Jump to content

Judas Priest и Whitesnake в София08.07.2011г. - стадион "Българска армия"

789 replies to this topic

#121 Jurisprudent

Joydivisionist.

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2374 posts
  • Interests:- progressive rock, hardrock, heavy metal, thrash&death metal, alternative, wave/darkwave, gothic, post-punk, industrial, jazz, jazz rock, fusion, blues

Posted 29 март 2011 - 13:21

View PostOzzy, on Mar 29 2011, 12:58, said:

Коя според теб е най-излишната група в хеви метъла от Judas Priest, Whitesnake, Saxon, и Slade? Аз от този списък виждам само две метъл групи, като за едната е абсурдно да се каже, че е излишна, защото се води за един от стожерите в стила. А и от Бирмингам излишни групи няма :no:

Тоест - да разбирам ли Whitesnake? (а дано)
Plus Ultra.

"This world is totally fugazi."

"We will always be so much more human than we wish to be."

"From the Stars back to our Cities"

Jazz fusion audio centre

1001 albums online

#122 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 29 март 2011 - 13:23

View PostMetal Heart, on Mar 29 2011, 14:11, said:

Ще бъде интересно някой, който е гледал Slade в Ловеч, да сподели впечатления от представянето им :no: Яд ме е, че тогава не можех да отида...
Попитах приятел, който им е фен и е бил на концерта. Каза, че Slade са се представили страхотно. Групата е изпяла всичките си хитове, а гласът на вокалиста не бил мръднал от едно време. Освен това били звучали доста съвременно.
I don't know how I managed it...

#123 Ugly

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 295 posts

Posted 29 март 2011 - 13:25

"Аз от този списък виждам само две метъл групи," , мисля че това трябва да дава достатъчно точен жокер.

И какво ви пука. Лично аз я слушам и не ме вълнува, че друг не я харесва или я смята за излишна (не че са ми любимци).

#124 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 29 март 2011 - 13:27

Е, аз все пак изказвам лично мнение. Не искам някой да се чувства обиден.
I don't know how I managed it...

#125 Jurisprudent

Joydivisionist.

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2374 posts
  • Interests:- progressive rock, hardrock, heavy metal, thrash&death metal, alternative, wave/darkwave, gothic, post-punk, industrial, jazz, jazz rock, fusion, blues

Posted 29 март 2011 - 13:32

Мен ако ме питаш, Whitesnake нито е метъл, нито е група. И ме е малко срам да я причисля към рок музиката изобщо.
Plus Ultra.

"This world is totally fugazi."

"We will always be so much more human than we wish to be."

"From the Stars back to our Cities"

Jazz fusion audio centre

1001 albums online

#126 Ugly

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 295 posts

Posted 29 март 2011 - 13:33

Въобще не се чувствам обиден. Важното е на мен ми харесва дадена група, а това дали ще харесва на някой друг вече е второстепенен въпрос.

#127 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 29 март 2011 - 13:34

View PostOzzy, on Mar 29 2011, 14:23, said:

Попитах приятел, който им е фен и е бил на концерта. Каза, че Slade са се представили страхотно. Групата е изпяла всичките си хитове, а гласът на вокалиста не бил мръднал от едно време. Освен това били звучали доста съвременно.
Започвам да преосмислям решението си за този фестивал (концерт), но ще изчакам да видя кой ще добавят още. Мерси за отзивите :no:
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#128 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 29 март 2011 - 13:45

Аз пък специално за не-метъл групата от Мидълсбро смятам да посетя РОК феста ;) Всички други са просто добро попълнение. :no:

#129 Blackiel

Bastard

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 755 posts

Posted 29 март 2011 - 14:00

Позаинтересувах се кой в момента свири в Slade и се оказва че само китаристът и барабанистът са от оригиналния състав. Вокалистът не е оригиналния, но звучи доста сходно - eто пример
\m/

#130 Ugly

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 295 posts

Posted 29 март 2011 - 14:00

Той Ozzy не пишеше за групата от Мидълсбро, аз и нея ще чуя с огромно удоволствие (въпреки, че последните албуми не ме грабнаха).

#131 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 29 март 2011 - 14:02

Judas Priest и Saxon - доволно. Whitesnake ще ги гледам най-после на 3423432 им гостуване в България покрай тях :no: Искам "и още" да са Конкурент - да гледаме двама Ковърдейли ;) :lol:

#132 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 29 март 2011 - 14:10

Аз гледах Слейд преди 5 години и да си кажа честно, от целия лайн-ъп сега ме привличат най-много те, бяха СТРАХОТНИ!! И до момента това си остава един от най-яките концерти, на които съм била.
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#133 Ugly

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 295 posts

Posted 29 март 2011 - 14:19

"Искам "и още" да са Конкурент - да гледаме двама Ковърдейли"

Внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне! :no:

#134 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 29 март 2011 - 14:23

Мястото на събитието ще бъде обособено и специално конструирано за фестивала. Ще бъдат изградени трибуни и зони за максимално удобство на всички, които ще станат част от събитието.

Да разбирам ли, че няма да е на самия хиподрум, а някъде в периметъра, за да знам от сега да взимам билет за терена, че като се знам какъв инженер съм ме е страх да отида на лекар? :no:

#135 Depositus Cordis

I might be a dog

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 593 posts

Posted 29 март 2011 - 14:32

View PostBeerMe, on Mar 29 2011, 15:23, said:

Да разбирам ли, че няма да е на самия хиподрум, а някъде в периметъра, за да знам от сега да взимам билет за терена, че като се знам какъв инженер съм ме е страх да отида на лекар? :no:
Какво те плаши терена, за 1 ден ще оцелееш?
++ за инженера и лекарите ;)

#136 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 29 март 2011 - 14:57

View PostDepositus Cordis, on Mar 29 2011, 15:32, said:

Какво те плаши терена, за 1 ден ще оцелееш?
++ за инженера и лекарите :no:

По-скоро ме плашат трибуните, за които съм абонирана, за да видя нещо, но в случая ще предпочета терена, ако наистина това съоръжение ще се изгражда специално за събитието. ;) По принцип по терена щъкам само като няма алтернатива като например в Каварна.

#137 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 29 март 2011 - 15:19

View PostBeerMe, on Mar 29 2011, 15:57, said:

По-скоро ме плашат трибуните, за които съм абонирана, за да видя нещо, но в случая ще предпочета терена, ако наистина това съоръжение ще се изгражда специално за събитието. ;) По принцип по терена щъкам само като няма алтернатива като например в Каварна.
И аз съм на този принцип, но на последния концерт на Scorpions също се сглобяваха пейки в последния момент и всичко мина нормално. А и смятам, че рискът да паднеш от пейка е за предпочитане пред този да бъдеш смачкан и изпотъпкан и да не видиш почти нищо :no:
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#138 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 29 март 2011 - 15:25

View PostMetal Heart, on Mar 29 2011, 16:19, said:

И аз съм на този принцип, но на последния концерт на Scorpions също се сглобяваха пейки в последния момент и всичко мина нормално. А и смятам, че рискът да паднеш от пейка е за предпочитане пред този да бъдеш смачкан и изпотъпкан и да не видиш почти нищо :no:

Ужас ако са като пейките на Скорпионс. ;) Тогава бяхме на терена и с умиление очаквах ако 1 стане другите да литнат. Това ако беше трибуна, то аз със сигурност ще съм на терена и ще се радвам, че станах прост икономист :D

П.С Аз затова по концерти ходя с няколко по-големички да разбутват тълпата :lol:

Edited by BeerMe, 29 март 2011 - 15:27 .

#139 HeathenHeart

The Art of Lore

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 2139 posts

Posted 29 март 2011 - 15:40

View PostJavor, on Mar 29 2011, 11:50, said:

Билетите ще бъдат пуснати на 31.03 (четвъртък).
Мерси! Видях го по-късно, ама кой да гледа.

Колкото за трибуните, на Скорпионс, не бяха толкова страшни, оцеляхме. И с банкенските пейки ще се справим.
Hedniska Blod

#140 Minstrel in the Gallery

Too Old To Rock'N'Roll, Too Young To Die!

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 592 posts

Posted 29 март 2011 - 16:30

Македонскиот афиш:
На конскиот стадион у Банкя (малкуту Скопjе) ке се проведе фестивалот София Руча.
Pрвиот фестивал ке ги бидат групите Чифутскиот Поп, Белиот Змей и Саксофон.
Добредојде на фестивалот!

:no:

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users