Jump to content

Каварна Рок Фест 201115-17 юли 2011

477 replies to this topic

#101 Black Art

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 73 posts

Posted 06 март 2011 - 20:55

View Postforeigner, on Mar 6 2011, 20:51, said:

Мнее, това е само прогресарска закачка, просто не се стърпях :D
Закачката ти беше, доста добра. Евала!

#102 Mishaka

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 28 posts

Posted 06 март 2011 - 20:59

View Postforeigner, on Mar 6 2011, 20:51, said:

Мнее, това е само прогресарска закачка, просто не се стърпях :D

Не разбрах много ама карай. Някога на тия с прогресива най-много им се смяхме. Математика, геометрия, тригонометрия, физика, биохимия, кво ли не набутаха в музиката, затва 4 акорда стигат за сърцето.

#103 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 06 март 2011 - 21:01

^Мерси, от форума на Prog Archives е, доколкото си спомням :worship: Така де, няма да оставяме само трола да спами :D
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#104 Black Art

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 73 posts

Posted 06 март 2011 - 21:01

View PostMishaka, on Mar 6 2011, 20:59, said:

Не разбрах много ама карай. Някога на тия с прогресива най-много им се смяхме. Математика, геометрия, тригонометрия, физика, биохимия, кво ли не набутаха в музиката, затва 4 акорда стигат за сърцето.
Това твоето с 4-те акорда, звучи като 3 бири и музиката да свири. :D

#105 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 06 март 2011 - 21:06

Простата и елементарна музика е хубаво нещо. Освен това твърде често се пише трудно и не е лесна за изпълнение. Това, обаче, по никакъв начин не означава, че сложната не достига до сърцето или че е лошо нещо. Просто са различни, за различни хора и т.н. Сега, съжалявам, но до моето сърце The Rolling Stones, като се изключат ДВЕ песни, не достигат изобщо. Gamma Ray също не са ми любима група, но успяват много по-често, по-добри инструменталисти са и Кай Хансен е поне единайсет пъти по-добре обработен вокал от Мик Джагър.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#106 Mishaka

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 28 posts

Posted 06 март 2011 - 21:17

View Postforeigner, on Mar 6 2011, 21:01, said:

^Мерси, от форума на Prog Archives е, доколкото си спомням :harhar: Така де, няма да оставяме само трола да спами :D

Чета форума и сайта отдавна макар че отскоро пиша. Евала за сайта няма друг такъв. Но наблюдавам аз отдавна че който нещо изрази мнение различно във форума почват да му викат трол и кво ли не.

View PostBlack Art, on Mar 6 2011, 21:01, said:

Това твоето с 4-те акорда, звучи като 3 бири и музиката да свири. :worship:

Сега не ме изкарвай някъв селянин с кючек на масата. Значи моите 4 акорда са лошо, но твоите много са добре - така било? И иначе съм какво - простак или? Или както вика девойката съм "трол". Тия си ги запазете за детските приказки.

View PostТигър, on Mar 6 2011, 21:06, said:

Простата и елементарна музика е хубаво нещо. Освен това твърде често се пише трудно и не е лесна за изпълнение. Това, обаче, по никакъв начин не означава, че сложната не достига до сърцето или че е лошо нещо. Просто са различни, за различни хора и т.н. Сега, съжалявам, но до моето сърце The Rolling Stones, като се изключат ДВЕ песни, не достигат изобщо. Gamma Ray също не са ми любима група, но успяват много по-често, по-добри инструменталисти са и Кай Хансен е поне единайсет пъти по-добре обработен вокал от Мик Джагър.

Абе за Джъгър и аз ще кажа че не е да е най-голям певец. Сега за елементарната музика - аз не казвам че е лоша или добра просто е много директна към хората пък музиката си мисля че е на първо място да те вълнува не е да я смяташ с калкулатор или мериш с пергел. Не се обиждайте ама имаше времена дето да чуеш Стоунс пък дори и Хансен в Хелоун беше голяма работа за душата щото бяха друг свят дето ние само си го представяхме.

#107 HeathenHeart

The Art of Lore

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 2139 posts

Posted 06 март 2011 - 21:33

View PostMishaka, on Mar 6 2011, 20:59, said:

затва 4 акорда стигат за сърцето.
Някои сме с по-големи сърца, трябват ни по повечко. :D

View PostMishaka, on Mar 6 2011, 21:17, said:

имаше времена дето да чуеш Стоунс пък дори и Хансен в Хелоун беше голяма работа за душата щото бяха друг свят дето ние само си го представяхме.
Така беше, но това време мина.

Edited by HeathenHeart, 06 март 2011 - 21:35 .

Hedniska Blod

#108 Black Art

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 73 posts

Posted 06 март 2011 - 21:36

View PostHeathenHeart, on Mar 6 2011, 21:33, said:

Някои сме с по-големи сърца, трябват ни по повечко. :D
Минимум 54. :worship:

#109 HeathenHeart

The Art of Lore

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 2139 posts

Posted 06 март 2011 - 21:41

View PostBlack Art, on Mar 6 2011, 21:36, said:

Минимум 54. :worship:
Тук наистина стана математическа тема, но така е като Цонко се помотава. :D
Hedniska Blod

#110 Mishaka

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 28 posts

Posted 06 март 2011 - 21:44

View PostBlack Art, on Mar 6 2011, 21:36, said:

Минимум 54. :D

Голяма ирония голямо геройство. И пак не знам защо вашето мнение ще е правилно, а мойто не.

#111 Abadon

приятел на Чубака

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 577 posts

Posted 06 март 2011 - 21:58

View PostMishaka, on Mar 6 2011, 21:44, said:

И пак не знам защо вашето мнение ще е правилно, а мойто не.
:harhar: :D :blink: :worship: :harhar:
е тва е най-смисления пост от 2 страници насам
Знаете ли че ...

Мириса на пламъка от запалката мирише на изгорели косми от носа.

#112 HeathenHeart

The Art of Lore

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 2139 posts

Posted 06 март 2011 - 22:12

View PostMishaka, on Mar 6 2011, 21:44, said:

Голяма ирония голямо геройство. И пак не знам защо вашето мнение ще е правилно, а мойто не.
Това по-долу, ти си го написал, т.е. ти, приятелю, начена със "загубените работи" и т.н. Това, че ти не си ги чувал, не ги прави автоматично загубени. Пък информация сега колкото щеш - чуй, може нещо да ти хареса. :D

View PostMishaka, on Mar 6 2011, 14:52, said:

Кви са тия загубени работи дет искате да ги гледате бе абе вижте кви неща други има я ся пак Ковердела с Белия змей, с Халфордчето, май и за Синдарела чух - и в Каварната ще има харни работи пък вие кво се зверите на тия дет никой не ги е чувал хич

Edited by HeathenHeart, 06 март 2011 - 22:12 .

Hedniska Blod

#113 Mishaka

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 28 posts

Posted 06 март 2011 - 22:23

View PostHeathenHeart, on Mar 6 2011, 22:12, said:

Това по-долу, ти си го написал, т.е. ти, приятелю, начена със "загубените работи" и т.н. Това, че ти не си ги чувал, не ги прави автоматично загубени. Пък информация сега колкото щеш - чуй, може нещо да ти хареса. :D

Щото ме цитираш за "загубените работи" - аз казах какво имам предвид, вие забихте да мерите с триъгълник акордите. Много ясно че всеки си разбира сам музиката и какво му харесва но пак повтарям че не могат да се отрекат очевидни успешни големи изпълнители, няма значение по колко пъти ще идват в България, а да ми се твърди че те са нищо пред разни дето ще напълнят мазето у нас в добрия случай. Ама това не пречи да има мнение, нали затва се обърнахме на демокрация. Другото което не разбирам отде се решихте няколко човека - моите уважения не ви познавам лично вярвам че сте много свестни хора - така иронично, саркастично, пренебрежително, с насмешка да ми казвате "чуй, може нещо да ти хареса". Демек прост си не си като нас с много сложната музика. Иначе аз чувам доста ама не значи че ще почна да харесвам разни глупости.

#114 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 06 март 2011 - 22:28

View PostMishaka, on Mar 6 2011, 21:17, said:

Чета форума и сайта отдавна макар че отскоро пиша. Евала за сайта няма друг такъв. Но наблюдавам аз отдавна че който нещо изрази мнение различно във форума почват да му викат трол и кво ли не.
А, нищо лично, просто едва си регистриран, а започна да обиждаш любимата музика и любимите групи на половината форум, пък на хората, които се регват предимно за да провокират, им викат тролове :worship: Не мисли, че се заяждам или нещо такова, забавлявам си се :D
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#115 Mishaka

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 28 posts

Posted 06 март 2011 - 22:33

View Postforeigner, on Mar 6 2011, 22:28, said:

А, нищо лично, просто едва си регистриран, а започна да обиждаш любимата музика и любимите групи на половината форум, пък на хората, които се регват предимно за да провокират, им викат тролове :worship: Не мисли, че се заяждам или нещо такова, забавлявам си се :D

Сега аз не търся да обиждам и не се регистрирам само да обиждам - моля ако някой се е обидил много извинявай, както казах само изразявам мнение, искам да обсъждам музика. По-скоро на мен ми е обидно да ми викат "трол" и едва ли не да ми се подиграват. Сега ако някой се е обидил от мое мнение - извиняавай.

#116 Mishaka

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 28 posts

Posted 06 март 2011 - 22:41

View PostAbadon, on Mar 6 2011, 21:58, said:

:harhar: :D :blink: :worship: :harhar:
е тва е най-смисления пост от 2 страници насам

А така

#117 HeathenHeart

The Art of Lore

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 2139 posts

Posted 06 март 2011 - 23:16

Като общо - не приемай враждебно изказванията на другите, някои от тях са шеговити, но откровено обидни не видях. Друго - възрастта не е аргумент, поне аз така мисля.

View PostMishaka, on Mar 6 2011, 22:23, said:

Много ясно че всеки си разбира сам музиката и какво му харесва но пак повтарям че не могат да се отрекат очевидни успешни големи изпълнители, няма значение по колко пъти ще идват в България, а да ми се твърди че те са нищо пред разни дето ще напълнят мазето у нас в добрия случай.
Никой не отрича големите изпълнители, просто хората искат да чуят и друго.

Другото което не разбирам отде се решихте няколко човека - моите уважения не ви познавам лично вярвам че сте много свестни хора - така иронично, саркастично, пренебрежително, с насмешка да ми казвате "чуй, може нещо да ти хареса". Демек прост си не си като нас с много сложната музика. Иначе аз чувам доста ама не значи че ще почна да харесвам разни глупости.
Тъй като това написах аз - не беше иронично, а съвсем приятелска препоръка. Никой не може да знае всички групи и всичко да е чул. Бихме могли да ти предложим да чуеш по-нови групи, ако имаш желание, но нямаме представа точно какво слушаш и какво по-ново си слушал. Например, ако предпочиташ класически хард-хеви групи и изведнъж някой ти е пробутал някакъв нов метълкор, съвсем нормално да ти се стори като глупост.
Hedniska Blod

#118 eddie

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 400 posts

Posted 06 март 2011 - 23:32

Щото ме цитираш за "загубените работи" - аз казах какво имам предвид, вие забихте да мерите с триъгълник акордите. Много ясно че всеки си разбира сам музиката и какво му харесва но пак повтарям че не могат да се отрекат очевидни успешни големи изпълнители, няма значение по колко пъти ще идват в България, а да ми се твърди че те са нищо пред разни дето ще напълнят мазето у нас в добрия случай. Ама това не пречи да има мнение, нали затва се обърнахме на демокрация. Другото което не разбирам отде се решихте няколко човека - моите уважения не ви познавам лично вярвам че сте много свестни хора - така иронично, саркастично, пренебрежително, с насмешка да ми казвате "чуй, може нещо да ти хареса". Демек прост си не си като нас с много сложната музика. Иначе аз чувам доста ама не значи че ще почна да харесвам разни глупости.

Всъщност, никой не твърди че успешни изпълнители не правят хубава музика. Оборваме твоите твърдения, че ако един изпълнител не може да напълни 50,000 стадион, а свири пред ограничена аудитория, задължително прави лоша музика.
Обсъждане на музика не се прави с "АЦЕДЕЦЕ са велики, а МЮЗ са тъпаци". И аз не слушам алтернатив, траш, блек, дет и прочие, ама лоша дума не съм написал в тоя форум за въпросните групи.
Жалко за годините ти, щом още разсъждаваш като 15-годишен.

#119 Mishaka

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 28 posts

Posted 06 март 2011 - 23:37

View PostHeathenHeart, on Mar 6 2011, 23:16, said:

Като общо - не приемай враждебно изказванията на другите, някои от тях са шеговити, но откровено обидни не видях. Друго - възрастта не е аргумент, поне аз така мисля.

Никой не отрича големите изпълнители, просто хората искат да чуят и друго.

Тъй като това написах аз - не беше иронично, а съвсем приятелска препоръка. Никой не може да знае всички групи и всичко да е чул. Бихме могли да ти предложим да чуеш по-нови групи, ако имаш желание, но нямаме представа точно какво слушаш и какво по-ново си слушал. Например, ако предпочиташ класически хард-хеви групи и изведнъж някой ти е пробутал някакъв нов метълкор, съвсем нормално да ти се стори като глупост.

Абе аз на лафове по форумите няма да тръгна да се обиждам, само това с троловете не ми хареса щото си мисля че мнения много има и може да се спори ама някой да се изкаже "мойта музика е математика пък твойта е кръчмарска" ми тва си е някво презрително отношение което не приемам. А иначе аз много групи слушам кон с капаци не съм и много нови неща знам само дето това което харесвам е старо, изпитано и човешко а и свързано с младостта ми. И хард, и хеви, и трашове-мрашове имаше ама разни дето пеят клани-недоклани и се имат за голямо изкуство хич не ми падат на сърцето като един sailing ships, here i go again, е такива.

#120 Mishaka

послушник

• Отлъчени
  • Pip
  • 28 posts

Posted 06 март 2011 - 23:44

View Posteddie, on Mar 6 2011, 23:32, said:

Всъщност, никой не твърди че успешни изпълнители не правят хубава музика. Оборваме твоите твърдения, че ако един изпълнител не може да напълни 50,000 стадион, а свири пред ограничена аудитория, задължително прави лоша музика.
Обсъждане на музика не се прави с "АЦЕДЕЦЕ са велики, а МЮЗ са тъпаци".

Не съм говорил нищо за Мюз, хич нямам идея за тях. Не твърдя. В друга тема казах че нито Пърпъл нито Цепелин са толкова големи макар че пълнят големи стадиони или поне го правеха. Че малко известна група е непременно лоша също не твърдя щот всяка голяма е била и малка и набутана у мазата. Обаче дай сега не ми говори на колко години ми е акъла щот вече тука отново, след историята с трола, става обидно. Не те познавам и не бих ти правил лични квалификаций, може един да ми приличаш от форума а на живо да си чуден човек. Не ме хули, моля, макар че е близо да акъла и сам да се сетиш.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users