Thrasheer, on Mar 10 2011, 21:58, said:
хаха - представям си как Foreigner се лишава от концерти .... това да го видя .. пак няма да го повярвам
Satyr спомена някъде по-рано, че българския фен се хващал само за най-скъпият билет .. ами не знам дали е така, НО аз се хващам за билета който ме интересува, а това е FRONT STAGE .. 25% увеличение на цената в сравнение с мин. година си е МНОГО ...
Няколко човека вече споменаха, че условията няма да са като на фестивал в чужбина и това също е факт, вече повечето (или поне доста) от пишещите и четящите тук са посещавали поне по един концерт и/или фестивал в цивилизования свят и го знаят .. нямам какво да се разтягат локуми по тази тема .. лошото е, че цените започнаха много много да наближават (а и на моменти да надвишават) цените на подобни мероприятия, провеждащи се на запад, а реално полученото насреща често е разочароващо ... и НЕ горворя за имената на групите!
Това което мен ме дразни е постоянното мрънкане от феновете за групите ... това е фестивал!! нормално е, да са разнородни ... всички големи фестивали, които не са тематични (примерно само определн стил .. бил той прог, дет, блек, готик или каквото и да е), са с разнородни групи ...е то миналата година с това участие на Manowar можеше да се напише книга от глупостите написани по въпроса .. и то в ден, в който и 4те групи бяха в различни стилове!!! ами и аз не съм почитател на Slipknot и не ме кефи факта, че легенда, като Alice Cooper ще бъде на сцената преди тях ... но не бих се оплаквал или пропуснал концерта само заради това ... чудо голямо .. (е, то в моят случай аз така или иначе го пропускам, защото почти сигурно няма да съм в БГ тогава, ама въпросът е принципен)
Edited by stormbringer, 10 март 2011 - 23:24 .