Jump to content

Sonisphere Festival 2011 - ОТМЕНЕН!21.06.2011г. - Хиподрум "Банкя"

1563 replies to this topic

#561 Digger

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 430 posts

Posted 09 март 2011 - 21:45

View Postviolator, on Mar 9 2011, 21:42, said:

Ако съдим по единствения им пълнокръвен концерт у нас, това е една доста посредствена за голямото си име група. :harhar:

Още съжалявам, че не ги гледах с Блейз навремето...Напоследък концертите на големи групи, нещо не са ми присърце, колкото и да съм им почитател...

#562 violator

Malloy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2234 posts

Posted 09 март 2011 - 21:47

View PostDigger, on Mar 9 2011, 21:43, said:

...и аз, и аз, и аз...много е яко...като тръгна към 22,30, стигам към 8 сутринта :)))

Значи сте били сериозна компания от 30 000 човека. :) :harhar:

View PostDigger, on Mar 9 2011, 21:45, said:

Още съжалявам, че не ги гледах с Блейз навремето...Напоследък концертите на големи групи, нещо не са ми присърце, колкото и да съм им почитател...

И аз съжалявам....Блейз! :)
-----------------------------------------
Слушай силно!

#563 Digger

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 430 posts

Posted 09 март 2011 - 21:49

View Postviolator, on Mar 9 2011, 21:47, said:

И аз съжалявам....Блейз! :harhar:

Ха-ха-ха...Блейз е пич, ама Мейдън нещо ми тичат по тъча напоследък...има няма от десетина години...:)

#564 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 09 март 2011 - 21:55

View PostKalin Kolev, on Mar 9 2011, 20:25, said:

Пък и който му е далече Банкя - да си ходи където си ще, колкото си ще.
Баш тъй ще стане, нали се сещаш. На мен ми е ясно, че почти със сигурност няма да ходя. Бих се радвал да видя Iron Maiden, обаче не са група, за която бих се завлякъл нейде си.

Edited by Тигър, 09 март 2011 - 21:56 .

Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#565 violator

Malloy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2234 posts

Posted 09 март 2011 - 21:56

View PostDigger, on Mar 9 2011, 21:49, said:

Ха-ха-ха...Блейз е пич,...

Съседът ми отдолу също е пич. И вие със страховита злоба "Само ти, сърце, си ми приятел" когато е в запой. Но въпреки изумителните си вокални способности, няма щастието да е пял в Мейдън. :harhar:
Слушай силно!

#566 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 09 март 2011 - 21:57

View PostDigger, on Mar 9 2011, 20:03, said:

...за теб специално ще говоря с властите да те пуснат авантажно...:)))
Вземи ме у вас, че да спестя от хотел и направо ще гласувам за твоето предложение :harhar:
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!

#567 Digger

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 430 posts

Posted 09 март 2011 - 22:00

View Postviolator, on Mar 9 2011, 21:56, said:

Съседът ми отдолу също е пич. И вие със страховита злоба "Само ти, сърце, си ми приятел" когато е в запой. Но въпреки изумителните си вокални способности, няма щастието да е пял в Мейдън. :harhar:

...Мейдън са направо за съжаление, че са изпуснали такъв самороден талант :)

#568 violator

Malloy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2234 posts

Posted 09 март 2011 - 22:09

View PostDigger, on Mar 9 2011, 22:00, said:

...Мейдън са направо за съжаление, че са изпуснали такъв самороден талант :)

Мейдън са за съжаление, че върнаха Бруся. Та те имаха в редиците си Блейз Бейли!!! :harhar: В сравнение с това събитие бледнее дори българското представяне на Евровизия от Краси Аврамов! :)
Слушай силно!

#569 Digger

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 430 posts

Posted 09 март 2011 - 22:13

View Postviolator, on Mar 9 2011, 22:09, said:

Мейдън са за съжаление, че върнаха Бруся. Та те имаха в редиците си Блейз Бейли!!! :) В сравнение с това събитие бледнее дори българското представяне на Евровизия от Краси Аврамов! :)

...ааааааааааа, не! За човекът Глазззз да не чувам лоши думи!!! Той беше спрян в похода си към върха от Световната конспирация! Пред талантът му бледнеят...абе, всички бледнеят!!! Амин!

View Postviolator, on Mar 9 2011, 22:09, said:

Мейдън са за съжаление, че върнаха Бруся. Та те имаха в редиците си Блейз Бейли!!! :)

...и аз съм на същото мнение...

View PostДжуджето_GIMLY, on Mar 9 2011, 21:57, said:

Вземи ме у вас, че да спестя от хотел и направо ще гласувам за твоето предложение :harhar:

Че идвай, бре! Кво чакаш?

#570 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 09 март 2011 - 22:27

View PostDigger, on Mar 9 2011, 22:13, said:

Че идвай, бре! Кво чакаш?
Феста :harhar:
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!

#571 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 10 март 2011 - 00:02

View PostДжуджето_GIMLY, on Mar 9 2011, 21:57, said:

Няма да му се събереш в кухнята :)
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#572 Моридин

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 22 posts

Posted 10 март 2011 - 02:04

Да вметна само, че Хиподрумът не се намира в Банкя. Хората с колите - пичове, идея си нямам къде ще ги денете тия коли. Около хиподрума просто НЯМА място дори за петдесетина превозни средства, а до самия град са ви 20 минути минимум ходене пеша по път без тротоари и т.н., т.е. трябва да се накибичите из храсталака. :harhar:

#573 HeathenHeart

The Art of Lore

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 2139 posts

Posted 10 март 2011 - 04:42

View PostМоридин, on Mar 10 2011, 02:04, said:

Да вметна само, че Хиподрумът не се намира в Банкя. Хората с колите - пичове, идея си нямам къде ще ги денете тия коли. Около хиподрума просто НЯМА място дори за петдесетина превозни средства, а до самия град са ви 20 минути минимум ходене пеша по път без тротоари и т.н., т.е. трябва да се накибичите из храсталака. :harhar:
Това и други "екстри" вече се опитвах да обясня.

Edited by HeathenHeart, 10 март 2011 - 04:42 .

Hedniska Blod

#574 Carlsberg

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 219 posts

Posted 10 март 2011 - 05:14

Последните две страници не ги прочетох,но искам да кажа какво прочетох и какво искам да коментирам от предшните.Кажете ми един фест който е в центъра на града,същото което Явор изкоментира малко по-назад в темата.То ако щеше и в Требич да беше,пак щеше да е същото.Там да не би пътя да е 5 ленти в едната посока?Или има 200 линий на градския транспорт?Или може би метро?А ако беше в Богров?и там не знам да има подводници или някакви космически кораби за извозване на хората.Може би трябваше да е на витоша.От там поне със вертикоптер или делта планер лесно се слиза в София.НИЕ нямаме условия и пътна мрежа където и да се проведе този концерт.Центъра не става пречи се на прекалено много хора,а и времето за изява е ограничено.Аз лично съм ходил пеша от дондуков 90 до село Бобен което е на 6 км от град Божурище посред зима(Февруари месец)и не съм умрял,съмнявам се че и лятото ще умра.Пък и хора има велосипеди,мотори,скутери и каквото се сетите още за придвижване или може би на някой не му се спи на палатка....

#575 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 10 март 2011 - 07:42

View PostCarlsberg, on Mar 10 2011, 05:14, said:

Последните две страници не ги прочетох,но искам да кажа какво прочетох и какво искам да коментирам от предшните.

Ако ги беше прочел щеше да видиш, че foreigner и violator отговориха на въпросите ти.

View PostCarlsberg, on Mar 10 2011, 05:14, said:

Пък и хора има велосипеди,мотори,скутери и каквото се сетите още за придвижване или може би на някой не му се спи на палатка....

Ти сериозно ли? Ще е интересна картинка 20,1 км(според Гугъл от нас до Банкя) на колелото поред нощ, особено се виждам как въртя педалите по околовръстното :harhar: На мен никога не ми се е спяло на палатка или поне не в БГ, защото няма къде да се изкъпеш като бял човек, а и не притежавам такова съоръжение, нито пък спален чувал.

Като изключим такива мрънкала като мен, все пак такива събития събират и хора с деца. Още по-интересно ми е цялата фамилия на скутери, мотори, велосипеди, а може би направо на рикша? Хайде да помислим малко по-глобално, а не само за собствения си трю г*з.

#576 Ugly

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 295 posts

Posted 10 март 2011 - 08:34

"Още съжалявам, че не ги гледах с Блейз навремето..."

Тоя концерт беше сниман официално и беше излъчван по БНТ така, че може да се намери от някъде читав запис. Иначе на този концерт Блейз пееше фалшиво, но тогава на никой не му пукаше и всички бяха щастливи и никой не мрънкаше. Изглежда този проблем го е имало и другаде, защото след това Блейз се оправдаваше, че феновете били много шумни и той не чувал какво свирят останалите музиканти от групата.

#577 Minstrel in the Gallery

Too Old To Rock'N'Roll, Too Young To Die!

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 592 posts

Posted 10 март 2011 - 08:51

Явно само аз същ щастлив от факта, че Блейз вече не е в Мейдън, защото просто мястото му не беше там! :)

Относно Банкя-та - когато човек има желание да види едни от любимците си, ще отиде и накрай света, заради тях. Така че след като се очаква Мейдън да дойдат, ще отида и в Банкя, и в Сливница, и в Каварна дори, ще се полашкам по разни странни автобуси, ще повися по разни странни спирки, ще търпя някакви неудобства, но ще гледам една от любимите си групи! И това не ме прави с "по-робска психика" от хората, които се оплакват и няма да посетят този концерт, прави ме повече фен на групите от тях, нищо друго ... :harhar:

#578 didara

Inconvenient

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 564 posts

Posted 10 март 2011 - 09:20

View PostMinstrel in the Gallery, on Mar 10 2011, 08:51, said:

:harhar: :)
Твоето неразбиране не е лудостта на другия!

#579 violator

Malloy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2234 posts

Posted 10 март 2011 - 09:34

View PostUgly, on Mar 10 2011, 08:34, said:

Иначе на този концерт Блейз пееше фалшиво

Че той Блейз пее откровено фалшиво и в студийните записи. :harhar:
Слушай силно!

#580 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 10 март 2011 - 09:37

View PostMinstrel in the Gallery, on Mar 10 2011, 08:51, said:

И това не ме прави с "по-робска психика" от хората, които се оплакват и няма да посетят този концерт, прави ме повече фен на групите от тях, нищо друго ... :harhar:

За последно пиша преди да обявят групите и местоположението на фестивала. Специално аз говоря за това КАК ще се ходи, а не че няма да се ходи ако е в Банкя.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users