Sonisphere Festival 2011 - ОТМЕНЕН!21.06.2011г. - Хиподрум "Банкя"
Started by Satyr, дек 02 2010 08:52
1563 replies to this topic
Posted 10 март 2011 - 14:20
И аз бях там и питах господата и дамите ще има ли контрол на събираните от охраната перца и палки. Опитаха се да отрекат, че става така, после минаха на "и охраната са фенове" и "нямат заповед да ги събират". Питах дали имат заповед да НЕ ги събират, отговорът беше "ще им дадем такава".
Ама аз лично оставам скептично настроен. А охраната са фенове колкото ние сме охрана...
Ама аз лично оставам скептично настроен. А охраната са фенове колкото ние сме охрана...
Блажени са полегналите.
Posted 10 март 2011 - 14:25
Stat1c, on Mar 10 2011, 14:19, said:
Сериозната дискусия се води под статията 

Видях аз и като гледам фестивала като мащаб ще конкурира Каварненския, ако съдя по коментарите де

За момента ще изчакам със закупуването на билета да видя развоя на събитията.
Posted 10 март 2011 - 14:28
Не, не идват "много повече групи", а идват много повече пъти едни и същи. Има само едно донякъде ново име (ясно е поради какви стечения на обстоятелствата се уредихме най-сетне) и все още се питам, струва ли си да дам толкова пари, за да ги гледам, заедно с две групи, които не понасям, и две, които така и не счетох за необходимо да посетя при всичките им предишни концерти в България. Освен това, силно се съмнявам, че въпросната група ще има пълен хедлайнърски сет, понеже на тези приказки вече съм се наслушала.
За пътешествието до Банкя дори няма да споменавам, може и да се окаже забавно.
П.П. На дамите не се препоръчват местата в най-голяма близост до сцената, бих казала?
П.П.П. Дискусията под новината = serious business
За пътешествието до Банкя дори няма да споменавам, може и да се окаже забавно.

П.П. На дамите не се препоръчват местата в най-голяма близост до сцената, бих казала?
П.П.П. Дискусията под новината = serious business

Don't mistake lack of talent for genius.
Posted 10 март 2011 - 14:38
Боби Стефанов, on Mar 10 2011, 14:20, said:
И аз бях там и питах господата и дамите ще има ли контрол на събираните от охраната перца и палки. Опитаха се да отрекат, че става така, после минаха на "и охраната са фенове" и "нямат заповед да ги събират". Питах дали имат заповед да НЕ ги събират, отговорът беше "ще им дадем такава".
Ама аз лично оставам скептично настроен.
Ама аз лично оставам скептично настроен.
Браво, хубаво си направил!
А охраната са фенове колкото ние сме охрана...
Найстина, в това е същноста на проблема!
Posted 10 март 2011 - 14:57
И аз бях там и питах господата и дамите ще има ли контрол на събираните от охраната перца и палки.

WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 10 март 2011 - 15:02
Аз съм доволен. На три от петте групи бих отишъл на самостоятелен концерт, а дядо Алис Купър и Апокалиптика ще ги преживея някак си.

One Shih Tzu ... Seven Psychopaths
Posted 10 март 2011 - 15:03

Edited by Metal Heart, 10 март 2011 - 15:05 .
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Posted 10 март 2011 - 15:07
Слушах пресконференцията и като фен (и колекционер) се зарадвах, че някой се сети да отвори и тази тема. Жалко, че не въпросът май не бе взет на сериозно а и ненужния смях... Но все пак като "потребители" би трябвало да си търсим "правата", а днес бе говорител на голяма част от лицата по първите редове на който и да е концерт. Все пак ти бе дадена възможност да отправиш забележката към главните организатори

Има и фенове в редиците на охраната и винаги се радвам, че могат да гледат любимците си (когато не си гледат работата) отблизо, но в крайна сметка ти си си платил билета, а сувенирите най-често са адресирани до теб-фенът. Както и да е. Доста често перцата си ги получавам именно от охраната, но и се е случвало не-малко-пъти (напр. на Голямата четворка) охраната си пъха по 5-6 в джоба...

Между другото не чух добре какъв ще е пропусквателният режим, та ако някой е обърнал внимание нека сподели...

Posted 10 март 2011 - 15:14
Ми не съм доволен пък - в Банкя, с по-зле групи от миналата година, само 1 ден и цените почти същите като за 2 тогава!
Има време до концертите, може и да се прежаля за един терен, иначе си чакам Каварна да отвърне на удара
Има време до концертите, може и да се прежаля за един терен, иначе си чакам Каварна да отвърне на удара

Posted 10 март 2011 - 15:20
Aз ще съм там за Слипнот,другите са ми скучни.Някой знае ли Апокалиптика наживо как са?В смисъл нали напоследък са с гост вокали,но на лайфовете как са?Не че съм особен фен,надявах се повече тресни,но уви пак слабо.
Edited by jasta, 10 март 2011 - 15:38 .
Posted 10 март 2011 - 15:39
Аз също бих премислил главно заради цената и дестинацията,но познавайки се най вероятно ще направя Каварненският манталитет,до биричката на терена.Иначе седящ за 150 лв е убийство за ден,като миналата година бяха 140 лв и за двата.Някак си не ми се връзва с икономическата ситуация,а се чака и 8 юли където предполагам цените ще бъдат горе долу подобни от 80 -так на горе.Но има време важното е че ще има концерт,но емоцията е малко по малка от миналата година

Edited by elby, 10 март 2011 - 15:41 .
Posted 10 март 2011 - 15:44
Между другото,ще почакам за билета,понеже накрая има доста хора,които продават билети на по-тънка цена.Миналата годиана си взех Fronт of stage за 2-та дена за 120 лева,а иначе беше 180 лв.

Posted 10 март 2011 - 15:55
На печелившите - честито
Лично аз нямам никакво намерение да посетя. Има 3 групи, които малко или повече харесвам, но при тези условия ще минат и без мен.

Лично аз нямам никакво намерение да посетя. Има 3 групи, които малко или повече харесвам, но при тези условия ще минат и без мен.
Posted 10 март 2011 - 16:00
jasta, on Mar 10 2011, 15:44, said:
Между другото,ще почакам за билета,понеже накрая има доста хора,които продават билети на по-тънка цена.Миналата годиана си взех Fronт of stage за 2-та дена за 120 лева,а иначе беше 180 лв. 

Posted 10 март 2011 - 16:06
Цените наистина идват височки
Една от вероятните причини - не виждам спонсор на плаката, а другото, което ми хрумва - тази година няма да има Sonisphere в Румъния и разчитат на фенове от съседните страни, които миналата година са били там. Отделно ще трябва да инвестират в благоустрояване на района на фестивала, за да е готов да посрещне няколко десетки хиляди фенове - паркинги, трибуни, трева...

Vanquish the pain
Vanquish the pain
Posted 10 март 2011 - 16:10
90 лева ли е изключително високата цена за 5 групи ?
One Shih Tzu ... Seven Psychopaths
Posted 10 март 2011 - 16:21
2+2=5, on Mar 10 2011, 16:10, said:
Напълно съгласен! За мен цената за 5 отлични изпълнители е идеална!!! Вярно е, че цена от 50 лв. за 2 отлични групи /Mr. Big & Cinderella/ е повече от идеална, но съм сигурен, че цената за още 2 отлични групи /Judas Priest & Whitesnake/ ще компенсира идеалната цена на изброените от мен по-горе събития!

Posted 10 март 2011 - 16:24
90 лв за кой знае колко назад в нивата не са малко.
150 лв за 1 ден отпред пък да не говорим.
Спомнете си че миналата година цените на почти всички ни се струваха доста прилични - значи проблема не е при нас...
150 лв за 1 ден отпред пък да не говорим.
Спомнете си че миналата година цените на почти всички ни се струваха доста прилични - значи проблема не е при нас...
Posted 10 март 2011 - 16:26
Ще се погрижим хиподрумът да се превърне в най-добрата локация за подобни мероприятия!!! Транспортът ще бъде уреден така, че да има удобство и в двете посоки за всички фенове. Очаквайте допълнителна информация за всички форми на транспорт, които ще бъдат организирани!
Нека агитацията започне сега

Posted 10 март 2011 - 16:26
2+2=5, on Mar 10 2011, 16:10, said:
Vanquish the pain
Vanquish the pain
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users