Jump to content

Каварна Рок Фест 201115-17 юли 2011

477 replies to this topic

#261 whiplash159

The Grim Squeaker

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2593 posts

Posted 08 април 2011 - 21:59

View Postdani1948, on Apr 8 2011, 21:11, said:

От къде дойде инфото на катехизис за датите 15-17 Юли?
В новината си пише кой е източника.
ПИСУК!

#262 U.D.O.

Bulgarian LionHeart

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 325 posts

Posted 09 април 2011 - 15:29

http://www.facebook....189607944416428
"It's your problem if you can't accept ACCEPT, not mine." (Joe Schlared, 1993)

#263 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 09 април 2011 - 17:18

Какво пише там?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#264 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 09 април 2011 - 18:35

View PostТигър, on Apr 9 2011, 18:18, said:

Какво пише там?
Общо взето като тука, чешат си езиците и се карат защо, какво и как :D

#265 darata

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 51 posts

Posted 10 април 2011 - 06:37

Идва нова седмица с надежда за някакви новини.Дано в края на тази седмицата всички сме щастливи и забравили неудобството от дългото чакане.

Едно скромно пожелание към организаторите :D B) :) :wub: :wub: :wub:

MOTORHEAD
TESTAMENT
AMON AMARTH
CAVALERA CONSPIRACY
AMORPHIS
OZZY OSBOURNE
HAMMERFALL
ARCH ENEMY
ALESTORM
BRAINSTORM
DEATH ANGEL
MOONSPELL

#266 DICKINSON_

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 53 posts

Posted 10 април 2011 - 09:42

View PostSatyr, on Apr 7 2011, 14:19, said:

Ози, точно аз точно на теб ли трябва да обяснявам, че въпреки че е в Каварна, под патронажа на общината, кмета и т. н., фестивалът се прави основно и то много основно и преди всичко от "Loud Concerts"? :D

Satyr, добре го каза. В Краварна нещата се правят само от *********** шефчето на Loud Concerts. Там чужд крак, няма как да стъпи поради други застрашаващи живота фактори. Преди време имах късмета да работя с един от останалите ни организатори, и на мой въпрос, "Защо и ние не правим концерти в Краварна"? получих много готин отговор. " Да не съм луд, все пак имам семейство и не искам да ме стрелят някакви малоумни руски мафиоти"? Това бяха точните думи на един много уважаван от мен човек, човек на който съм склонен да вярвам. И така, в Каварна други със сигурност няма да стъпят освен ******** Мартин, ако не бъркам името му, ама май че така се казваше.

#267 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 10 април 2011 - 09:54

Ай стига с тая Краварна, може ли? Освен че дразни и досажда, изписването на името на града по този начин постига само още едно - пречи ми да взема постващия насериозно. А и не само на мен, между другото.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#268 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 10 април 2011 - 11:47

View PostТигър, on Apr 10 2011, 10:54, said:

Ай стига с тая Краварна, може ли? Освен че дразни и досажда, изписването на името на града по този начин постига само още едно - пречи ми да взема постващия насериозно. А и не само на мен, между другото.
+1
И мен тази работа ме дразни. Дразни ме и изопачаването, превеждането и иронизирането на имена на групи. Moже Guns`n`Roses да не са ми особено любими, но постването на Гъз и Рози из форума ме дразни изключително много.

#269 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 10 април 2011 - 13:14

View PostDICKINSON_, on Apr 10 2011, 10:42, said:

Постът ти минава границите на добрия тон! Ако имаш критики към някого - изложи ги нормално.
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#270 Blackiel

Bastard

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 755 posts

Posted 10 април 2011 - 15:05

Аз пък много бих се изкефил на Guns и само заради тях бих отишъл на феста, ако са там. Няма значение, че не са в оригинелен състав.
\m/

#271 DrFeelgood94

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 21 posts

Posted 10 април 2011 - 17:41

+1

#272 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 11 април 2011 - 11:18

Едно скорошно интервю с въпросния организатор (преди около седмица) открих тук. Нито дума за феста, само някои не много окуражаващи реплики:

Оня ден Epica събраха 800 човека в София! Това е три пъти повече, отколкото биха дошли на тях където и да е другаде на Балканите. Казваш - ама те са популярни у нас. Е, ние миналата година като ги доведохме в Каварна, концертът беше много слабо посетен. Тогава още не са били популярни, така ли? Явно има значение кога и къде... Покупателната способност е в София, никъде другаде, ако говорим за България.

Спонсорите преди имаха пари, имаха бюджети и даваха пари за музикални прояви, и то не една и две фирми. При това даваха много (за нашите стандарти) пари - мобилните оператори, бирите, безалкохолни напитки, понякога банки... В момента всички са в нокаут. Мобилните оператори се изтеглиха напълно. Бирите бяха активни миналата година, тази обаче не са.

Кризата тепърва започва при нас. Миналата година всеки купуваше билети, докато тази година това не се случва. Нека всички други организатори на концерти да ме опровергаят - дано! - но аз очаквам много сериозен спад в продажбите на билети. Много събития, много голямо разнообразие, различни политики - и доста от тях никак не ми се струват адекватни.

Погледнете един юни месец - не можеш да отидеш едновременно на Mr. Big и Cinderella, Стинг, Джо Кокър, Roxette, Sonisphere... От 28 май до 8 юли има толкова концерти, че ти трябват между 800 и 1200 лв. само за билети! Българинът не може да си го позволи това.

:yes:
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#273 Digger

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 430 posts

Posted 11 април 2011 - 11:36

Ако ви се гледа:
http://bnt.bg/bg/productions/113/edition/1...la_26_mart_2011

Тук Цонко е гост и говори за 6 май и феста в Каварна. Предаването е от 26 март. Около 13-тата минута се започва...

Edited by Digger, 11 април 2011 - 11:36 .

#274 HeathenHeart

The Art of Lore

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 2139 posts

Posted 11 април 2011 - 11:38

Написаното е вярно - струпване на много концерти за кратко време, оскъпяване на билетите от липса на спонсори, нормално е да има и втръсване - след първоначалната еуфория от многото концерти, хората започват да подбират не само по финансови причини.
Hedniska Blod

#275 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 11 април 2011 - 11:58

View PostMetal Heart, on Apr 11 2011, 12:18, said:

От 28 май до 8 юли има толкова концерти, че ти трябват между 800 и 1200 лв. само за билети! Българинът не може да си го позволи това.

Ми да направи концертите организирани от Лауд по 20-30 лв. и му гарантирам, че ще гледам и Mir.Big+Cinderella, Richard Marx и Каварна Рок фест. Хем искат да правят големи концерти, хем нямало кой да ги посети всичките.

И за пореден път се оправдават със спонсори, брой концерти организирани от другите промоутъри и какво ли не, все едно ме интересува. Не помня Мартин Стоянов да му пука колко пари всимам и по какъв начин.

#276 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 11 април 2011 - 12:06

View PostDigger, on Apr 11 2011, 12:36, said:

Ако ви се гледа:
http://bnt.bg/bg/productions/113/edition/1...la_26_mart_2011

Тук Цонко е гост и говори за 6 май и феста в Каварна. Предаването е от 26 март. Около 13-тата минута се започва...
За 6 май потвърждава инфото от януари за групата на барабаниста на DIO и AC/DC, но за феста нищо конкретно не казва (освен, че ще има)...
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#277 morg

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 72 posts

Posted 11 април 2011 - 12:23

В крайна сметка съвсем възможно изглежда да няма фест. Но и да го няма феста в Каварна, все пак има достатъчно други, даже предостатъчно. Не е както преди- да се провеждат 1-2 рок концерти годишно.
Вече друг е въпросът( достатъчно разискван) за пренасишането и за печалбарите- байганьовци, с тези космически цени... Още повече в тукашните условия.
Както и да е- поне многообразието предполагага разнообразен избор (принципно,де- всички сме на ясно с това, че тук идват по два, три и повече пъти едни и същи групи) и всеки сам решава какво да посети.

#278 darata

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 51 posts

Posted 11 април 2011 - 13:55

Фестивал ще има,това изобщо не го поставям под съмнение.Ако нямаше да има,досега да е обявено ,както стана с фестивала в Ловеч през миналата година.На сайта на фестивала си има обявени дати всичко друго е просто едно чакане.Друг е въпроса,че ми се изчака чакалото за някаква новинка. :yes: :D :good: :metal: :metal: :metal:

#279 morg

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 72 posts

Posted 11 април 2011 - 14:49

Може и да има, но явно има и големи затруднения около организирането му, които поставят под въпрос провеждането му. Кой знае- тези проблеми може да са достатъчно големи, за да доведат до това въобще да не се проведе.
Въпреки, че датата е обявена отдавна като сигурен индикатор за това че ще има фест, това все пак беше обявено януари или февруари(не си спомням точно), но оттогава кой знае какви затруднения може да са възникнали. Изричното обяваване на конкретни дати предполага, че има постигната най-малкото договореност с някои евентуални групи за тези дати, но могат да възникнат какви ли не неща през периода от обявяването на датите до сега. И очевидно е така, след като сме средата на април и още нищо не се казва за фест , които по предварително обявеен план трябва да се проведе след три месеца.
Та , изводът ми е,че въпреки, че е обявен като сигурен фестът (с конкретни дати и т. н.), винаги във времето от януари/февруари до юли може да възникнат препядствия, които до доведат до отпадането му.
В Ловеч си беше изрично обявено, че нама да има фест, защото това си е било решено изрично.
За Каварна- възможно е първоначалните замисли да са се провалили( отпадане на първоначално спрягани участници, липса на спонсори и др подобни, причини , които като се замислим са взаимосвързани) и орг. може би се опитват да закърпят положението, за да има фест все пак- (като се замисля- това ми звучи най- логично и вероятно).
Но ще видим, все пак.

Edited by morg, 11 април 2011 - 14:50 .

#280 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 11 април 2011 - 20:15

View Postdarata, on Apr 11 2011, 14:55, said:

На сайта на фестивала си има обявени дати всичко друго е просто едно чакане.
Я пак :D
http://www.kavarnarockfest.com/
Attached File  2011_04_11_211353.jpg   41,45K   50 downloads
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users