Epica в София26.03.2011г. - зала "Юбилейна"
Started by Black Heart, яну 29 2011 16:50
92 replies to this topic
Posted 01 февруари 2011 - 14:10
За едни хубава, за други не, но поне може да пее

Posted 01 февруари 2011 - 22:28
Докато не я видя наживо и от близо без грим, нищо не мога да кажа. На снимките като цяло го докарва

Posted 01 февруари 2011 - 22:39
Мен ме кефи, защото има супер яки очи

. . . And Justice For All
Posted 17 февруари 2011 - 00:39
Безусловно ще се ходи!
Правят си супер яката музика! Епични! (пън интендед ;d)

Posted 14 март 2011 - 21:21
Black Art, on Jan 31 2011, 18:03, said:
Мда разминахме се, с Draconian i Tristania, но няма и как да не се, Двете групи са специални гости само за Истанбулската дата.
Но, надеждата умра последна както е казал поетът.
Но, надеждата умра последна както е казал поетът.

It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Posted 14 март 2011 - 21:48
Искрено ще се радвам, ако някой го спазва това. Повечето пушачи са толкова слаби пред този си порок, че най-вероятно ще гледаме Монката, как се мъчи

I will win but never fight
That's the Art of War
That's the Art of War
Posted 15 март 2011 - 14:32
И аз не го вярвам, още по-малко някой да направи каквато и да е забележка на пушачите освен лепването на 2-3 ноу смоукинг листчета на входа.
Posted 15 март 2011 - 14:40
Depositus Cordis, on Mar 15 2011, 14:32, said:
И аз не го вярвам, още по-малко някой да направи каквато и да е забележка на пушачите освен лепването на 2-3 ноу смоукинг листчета на входа.

It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Vanquish the pain
Posted 15 март 2011 - 15:49
Щом е по настояване на групата, би трябвало тази забрана да се спазва стриктно. Ако певицата реши, че цигареният дим й прецаква гърлото, и заплаши да не излезе на сцената, ако някой от публиката запали, сигурно ще се съобразят хората, няма как иначе.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Posted 27 март 2011 - 13:58
Чакам ги с нетърпение снимките 
И много се радвам на момента с пушенето. Трябва на всички концерти в затворени помещения да се забрани. Баща ми като УНГ-специалист ми е казвал как при пушенето след време се видоизменят гласовите струни. Не знам дали това променя гласа, но като нищо ще е така. Чуйте Coverdale днес и преди 20-тина години, разликата според мен е повече от нормалната.

И много се радвам на момента с пушенето. Трябва на всички концерти в затворени помещения да се забрани. Баща ми като УНГ-специалист ми е казвал как при пушенето след време се видоизменят гласовите струни. Не знам дали това променя гласа, но като нищо ще е така. Чуйте Coverdale днес и преди 20-тина години, разликата според мен е повече от нормалната.
\m/
Posted 27 март 2011 - 16:05
Satyr, on Mar 27 2011, 14:46, said:
На интервюто със Симоне (
) стана въпрос за забраната за пушене. И тя някак неразбиращо рече "Ами, че при нас [у Холандско] от доста време насам е съвсем нормално да не се пуши в затворени помещения"....
Кога ще ги стигнем?...

Кога ще ги стигнем?...
То къде ли не из Европа има тотална забрана за пушене в заведения и затворени помещения. А на някои места, от мой собствен опит (наблюдения де, не съм пушач), дори и в къщи не можеш да си пушиш от съображения за противопожарна безопасност. На хората само дето не им взимат цигарите от устата, в някои държави има тотална забрана в/у машините за продажба на цигари. Пък в Бг - няма нужда да кометирам полоцението и развитието в ова отношение, видно е.
ПС - щото ми е любопитно, не съм бил на концерта, но от 2 дни ме заливат коментари за въпросната Симоне, та: толкова ли е хубава девойката или просто комплименти? Който я е видял, да каже.
Plus Ultra.
"This world is totally fugazi."
"We will always be so much more human than we wish to be."
"From the Stars back to our Cities"
Jazz fusion audio centre
1001 albums online
"This world is totally fugazi."
"We will always be so much more human than we wish to be."
"From the Stars back to our Cities"
Jazz fusion audio centre
1001 albums online
Posted 27 март 2011 - 16:23
Jurisprudent, on Mar 27 2011, 17:05, said:
ПС - щото ми е любопитно, не съм бил на концерта, но от 2 дни ме заливат коментари за въпросната Симоне, та: толкова ли е хубава девойката ...

Повече

Ето я (относително) неглиже преди концерта

Вече е качена и фотогалерията от концерта.
Attached Files
WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 27 март 2011 - 16:34
Представителят "от наше село", посетил концерта, остана много доволен - от Епика, от нашенците подгряващи и от забраната за пушене в залата. Намира и Симоне за хубава.
+1 от мен.
тотална забрана за пушене в заведения и затворени помещения
Hedniska Blod
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users