Jump to content

Каварна Рок Фест 201115-17 юли 2011

477 replies to this topic

#161 morg

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 72 posts

Posted 30 март 2011 - 13:02

View PostBlackiel, on Mar 30 2011, 13:51, said:

Пишете имейли на Loud Concerts. Под натиска на феновете би трябвало да се забързат малко.

Ти май наистина си вярваш, че на някого му дреме за феновете и че писането на и-мейли може да повлияе за по- бързото обявяване.
Не се заяждам, но мисля, че е доста наивно да вярваш в това.

Така или иначе възможно най-скоро БИ ТРЯБВАЛО да обявят.

#162 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 30 март 2011 - 13:08

View Postmorg, on Mar 30 2011, 14:02, said:

Така или иначе възможно най-скоро БИ ТРЯБВАЛО да обявят.
Някъде в коментарите четох, че най-вероятно ще е в края на другата седмица. Не знам доколко може да се разчита на това, но наистина е време... Миналата година го обявиха в последните дни на март.
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#163 Blackiel

Bastard

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 755 posts

Posted 30 март 2011 - 13:29

View Postmorg, on Mar 30 2011, 13:02, said:

Ти май наистина си вярваш, че на някого му дреме за феновете и че писането на и-мейли може да повлияе за по- бързото обявяване.
Може и да си прав, но както на тях може да не им дреме за моите и-мейли, така може и на мен да спре да ми пука за техните концерти, защото освен ако не докарат някоя група с единствен концерт за годината, то аз имам избор да видя всяка друга група на различно място. Много голяма част от промоутърите са самозабравили се и некадърни и ако наистина няма ясни доказателства за това че бавенето на датите им струва пари, то промяна скоро няма да има.
Точно и това ми е идеята, че в момента благодарение на интернет, си нямате и идея всъщност колко голяма власт имате. Всеки има електронна поща и потенциална връзка с промоутърите. Много от тях имат и Facebook-страница, на която също може да се пише и колкото по-скоро мнонието "на тях пък много им пука за мен" се промени, толкова по-скоро българският фен ще престане да бъде цакан.
\m/

#164 Earl Of Black

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 202 posts

Posted 30 март 2011 - 13:38

За едно от предишните издания писах подобен мейл, и след отговора на Мартин се почувстван неудобно и тъп :lol: Предполагам, че и сега биха обявили бандите, ако всичките бяха потвърдили и имаше повече яснота. Веднъж избързаха с Антракс, които бяха заменени от Едгай и всички видяхме, какво се случи... винаги има недоволни :huh:
I will win but never fight
That's the Art of War

#165 HeathenHeart

The Art of Lore

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 2139 posts

Posted 30 март 2011 - 21:27

View PostBlackiel, on Mar 30 2011, 14:29, said:

Може и да си прав, но както на тях може да не им дреме за моите и-мейли, така може и на мен да спре да ми пука за техните концерти, защото освен ако не докарат някоя група с единствен концерт за годината, то аз имам избор да видя всяка друга група на различно място. Много голяма част от промоутърите са самозабравили се и некадърни и ако наистина няма ясни доказателства за това че бавенето на датите им струва пари, то промяна скоро няма да има.
Точно и това ми е идеята, че в момента благодарение на интернет, си нямате и идея всъщност колко голяма власт имате. Всеки има електронна поща и потенциална връзка с промоутърите. Много от тях имат и Facebook-страница, на която също може да се пише и колкото по-скоро мнонието "на тях пък много им пука за мен" се промени, толкова по-скоро българският фен ще престане да бъде цакан.
Ти, докторе, тези приказки ги разправяй в Дюселдорф. :harhar:

Кандов пак протестира за това насилие над личността му, въпреки всяка справедливост.
Онбашият, позачуден, попроси едного да му преведе думите на тоя разсърден челебия.
- Кажи пак, Кандов, аз да разправя на ефендието - рече му Бенчо Дерманът, по-вещ в турския език.
- Кажете му, моля ви - подзе Кандов, - че моята лична неприкосновеност, моето най-скъпо човешко право, въпреки всяка законност и справедливи основания...
Бенчо Дерманът му махна с ръка отчаяно:
- Та такива думи нито ги има на турски! Остави се бе, Кандов!
Иван Вазов - Под игото

Hedniska Blod

#166 Blackiel

Bastard

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 755 posts

Posted 30 март 2011 - 22:17

ОК, аз казвам каква би трябвало да е процедурата, а вие ми скочихте на главата :harhar:

Edit: И не съм доктор, а студент по стоматология :lol:

Edited by Blackiel, 30 март 2011 - 22:27 .

\m/

#167 HeathenHeart

The Art of Lore

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 2139 posts

Posted 31 март 2011 - 00:31

Бъдещ доктор си, значи пак става. :harhar:

Ние процедурите ги знаем, но те тук лееееко не сработват. Ако се върнеш ще си припомниш или разбереш защо. Ако не - няма и да ти трябва да го разбираш.
Hedniska Blod

#168 Jurisprudent

Joydivisionist.

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2374 posts
  • Interests:- progressive rock, hardrock, heavy metal, thrash&death metal, alternative, wave/darkwave, gothic, post-punk, industrial, jazz, jazz rock, fusion, blues

Posted 31 март 2011 - 00:42

View PostBlackiel, on Mar 30 2011, 13:29, said:

Вярно.

View PostBlackiel, on Mar 30 2011, 13:29, said:

Вярно.

Но и фактически безполезно. И с хиляда Facebook-a не мож накара да ти обявят нещо, което не е още уговорено, сигурно и т.н. Ще го цакат, защото е в естествено по-слаба позиция, той е потребител, всеки потребител могат да го цакат. А и друго. Аз ако съм промоутър и трябва да подпиша 5-6 договора, с няколко групи, зали, стадиони, хиподруми/колодруми/космодруми и др. места за провеждане на концерти, и още сделки, в които плащам или чакам плащане, и искам сигурност преди обявяване, няма да ме, ше го кажа по-грубичко без обидни намерение, *бе колко имейла получавам от фенове. Щот съм с двата крака в тоя бизнес и м/у успешната сделка и тоталния провал не винаги е дълъг пътя.
Пиша го тоя коментар, щото съм напълно сългасен с мнението ти, само че практически не смятам, че винаги всичко опира до много некадърни и ужасно целещи да измамят феновете хора-промоутъри. Те не че не го правят. Но това си е бизнес като всеки друг. Ако една фирма гарантира с цялото си имущество, за да събере пари за провеждане на концерт и т.н., и не играе доста сигурно, без да се изхвърля, може да се набута в повече проблеми. И няма да се трогне, че доста фенове ще отидат да гледат друго другаде. 1%, 5%, 10 да са. Но не вярвам да не са си разчели забавяне, късно обявяване т.н.. Ако правиш бизнес и не си фалирал, или имаш магическа пръчка, философски камък у дома и превръщаш олово в злато, или си има конкретни начини, с които успяваш да се задържиш финансово.
Plus Ultra.

"This world is totally fugazi."

"We will always be so much more human than we wish to be."

"From the Stars back to our Cities"

Jazz fusion audio centre

1001 albums online

#169 eddie

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 400 posts

Posted 31 март 2011 - 11:32

Залагам 2 лева на Motorhead :harhar:

#170 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 31 март 2011 - 11:52

View Posteddie, on Mar 31 2011, 12:32, said:

Залагам 2 лева на Motorhead :harhar:
Удвоявам! Моторхед едната вечер и амон амарт другата ще ме накарат да ида. :lol:
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#171 Depositus Cordis

I might be a dog

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 593 posts

Posted 31 март 2011 - 12:02

Айде де, мен и Моторхед ми стигат :harhar:
Все пак планът трябва да се изпълнява:

Dec 10 2010, 15:27

VI. Коя група/изпълнител искате да видим у нас през 2011-та?
1. Offspring
2. Judas Priest
3. Motorhead

#172 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 31 март 2011 - 12:03

Помислих си, че са сложили дата за Каварна рок фест на сайта си, а то нищо :harhar: Как пък нито една група не се е издала досега с нещичко в нета :lol:
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#173 HeathenHeart

The Art of Lore

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 2139 posts

Posted 31 март 2011 - 12:17

View PostBlacky, on Mar 31 2011, 12:52, said:

Удвоявам! Моторхед едната вечер и амон амарт другата ще ме накарат да ида. :harhar:
Амон Амарт е една от малкото групи, която би ме накарал да ида до Каварна. Моторхед изобщо не представляват интерес за мен.
Hedniska Blod

#174 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 31 март 2011 - 12:41

View PostDepositus Cordis, on Mar 31 2011, 13:02, said:

Все пак планът трябва да се изпълнява:
VI. Коя група/изпълнител искате да видим у нас през 2011-та?
А моите желания всяка година се изпълняват - по-предната рамщайн, предната хипокриси...за тая май писах дарк транкуилити ;)
@HeathenHeart: моторхед са класика - едната вечер ще бръмчим с рокерите, другата ще бръмчим с викинги. ;)
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#175 HeathenHeart

The Art of Lore

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 2139 posts

Posted 31 март 2011 - 12:45

View PostBlacky, on Mar 31 2011, 13:41, said:

@HeathenHeart: моторхед са класика - едната вечер ще бръмчим с рокерите, другата ще бръмчим с викинги. ;)
Ясно, че Моторхед са класика, но аз не съм им фен.
Рибата е още в морето, чакай да видим какво ще бръмчи изобщо. ;)
Hedniska Blod

#176 Minstrel in the Gallery

Too Old To Rock'N'Roll, Too Young To Die!

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 592 posts

Posted 01 април 2011 - 10:04

Нали щеше да има информация до края на тази седмица? Нещо чува ли се за пресконференция на Цонко, на Лауд Консърт, нещо туй-онуй групи, ала-бала изпълнители? :worship:

#177 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 01 април 2011 - 10:08

View PostMinstrel in the Gallery, on Apr 1 2011, 11:04, said:

Нали щеше да има информация до края на тази седмица? Нещо чува ли се за пресконференция на Цонко, на Лауд Консърт, нещо туй-онуй групи, ала-бала изпълнители? :worship:

Нищо не обявяват докато не нацъкаме поне 10 страници с гадания, слухове, спекулации и предположения тук :worship:

#178 DrFeelgood94

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 21 posts

Posted 01 април 2011 - 10:31

Преди седмица видях няколко джипа на Loud Concerts в един от големите хотели във Велинград,което ме кара да си мисля ,че евентуално може да е имало нещо като пресконференция :worship:

#179 deluxworld

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 152 posts

Posted 01 април 2011 - 11:17

View PostDrFeelgood94, on Apr 1 2011, 10:31, said:

Преди седмица видях няколко джипа на Loud Concerts в един от големите хотели във Велинград,което ме кара да си мисля ,че евентуално може да е имало нещо като пресконференция :worship:
Едва ли :worship:
. . . And Justice For All

#180 DrFeelgood94

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 21 posts

Posted 01 април 2011 - 11:26

Дето се вика "А дано,ама надали " :worship:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users