Dezertiora, on Jun 10 2011, 16:42, said:
OFFTOPIC!
Колега (форумен), нали знаеш, че музикалните вкусове се определят от околната среда?! До един момент (като малък) съм бил в една среда, постепено с порастване, университет, няколко работни места и т.н. попадаш в друга и вкуса се променя. То хората се развиват ако не знаеш, а не циклят на едно място (питай Дарвин).

И никъде не твърдя, че главицата ми е рокаджийска. По-скоро съм музикален помияр, но пък аз и не настоявам, че съм някакъв си... Кефя се на каквото ме кефи и не съм тръгнал да буча на другите защо слушат това или онова. А ще си слушам наистина каквото ми се слуша - когато ми е кеф ще си слушам чалга, когато ми е кеф ще си слушам Manowar (любима група

), когато ми е кеф ще си слушам салса (това ми е ново 20 от тази година, че дори и на уроци започнах да ходя вече втори месец), трети път пък ще си пусна Depeche Mode (група, за която ми отвори очите един колега в университета преди 7-8 години) и т.н.
Със здраве и повече си гледай своята музика и групи, а не в чуждата паница. Дори и да се препотиш едва ли ще ме промениш, най-много себе си да натовариш излишно с негативни емоции.
Знаеш ли кокло ми дреме дали ще се промениш или не?! ХАХА!
Пък и трудно може да ми дреме за, поне сам си казваш, "музикален помияр".
ТОЧНО моята паница си гледам, драги! Явно недовиждаш в какъв форум и тема си. Ти си ненужната съставка в дадената паница.
Колкото до "развитието", което се определяло от "околната" (от замърсяването или от глобалното затопляне, явно, (хаха!)) среда- само "музикален помияр" (най- много обичам, когато някой сам си поставя точни самоопределения), посредствен ум може да влкючва чалгията като част от каквото и да е РАЗВИТИЕ. СМЕШНО, ТРАГИКО- КОМИЧНО. Развитието, драги, ако не знеаш означава прогресия, усъвършенстване, градация. Антиподи на чалгията. Ако безумна простотия като чалгията участва в някакво развитие, то е само деградиращо. А и средата не избира, човек сам си избира средата, така че не и придавай някакви измислени функции.
Твоя си е работата, проблемът е ,че такива форуми са средството на човек да се отърве от вас поне за малко, но рано или късно навсякъде пропълзявате.
"бучене кой какво да слуша"- хаха. Ами, да , така ще кажеш, след като не знаеш какво е сарказъм. Сарказмът е демонстрация на пренебрежително превьзходство, драги! Прави си изводи с каква цел съм написал предния коментар, относно твоята особа.
Както и да е, отдавна не се занимавам с такива като вас, но в последно време имах все по- силен стимул да ме споходи музата. Реално не си заслужавате съвсем, но пак ме споходи(хаа)!
Смятам за последно да си хабя думите.
П. С. Сега е ред, естествено, или на редакцията, или на предупреждението или изключването от модераторите. И какво от това?! Няма накакво значение...