Sonisphere Festival 2011 - ОТМЕНЕН!21.06.2011г. - Хиподрум "Банкя"
Started by Satyr, дек 02 2010 08:52
1563 replies to this topic
Posted 09 март 2011 - 14:46
Не се надявайте на нещо специално. Свиквайте от рано с мисълта за задръстванията и всичките други екстри, случващи се в родината ни. Ако намеря пари да отида, ще ми е супер дупер яко, ако трбва и пеша ще се върна. Да живее фалшивата глобализация в България.
Да летиш с неподозиран устрем, обхванат от непозната жизнена енергия, към все по-достойни и по-човешки дела, към живот без слабости, страдания и болки, към света на освободения от грубите прояви на високомерие и хегемонизъм човек, на еснафското съществуване и плесента от отживелиците на миналото - това е безценният дар на планината. Съзнаваме ли го?!
Posted 09 март 2011 - 14:49
Scardust, on Mar 9 2011, 14:43, said:
Аз бях и на двете дати. Само на първата имаше объркване. Но не разбрах до кой 'център' сте били отседнали, тъй като ходенето до там беше не повече от 10-15 минути 

I don't know how I managed it...
Posted 09 март 2011 - 15:05
Fak_yu!, on Mar 9 2011, 14:46, said:
Не се надявайте на нещо специално. Свиквайте от рано с мисълта за задръстванията и всичките други екстри, случващи се в родината ни. Ако намеря пари да отида, ще ми е супер дупер яко, ако трбва и пеша ще се върна. Да живее фалшивата глобализация в България.

Posted 09 март 2011 - 15:10
Коментарите, които чета, откакто се появиха слуховете за Банкя са тревожни... Изглежда сме се пренаситили и ние на концерти... Това събитие ако беше преди десетина години, никой нямаше да каже и копче, нито за място, нито за време...
Posted 09 март 2011 - 15:13
Scardust, on Mar 9 2011, 14:43, said:
Аз бях и на двете дати. Само на първата имаше объркване. Но не разбрах до кой 'център' сте били отседнали, тъй като ходенето до там беше не повече от 10-15 минути 

В Загреб винаги отсядаме в един и същи хотел, който се намира в центъра на града и от него до стадион "Максимир" се стига пеш за около 45 минути...
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 09 март 2011 - 15:18
Stat1c, on Mar 9 2011, 15:10, said:
Коментарите, които чета, откакто се появиха слуховете за Банкя са тревожни... Изглежда сме се пренаситили и ние на концерти... Това събитие ако беше преди десетина години, никой нямаше да каже и копче, нито за място, нито за време...

Edited by Metal Heart, 09 март 2011 - 15:20 .
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Posted 09 март 2011 - 15:23
Metal Heart, on Mar 9 2011, 15:18, said:
Добре де, Банкя е балнеокурорт, доколкото знам от обща култура, има си хотели, квартири, всичко... Не виждам проблем, който няма собствен транспорт, да остане за една нощ на палатка, ако толкова няма пари за нощувка. Същото се отнася и за Разлог. Защо въобще е това недоволство - да си близо до природата в началото на лятото, не мога да разбера 

Posted 09 март 2011 - 15:27
Javor, on Mar 9 2011, 15:23, said:
Не слагаш в сметките си софиянци
Нали те са над 70% от посещаващите концерти и ще искат да се приберат у дома веднага след него. Ние от село сме ясни - ще се търкаляме по поляните и палатките до сутринта, пък тогава ще му мислим накъде ще се запътим
Освен ако не ни е приютил някой софиянец по време на феста - тогава ще се присъединим към мнозинството на недоволните, които ще псуват в задръстването след концерта 

...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
Posted 09 март 2011 - 15:32
Javor, on Mar 9 2011, 15:23, said:
Не слагаш в сметките си софиянци
Нали те са над 70% от посещаващите концерти и ще искат да се приберат у дома веднага след него. Ние от село сме ясни - ще се търкаляме по поляните и палатките до сутринта, пък тогава ще му мислим накъде ще се запътим
Освен ако не ни е приютил някой софиянец по време на феста - тогава ще се присъединим към мнозинството на недоволните, които ще псуват в задръстването след концерта 

Vanquish the pain
Vanquish the pain
Posted 09 март 2011 - 15:51
Нека все пак изчакаме официалното съобщение за това кога, къде, кой и т.н.
За момента обаче мога със сигурност да кажа, че ако то съвпадне със спряганите за участие групи, мястото на провеждане и други подобни, аз просто няма да отида дори да ми платят за това.
За момента обаче мога със сигурност да кажа, че ако то съвпадне със спряганите за участие групи, мястото на провеждане и други подобни, аз просто няма да отида дори да ми платят за това.
Posted 09 март 2011 - 16:37
Офф... не ходете, пък! Ще си трещя сам и Мейдън и Слипнот ще свирят само за мен

Posted 09 март 2011 - 17:01
Националният хиподрум е разположен между столицата и град Банкя
Комуникации от София : с автомобил, автобус или влак
- разстояние от гр. София - 3 км.
- разстояние от София – център - 12 км.
- разстояние от планина Витоша - 18 км.
- разстояние от гр. Банкя - 3 км.
Паркингът на хиподрума е разположен върху 19 дка и е с капацитет от над 500 автомобила.
- разстояние от гр. София - 3 км.
- разстояние от София – център - 12 км.
- разстояние от планина Витоша - 18 км.
- разстояние от гр. Банкя - 3 км.
Паркингът на хиподрума е разположен върху 19 дка и е с капацитет от над 500 автомобила.
Hedniska Blod
Posted 09 март 2011 - 17:05
Metal Heart, on Mar 9 2011, 15:18, said:
Добре де, Банкя е балнеокурорт, доколкото знам от обща култура, има си хотели, квартири, всичко... Не виждам проблем, който няма собствен транспорт, да остане за една нощ на палатка, ако толкова няма пари за нощувка. Същото се отнася и за Разлог (с тази разлика, че е ски курорт). Защо въобще е това недоволство - да си близо до природата в началото на лятото, не мога да разбера 

Ако е вярна датата за 21ви юни, доста хора ще са на другият ден на работа.
Posted 09 март 2011 - 17:14
BeerMe, on Mar 9 2011, 17:05, said:
Надявам се обаче поне сърбите, които ще посетят евентуалното мероприятие в Банкя, да им е удобно

Posted 09 март 2011 - 17:19
Eбаси..на националния не може...
ако е на Академик ще пискаме че е кално
ако е на Локомотив ще пискаме като падне козирката и убие 2 000 души
ако е на хуподрума .. далече е .. задръствания...
Я да се стягаме....стига мрънкахме .. взимайте си билетите като ги пуснат и всички там,защото ни чака мрачното ни ежедневие..а там освен мрънкане .. друго няма!!!
ако е на Академик ще пискаме че е кално
ако е на Локомотив ще пискаме като падне козирката и убие 2 000 души
ако е на хуподрума .. далече е .. задръствания...
Я да се стягаме....стига мрънкахме .. взимайте си билетите като ги пуснат и всички там,защото ни чака мрачното ни ежедневие..а там освен мрънкане .. друго няма!!!

Posted 09 март 2011 - 17:20
Не знам колко от пишещите тук са минавали или ходили до този хиподрум. Той е насред полето, има спирка на рейсовете за Банкя, които тръгват от Люлин близо до църквата Св. Кл. Охридски. От жп линията е далече. Хиподрумът е ограден от ниви, вероятно частни, не знам колко ще им се радват собствениците на побити в тях палатки.

Hedniska Blod
Posted 09 март 2011 - 17:22
BeerMe, on Mar 9 2011, 17:05, said:

Първият влак за София тръгва в 6 и нещо, пътува около половин час, а от гарата до центъра се стига за минути.
Отдалечеността от Банкя и София - 3 км - ами това е също толкова време пеша...
Vanquish the pain
Vanquish the pain
Posted 09 март 2011 - 17:38
Metal Heart, on Mar 9 2011, 17:22, said:
По същата логика и на 21 юни ще са на работа и няма да могат да дойдат на фестивала за първите няколко групи
Първият влак за София тръгва в 6 и нещо, пътува около половин час, а от гарата до центъра се стига за минути.

Hedniska Blod
Posted 09 март 2011 - 17:42
HeathenHeart, on Mar 9 2011, 17:38, said:
И като застанеш до табелата, където пише София, какво правиш? Чакаш да мине транспорт, който там никакъв го няма, или продължаваш с бодра крачка 12 км до центъра. 

P.S. Сега като се замисля, ами то от стадиона в Каварна до хотелите в морската зона е също около 3-4 км.
Edited by Metal Heart, 09 март 2011 - 17:58 .
Vanquish the pain
Vanquish the pain
Posted 09 март 2011 - 17:51
Metal Heart, on Mar 9 2011, 17:22, said:
По същата логика и на 21 юни ще са на работа и няма да могат да дойдат на фестивала за първите няколко групи 

Както и да го погледнеш си е зле, освен ако не си вземеш почивни дни, за да останеш там с преспиване

И да осигурят някакъв транспорт до там, представям си какво нижене на хора ще е след края. Между другото и мин. година бяха обещали транспорт от къмпинга в Банкя до ст. Васил Левски, но не съм чула да е имало такъв

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users