Каварна Рок Фест 201115-17 юли 2011
Started by BeerMe, яну 20 2011 16:36
477 replies to this topic
Posted 07 април 2011 - 11:28
„Концертите се провеждат в Каварна, но има промоутъри, които сключват договорите, общината единствено подпомага логистично мероприятието" Цонко Цонев.
След като общината участва само логистично, то от това следва, че липсата на пари в общината не трябва да са проблем за феста. Ако има промоутър който да се е наел с организацията на феста тази година, то това са негови проблеми.
Лично аз тази година съм отписал този фест, преразглеждане на това ми решение може да има само при покана на голямо име което аз слушам, примерно Ozzy (но не съфоромеца, нищо лично)
След като общината участва само логистично, то от това следва, че липсата на пари в общината не трябва да са проблем за феста. Ако има промоутър който да се е наел с организацията на феста тази година, то това са негови проблеми.
Лично аз тази година съм отписал този фест, преразглеждане на това ми решение може да има само при покана на голямо име което аз слушам, примерно Ozzy (но не съфоромеца, нищо лично)
Posted 07 април 2011 - 12:27
Digger, on Apr 7 2011, 13:25, said:
...ама дали и Цонко мисли като нас? 

I don't know how I managed it...
Posted 07 април 2011 - 12:33
По притеснително е, че миналите години изкачаше информация за феста от сайтовете на групите - Dream Theater през 2009, Primal Fear през 2010 - а тази от никъде нищо.
Opeth (3), TSO (2), Roger Waters (4)
Posted 07 април 2011 - 12:39
За мен не по-малко притеснително е, че в България не останаха пари за нищо свястно, включително фестивали. А без онези неща, за които на вас ви е все тая, няма държава.
Don't mistake lack of talent for genius.
Posted 07 април 2011 - 13:03
Явно съм разбрала по-добре, отколкото можех да предположа.
Държава няма.
Ако не се запази насочеността на миналогодишното издание, фестивалът не ме интересува изобщо, а се опасявам, че точно така ще се получи в крайна сметка. Така е то с демокрацията и пазарната икономика.
Държава няма.
Ако не се запази насочеността на миналогодишното издание, фестивалът не ме интересува изобщо, а се опасявам, че точно така ще се получи в крайна сметка. Така е то с демокрацията и пазарната икономика.

Posted 07 април 2011 - 13:17
Mor-Rioghain, on Apr 7 2011, 14:03, said:
Явно съм разбрала по-добре, отколкото можех да предположа.
Държава няма.
Държава няма.
Ако си мислиш, че на някой от Южна Дакота му влиза в работата и му пука какви са улиците в Ню Джърси или на някой от Щутгарт му влиза в работата и го вълнува дали в Рошток има свободни места в детските градини, значи си далеч от истината. Пък гледам, че в САЩ и Германия държава май има?
Posted 07 април 2011 - 13:23
Satyr, on Apr 7 2011, 14:19, said:
Ози, точно аз точно на теб ли трябва да обяснявам, че въпреки че е в Каварна, под патронажа на общината, кмета и т. н., фестивалът се прави основно и то много основно и преди всичко от "Loud Concerts"? 

Posted 07 април 2011 - 13:41
Ozzy, on Apr 7 2011, 14:17, said:
Пък гледам, че в САЩ и Германия държава май има?

Ако си гледаш на балкона прасенце, лозички и доматки, вероятно може да не ти пука за нищо, и никого. Обаче, основата на просперитета на една нация, по мое виждане, е всеки да осъзнае от колко много други неща и хора зависи неговото собствено благосъстояние.
Не знам дали Цонко Цонев лично води преговорите с музикантите, които свирят в Каварна, но ми се чини, че неговата заетост в сфери, различни от тази, съвсем не е основният фактор за неуредиците около фестивала.
Posted 07 април 2011 - 13:46
Mor-Rioghain, on Apr 7 2011, 14:41, said:
Ако си гледаш на балкона прасенце, лозички и доматки

Не знам дали Цонко Цонев лично води преговорите с музикантите, които свирят в Каварна
Казах вече - просто си буча.
Спирам.
Posted 07 април 2011 - 13:52
А на сайта на община Каварна днес излезе програмата за отбелязване на Международния ден на ромите, който е утре
Все повече се опасявам, че ще разберем кой ще свири на площада на 6 май, т.е. след по-малко от месец... на предния ден
А за фестивала, който е два месеца след това, вече не ми се мисли

It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Posted 08 април 2011 - 16:13
И тази седмица отмина без новини за Каварна 2011г. от страна на организаторите.Лошото е,че и инфо не изтича и от сайт на някоя група от евентуалните участници.

Posted 08 април 2011 - 16:22
darata, on Apr 8 2011, 17:13, said:
Лошото е,че и инфо не изтича и от сайт на някоя група от евентуалните участници.

Posted 08 април 2011 - 16:45
Ozzy, on Apr 8 2011, 17:22, said:
То точно това е притеснителното... Защото в минали години половин-един месец преди официалното обявяване сме знаели 80% от групите за феста, а поне една трета от тях са си сложили датите по сайтовете. Сега - нищо.
Hedniska Blod
Posted 08 април 2011 - 19:33
darata, on Apr 8 2011, 17:13, said:
И тази седмица отмина без новини за Каварна 2011г. от страна на организаторите.Лошото е,че и инфо не изтича и от сайт на някоя група от евентуалните участници.

Най-много пък да няма фестивал. Голяма работа.
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!
Posted 08 април 2011 - 20:11
Джуджето_GIMLY, on Apr 8 2011, 19:33, said:
Ебати драмата.
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear