защото нито за момент не съм се почувствал засегнат. :wub:
The Darkness shall fall upon You all...

#357 Jurisprudent

Joydivisionist.

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2374 posts
  • Interests:- progressive rock, hardrock, heavy metal, thrash&death metal, alternative, wave/darkwave, gothic, post-punk, industrial, jazz, jazz rock, fusion, blues

Posted 10 юни 2011 - 18:04

@ Dezertiora

Пич, не пиша да те критикувам, щото не си обиждал никого, ама...как успя да се изцепиш за тая чалга посред метълски (условно) форум...И с това

View PostDezertiora, on Jun 10 2011, 09:57, said:

но има чалга и чалга, и чалга, и чалга... Както има разни видове рок, метъл и пр.
още повече дълбаеш...Сега ще почнат 2 страници офтопик против теб. Затова, макар че аз редовно правя офтопици, предлагам да оставим това на страна и да се пише по темата, без оправдания или атаки по чалгата.
Викам, това най ще е разумно, а?
Plus Ultra.

"This world is totally fugazi."

"We will always be so much more human than we wish to be."

"From the Stars back to our Cities"

Jazz fusion audio centre

1001 albums online

#358 HeathenHeart

The Art of Lore

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 2139 posts

Posted 10 юни 2011 - 18:08

View PostJurisprudent, on Jun 10 2011, 19:04, said:

Затова, макар че аз редовно правя офтопици, предлагам да оставим това на страна и да се пише по темата, без оправдания или атаки по чалгата.
Викам, това най ще е разумно, а?
Подкрепям. Нека се радваме на хубавата новина, че се оттървахме от банкенската конюшна и ще имаме концерт на достъпно място.
Hedniska Blod

#359 morg

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 72 posts

Posted 10 юни 2011 - 18:47

View PostТигър, on Jun 10 2011, 18:18, said:

Уби ли някого?

Уфф, сериозно, пич, човекът нито не нагруби, нито ти направи нещо... Недей тъй...

Впрочем, сарказмът в онлайн-комуникацията в един ОГРОМЕН процент от случаите говори за интелектуална немощ. Не знам защо толкова много хора си мислят, че благодарение на него изглеждат по-интелигентни, но това просто не е вярно. Имай го предвид.

Уфф, да, добре, че ми каза! А ти случайно да ме познаваш, за да говориш за интелектуална немощ, да знаеш защо, с какви съображения съм казал(написал) нещо?! Няма значение, аз познавам измеренията не интелекта си, твоето мнение не ме интересува...А какво може да се каже за тези, които навсякъде трябва непременно (като теб) да се изкажат и по всяка тема са компетентни, смятайки че мнението им непременно е правилно и има огромна давност?!. Може би точно, за да демонстрират уж "интелектуална мощ"? Или може би се чувстват по- пълноценни?Хм? Може и в ОГРОМЕН процент (според теб) употребата на сарказъм да е такава. Но за мен няма значение дали е онлайн или не. Дане би да си в ума ми, за да знаеш какви стойност и значения съм вложил и поради какви причини съм изказал дадена мисъл?! Сарказмът си остава сарказъм, независимо от комуникацията. Това, че е онлайн според случая не може да промени явлението. Променя го според някои, защото така ги устройва. Не виждам как онлайн комуникация може да промени значението на нещо, което не може да бъде променето. Употребил съм го онлайн, защото такъв е случая. Както бих го употребил в "жива" комуникация.
Пак ще кажа, че не мога да разбера защо някои изпитват нуждата непременно да се изказват за нещо, което няма нищо общо с тях. Аз не съм се месил в коментарите ти, макар в повечето случаи да са псевдо- компетентни, но реално да не казваш нищо съжествено или съдържателно!Но явно имате нуждата да се правите на превъзхождащи морализатори всеки път, когато
видите възможност.Най- Най- нелепото е, че когато нямате нещо състоятелно, което да кажете, веднага изръсвате някое клише като "липса на интелектуална мощ", хаха, ТОЧНО ПОРАДИ ЛИПСАТА НА ТАКАВА!!!! Или да попитам аз тогава- нима вие си мислите( в частност- ти), че така изглеждате по- умни. Сигурно така си мислите. Но, в действителност е признак само на интелектуално безсилие.
Няма значение. Така или иначе, не можете да проумеете колко малки реално сте...
Не смятам за необходимо от тук- нататък да пиша каквото и да е въобще.

#360 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 10 юни 2011 - 18:51

Придържайте се към темата, стига с обясненията!
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users