Jump to content

Каварна Рок Фест 201115-17 юли 2011

477 replies to this topic

#81 Black Art

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 73 posts

Posted 06 март 2011 - 12:59

View Posteddie, on Mar 6 2011, 10:59, said:

За тебе да, но за мен тия групи и в двора ми да свирят, няма да изляза да ги гледам. Както и 100% от приятелите ми, с които ходим по хардрок и хеви метъл концерти. Сега и Цонко ако мисли като нас, понеже сме горе-долу в една възрастова група, нали се сещаш защо тези групи не са поканени за Каварна 2011. И ако от червеното тефтерче изкочи Ози, разбираш каква ще бъде разликата в посещаемостта в единият, и в другия случай, нали?
Не го приемай за заяждане, но за съжаление не винаги любимите ни групи са в близките ни дестинации. И на мен не ми харесва че Firefest се прави във Великобритания, а не в Каварна, ама това е положението...
Не го приемам за заяждане, всеки с вкусовете си. Но точно групи като на Туска липсват в България. Не може, да се оплачете от липса на хард рок и хеви концерти в нашата мила държава!!!
А, що се отнася до Ози, е ясно че ще бъде тотална бомба за Каварна и ще напълни стадиона, ако ще и средата на Юни да го обявят. :drinks:

Edited by Black Art, 06 март 2011 - 13:02 .

#82 Mishaka

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 28 posts

Posted 06 март 2011 - 14:52

View PostBlack Art, on Mar 5 2011, 20:32, said:

Епа яла те, може да сме байганьовци!!!! Хахахахахаха!!!
Friday 22.7.2011
At The Gates, Arch Enemy, Killing Joke, Bulldozer, Black Breath, Spiritual Beggars, Grave, Omnium Gatherum, Cavus, Lighthouse Project, Goresoerd, Oranssi Pazuzu, Cause For Effect
Saturday 23.7.2011
Blind Guardian, Katatonia, Epica, Enslaved, Moonsorrow, Tarot, Witchery, Ghost, Church Of Misery, Mygrain, Rotten Sound, Hooded Menace, Feastem, Medeia, Mononen
Sunday 24.7.2011
Amon Amarth, Amorphis, Meshuggah, Turisas, Agnostic Front, Kvelertak, Misery Index, Jex Thoth, Black Crucifixion, Gaf
Пред тоя лайн-ъп. Цонко да си държи червеното тефтерче колко си ще!!

Кви са тия загубени работи дет искате да ги гледате бе абе вижте кви неща други има я ся пак Ковердела с Белия змей, с Халфордчето, май и за Синдарела чух - и в Каварната ще има харни работи пък вие кво се зверите на тия дет никой не ги е чувал хич

#83 Black Art

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 73 posts

Posted 06 март 2011 - 15:03

View PostMishaka, on Mar 6 2011, 14:52, said:

Кви са тия загубени работи дет искате да ги гледате бе абе вижте кви неща други има я ся пак Ковердела с Белия змей, с Халфордчето, май и за Синдарела чух - и в Каварната ще има харни работи пък вие кво се зверите на тия дет никой не ги е чувал хич
Ми гледай си змията и тем подобни. Некой да те е спрял.Всеки гледа това дето намира за добре.

#84 Mishaka

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 28 posts

Posted 06 март 2011 - 15:18

View PostBlack Art, on Mar 6 2011, 15:03, said:

Ми гледай си змията и тем подобни. Некой да те е спрял.Всеки гледа това дето намира за добре.

Ее, ми аз ще гледам ама си казвам мнението щот ми изглежда че хубавата музика не я виждате момчета.

#85 Black Art

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 73 posts

Posted 06 март 2011 - 15:26

View PostMishaka, on Mar 6 2011, 15:18, said:

Ее, ми аз ще гледам ама си казвам мнението щот ми изглежда че хубавата музика не я виждате момчета.
Хубавата музика пич, за тебе е една, за мен друга, за трети трета. Така че, не ме учи кое е хубава музика и кое не! Това дали виждам по далеч от носа си го остави на мен аз да си го преценя. :drinks:

#86 Mishaka

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 28 posts

Posted 06 март 2011 - 15:41

View PostBlack Art, on Mar 6 2011, 16:26, said:

Хубавата музика пич, за тебе е една, за мен друга, за трети трета. Така че, не ме учи кое е хубава музика и кое не! Това дали виждам по далеч от носа си го остави на мен аз да си го преценя. :drinks:

Ясно, то аз от тва дет си го писал виждам колко разбираш от хубава музика

#87 HeathenHeart

The Art of Lore

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 2139 posts

Posted 06 март 2011 - 18:50

View PostBlack Art, on Mar 6 2011, 12:59, said:

Но точно групи като на Туска липсват в България.
Подкрепям това мнение.
Hedniska Blod

#88 eddie

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 400 posts

Posted 06 март 2011 - 19:34

Дайте да не разпалваме тъпи спорове от рода на кой музиката е по-хубава. Всеки слуша това, което му харесва.
Аз слушам предимно некомерсиални и малко известни хардрок групи, и ми е ясно че няма никакъв шанс да се появят в България - то групи от ранга на Night Ranger и Journey не се канят дори и като имат европейски турнета, камо ли да седна да си мечтая за изпълнителите от Firefest. Ясно е, че при избора на групи голяма тежест ще има популярността, особено на стадион като в Каварна. Някак си не виждам там да има групи, които я съберат 1500 човека, я не.

Edited by eddie, 06 март 2011 - 19:37 .

#89 Mishaka

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 28 posts

Posted 06 март 2011 - 19:43

View Posteddie, on Mar 6 2011, 19:34, said:

Дайте да не разпалваме тъпи спорове от рода на кой музиката е по-хубава. Всеки слуша това, което му харесва.
Аз слушам предимно некомерсиални и малко известни хардрок групи, и ми е ясно че няма никакъв шанс да се появят в България - то групи от ранга на Night Ranger и Journey не се канят дори и като имат европейски турнета, камо ли да седна да си мечтая за изпълнителите от Firefest. Ясно е, че при избора на групи голяма тежест ще има популярността, особено на стадион като в Каварна. Някак си не виждам там да има групи, които я съберат 1500 човека, я не.

Абе виж сега няма как да е хубава и да събере по 1500 човека. Ясна работа.

#90 Black Art

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 73 posts

Posted 06 март 2011 - 20:12

А, за групи от ранга на Tool, Muse и Rush, пък да не говорим че, скоро изобщо няма да ги видим на българска земя.

#91 eddie

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 400 posts

Posted 06 март 2011 - 20:15

View PostMishaka, on Mar 6 2011, 19:43, said:

Ей, не се отказваш обаче.
Ти как точно оценяваш "хубостта" на една музика? По популярността ли?
Ами що не прослушаш Бритни Спиърс, гледам че бая народ събира по концертите.
Или по "музикалността". Тогава какво им харесваш на тия АC-DC, имат по 4 акорда във всяка една песен - питай някой музикант да ти обясни ако не знаеш какво ти говоря.

Edited by eddie, 06 март 2011 - 20:17 .

#92 Mishaka

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 28 posts

Posted 06 март 2011 - 20:21

View Posteddie, on Mar 6 2011, 20:15, said:

Ей, не се отказваш обаче.
Ти как точно оценяваш "хубостта" на една музика? По популярността ли? Предполагам че за това слушаш AC-DC.
Ами що не прослушаш Бритни Спиърс, гледам че бая народ събира по концертите.
Или по "музикалността". Тогава какво им харесваш на тия АC-DC, имат по 4 акорда във всяка една песен.

Четити - четири, като имаш 54 по-добре ли ще е? 4, ама ти сигат до сърцето бе човек. Не ми ги пробутвай тия бози Спирс не знам си кво. Хубавата музика хората я усещат с сетива и затова пълнят стадионите. Диси, Мотли, Стоунс, на Тейлър Аеросмит, Снейк...няма кой да ги отрече. Стари, ама класа, класа, не е кат да пълнят едно мазе хора, не е случайно.

#93 Black Art

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 73 posts

Posted 06 март 2011 - 20:35

View PostMishaka, on Mar 6 2011, 20:21, said:

Четити - четири, като имаш 54 по-добре ли ще е? 4, ама ти сигат до сърцето бе човек. Не ми ги пробутвай тия бози Спирс не знам си кво. Хубавата музика хората я усещат с сетива и затова пълнят стадионите. Диси, Мотли, Стоунс, на Тейлър Аеросмит, Снейк...няма кой да ги отрече. Стари, ама класа, класа, не е кат да пълнят едно мазе хора, не е случайно.
Земи да чуеш Muse и Tool примерно, и после ми говори за групи като AC/DC и дали пълнят по едно мазе. Започваш да ставаш смешен!!!

#94 HeathenHeart

The Art of Lore

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 2139 posts

Posted 06 март 2011 - 20:38

Аз също смятам да посетя концерта на Джудас и Снейк, но според мен класически хард/хеви банди се канят достатъчно у нас. Би било добре да се канят и повече (сравнително) по-нови групи. Аз си мечтая за тези и подобни.
Hedniska Blod

#95 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 06 март 2011 - 20:41

View PostMishaka, on Mar 6 2011, 20:21, said:

Четити - четири, като имаш 54 по-добре ли ще е? 4, ама ти сигат до сърцето бе човек.
Защо да свириш четири тона, като и 54 ще свършат работа?
:D
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#96 Mishaka

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 28 posts

Posted 06 март 2011 - 20:44

[quote name='Black Art' date='Mar 6 2011, 20:35 ' post='77059']
Земи да чуеш Muse и Tool примерно, и после ми говори за групи като AC/DC и дали пълнят по едно мазе. Започваш да ставаш смешен!!!
[/qu]

Кво да ги слушам като са тотално скучни, нито припев, нито мелодия, нито здрав риф. То всеки може всичко да си слуша ама не значи че всичко което се слуша е добро. Аз не съм само за хеви/хардрок, има и от пред 70-те много стойностни неща ама не е като Диси и такива дето хващат директно за гърлото. Аз пич много съм ги слушал, от 40 години и повече вече.

#97 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 06 март 2011 - 20:46

View PostMishaka, on Mar 6 2011, 19:43, said:

Gamma Ray. Велика група, която събра... Колко? 700? 800 човека? Или тяхната музика не е хубава?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#98 Mishaka

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 28 posts

Posted 06 март 2011 - 20:46

View Postforeigner, on Mar 6 2011, 20:41, said:

Защо да свириш четири тона, като и 54 ще свършат работа?
:D

Няма математици да ставаме, не е в бройката работата.

#99 Mishaka

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 28 posts

Posted 06 март 2011 - 20:50

View PostТигър, on Mar 6 2011, 20:46, said:

Gamma Ray. Велика група, която събра... Колко? 700? 800 човека? Или тяхната музика не е хубава?

Виж не ти казвам пич че като събират малко хора са задължително зле - просто групите дето са с пълни стадиони от 20-30 години имена легенди не са случайно станали такива. Те много свирят при баба си и се мислят за велики в квартала, много такива съм видял с китарките да се влачат и да се мислаят за добрутро ама няма да ги чуете да събират стадиони хора. Това е.

А тоз Хансен без Хелоун не го признавам, лично мнение.

#100 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 06 март 2011 - 20:51

View PostMishaka, on Mar 6 2011, 20:46, said:

Няма математици да ставаме, не е в бройката работата.
Мнее, това е само прогресарска закачка, просто не се стърпях :D
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users